Dziaku Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Jeśli Ci się mocno podoba to ja bym przerabiał. Dużego ryzyka nie podejmujesz, dopytaj jeszcze tylko krawca o ten stan spodni. PS B. ładny materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Zrób sobie zakładki z przodu i bajka xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Ależ ten garnitur ładny jest... @BrotherM ty te zdjęcia jakoś tak porobiłeś nieładnie :))) Przerabiaj nic ładniejszego nie kupisz RTW za te pieniądze. Wszystko zapewne do rozkompletowania i spodnie i kamizelka i marynarka plus ładne szelki do tego i się stan podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Bylem dzis w SuSu w Mediolanie i takie dwie ciekawostki. 1. Podobno sklep ma możliwość sprowadzenia tego, co wyprzedalo sie w sklepie internetowym. 2. Jest mozliwe obejście kursu EUR/PLN przy wysylce do Polski. Jeden haczyk tylko, trzeba fizycznie zrobic zakup w salonie. Transport do Polski gratis. Cena jak w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Jest jeszcze inny sposób ominięcia kursu EUR/PLN - trzeba zrobić zamówienie przez indywidualnego stylistę, czy jak oni to nazwali. Nie dość, że sprowadzili mi rozmiar, którego na stronie już nie było to jeszcze z konta poszło w EUR co dało mi ok 150zł oszczędności. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 Nosząc rozmiar 46 w modelu Hudson, jaki rozmiar płaszcza najlepiej dobrać? 46 czy 48? Marynarka leży w sam raz w talii i klatce. Poluję na model dwurzędowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 @Victor Dobierz pod kątem szerokości w ramionach. Stąd raczej 46. Te płaszcze są dość szerokie w talii i dostosowane do noszenia kilku warstw pod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 On 10/29/2017 at 11:27 AM, Cheilon said: Jest jeszcze inny sposób ominięcia kursu EUR/PLN - trzeba zrobić zamówienie przez indywidualnego stylistę, czy jak oni to nazwali. Nie dość, że sprowadzili mi rozmiar, którego na stronie już nie było to jeszcze z konta poszło w EUR co dało mi ok 150zł oszczędności. Pozdrawiam. A mi zawsze mowią, że jeżeli paczka idzie do PL, to sciągają zapłatę w PLN. Zamawiałeś przez stylistę poprzez whatsapp czy e-maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Nie mogę naliczyć ile to ja w tym sezonie zwrotek zrobiłem. Ale moje spostrzeżenie .Zeslimowali wszystko . Havana za krótka lazio wąskie itp .Mam Lazio 25 z zeszłego sezonu przymierzam i ok nie upina nigdzie luz i komfort pomija, że mi się przytyło.Jest ok. Natomiast teraz przyszedł odpowiednik szary i no dramat, uciska wszędzie.Wcześniej dwie havany zwróciłem bo jak na dwa rzędy to przykrótkie. Czy ktoś ma podobne odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Rozmiary są niezgodne z podanymi na stronie? Zamawiam tam tylko koszule i mam całkowitą zgodność podanych wymiarów z realną koszulą. Rożnice są w zakresie wymiarów pomiędzy modelami których nie podają np. Wszycie rękawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 2 tygodnie temu przyszła do mnie od nich koszula i jest identyczna rozmiarowo jak w zeszłym roku, a materiał jest zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 7 minut temu, Dapi napisał: Rozmiary są niezgodne z podanymi na stronie? Zamawiam tam tylko koszule i mam całkowitą zgodność podanych wymiarów z realną koszulą. Rożnice są w zakresie wymiarów pomiędzy modelami których nie podają np. Wszycie rękawa Zasadniczo koszule się zgadzają(może 2 co kupiłem były na bardziej slim) aczkolwiek nic ciekawego z obecnej kolekcji nie kupiłem.Natomiast np havana dwurzędowa w tabeli długość 73 cm a jest 71cm. Co przy długości to jest duża tolerancja, błąd .I tak jak pisałem lazio mój stary ok a już z nowej kolekcji slim że aż niewygodnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braavos Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 Po swietnych doswiadczeniach z jednorzedowymi Havanami w 48 skusilem sie na swoja pierwsza 2-b. Mialo byc tak pieknie... a jest kwadratowo i przykrotko. Na dodatek znacznie jasniejsza niz na stronie jest ta flanela. Wracam do 1 rzedu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 17 godzin temu, 50groszy napisał: Nie mogę naliczyć ile to ja w tym sezonie zwrotek zrobiłem. Ale moje spostrzeżenie .Zeslimowali wszystko . Havana za krótka lazio wąskie itp .Mam Lazio 25 z zeszłego sezonu przymierzam i ok nie upina nigdzie luz i komfort pomija, że mi się przytyło.Jest ok. Natomiast teraz przyszedł odpowiednik szary i no dramat, uciska wszędzie.Wcześniej dwie havany zwróciłem bo jak na dwa rzędy to przykrótkie. Czy ktoś ma podobne odczucia? Zauważyłem, że obniżyli stan spodni w Lazio. Marynarka tez wydawała się minimalnie węższa - dwa zwroty w tym roku i ostatecznie rezygnacja z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Już wcześniej nie był nadmiernie wysoki. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 5 godzin temu, Aron napisał: Zauważyłem, że obniżyli stan spodni w Lazio. Marynarka tez wydawała się minimalnie węższa - dwa zwroty w tym roku i ostatecznie rezygnacja z zakupu. obniżyli w sensie, że stan jest wyższy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Skoro obniżyli, to znaczy, że jest niższy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 2 godziny temu, Servetch napisał: Skoro obniżyli, to znaczy, że jest niższy. wiwat logiczne myślenie;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 W dniu 6.11.2017 o 00:51, Pepenix napisał: A mi zawsze mowią, że jeżeli paczka idzie do PL, to sciągają zapłatę w PLN. Zamawiałeś przez stylistę poprzez whatsapp czy e-maila? Przez whatsapp'a zamawiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 W najbliższy czwartek w końcu otwiera się berliński sklep SS ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Czy ktoś ma garnitur Havana traveler i mógłby powiedzieć czy marynarka nadaje się do noszenia jako blezer w połączeniu z jeansami lub chinosami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Jak oceniacie jakość dzianinowej odzieży w SuSu? Szczególnie interesują mnie swetry z wełny merino. Jak wypadają na tle np. massimo dutti, MiMe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo84 Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 @michau mam, noszę i do jeansów i do chino. Marynarka ma wyraźną, szorstką fakturę, według mnie jest "wielozadaniowa" i nie sprawia wrażenia "sieroty po garniturze" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 @Pablo84 Mam 3 kardigany, każdy z wełny merino. Jedyne zastrzeżenie jakie mam póki co to mechacenie się na wysokości kieszeni marynarki (obydwa boki brzucha, rejon pępka). Trzeba to co jakiś czas ogolić. Ot materiał tam trze o marynarkę lub płaszcze. Poza tym jestem zadowolony, ciepłe, lekkie, nie przesiąka zapachami, prać w zasadzie nie trzeba, bardzo miłe w dotyku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Ja mam pewien problem z układaniem się cienkich kardiganów na dole. Dolny ściągacz jest dość wąskii i lubi podjeżdzać do góry, tworząc mało estetyczną fałdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi