lolo Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Na ich stronie masz "przewodnik", który tłumaczy i obrazuje co i jak musisz sobie zmierzyć aby dobrać swój rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Może Lazio? Wtedy by było 46 normalnie, ale obstawiałbym 94 long. A co ci mówi Size Advizor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Klasyczne to: Lazio, Napoli, Livorno, York - z tańszych linii. Długość każdego rozmiaru jest podana, więc samodzielnie jesteś w stanie opracować odpowiedź na swoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Ha, rozmiar tak, to juz moja w tym głowa żeby obmierzyć. Bardziej chodzilo mi o krój, klasyczny fason, bez żadnych innowacji w rodzaju podwójnej butonierki, frakowych klap itd. Ponieważ na stronie jest kilka "klasycznych" linii, czyli czymś sie różnią - a ja chciałbym te najklasyczniejsza, stad pytanie do was jako fachowców nie tyle od SS co od klasycznej elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Ha, rozmiar tak, to juz moja w tym głowa żeby obmierzyć. Bardziej chodzilo mi o krój, klasyczny fason, bez żadnych innowacji w rodzaju podwójnej butonierki, frakowych klap itd. Ponieważ na stronie jest kilka "klasycznych" linii, czyli czymś sie różnią - a ja chciałbym te najklasyczniejsza, stad pytanie do was jako fachowców nie tyle od SS co od klasycznej elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Wszystkie te które wymienił Hargin są klasyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 @Lorentz - różnią się minimalnie szerokością klap i długością oraz wytaliowaniem marynarek (z podanych Lazio najbardziej wcięte, a najmniej Napoli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 A czy fason York jest rzeczywiście taki obszerny, czy w moim przypadku size advisor zgłupiał? Proponuje mi 42R przy wzroście 190 cm... Przy tych samych wymiarach Lazio sugeruje 46. Jedno i drugie wydaje mi sie podejrzane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 hmmm...ja mam 48R i 183cm wzrostu. Nigdy nie skracałem rękawów, gdyż były wystarczająco krótkie (a ręce mam dość długie). Przy 190cm wzrostu i mniejszym jeszcze rozmiarze może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 @Lorentz przy 190cm oglądaj wyłącznie rozmiary "long" i nie wykluczone, że przy mikrych obwodach może być nadal cieżko dobrać pasujący egzemplarz. Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2015 Tak, wlasnie widzę.. Jeszcze dziwniejsza ta rozmiarówka niż w Bytomiu. Zaryzykuje 94L, najwyżej odeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2015 Nie wiem czy dziwniejsza, ale moje garnitury z SS trzymają wymiary podane na stronie. Z Bytomiem bywało bardzo różnie, na tyle, że dałem spokój. Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Chyba niedlugo powinny byc jakies wiesci z outletu, co? :> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Warto byłoby się zorganizować wcześniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2015 Jak tylko bedzie cos wiadomo (skad zazwyczaj nadchodza pierwsze info?) to skladam zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Wystartował outlet (informacje z Facebook'a) http://eu.suitsupply.com/en/outlet Kod: FIRSTACCESS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 "Exclusive access to our online outlet. Special code: FIRSTACCESSOnly available in Netherlands, Belgium, Austria, Sweden, Denmark, Poland, Italy, Germany, Luxembourg and France"I dołączyliśmy do "grona" wybranych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Karty kredytowe do rak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 W mojej właśnie też nic nie ma, więc karta pozostanie w portfelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Hmm, z tego co widzę to garnitury są te same co były na ostatniej wyprzedaży (pozostałości?) - nic nowego nie dostrzegam, ale wydaje mi się, że z czasem będą się pojawiać nowe pozycje, tak jak było poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Dzięki za info U mnie lecą dwa z myślą o sezonie zimowym Soho i Madison. Jakieś pojedyncze krawaty również Kurde to tak zwane nieplanowane wydatki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 No i dla mnie strona padla: "TRANSMISSION PROBLEMS The request couldn't be processed correctly. Please try again soon." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IKK Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 U mnie też padła, podczas kupowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Mi się udało zamówić zanim serwery się zamuliły, ale w ostatnich minutach faktycznie zwolniły potężnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi