garzagrossa Napisano 15 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2 hours ago, EleganckiJan said: Czy te ciuchy z Otrium to produkty bez żadnych wad? To są ciuchy, które się nie sprzedały. Czasami z powodu wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień Bardzo różnie bywa, ale większość rzeczy, które otrzymałem, była bez wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 16 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień Ja nigdy nie dostałem produktu z defektem. A przynajmniej nie większymi problemami niż w standardowym SS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 16 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień Poza brakiem wieszaków i może luźnymi nitkami w niektórych rzeczach wszystko zawsze było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień U mnie na cztery garnitury w dwóch przypadkach spodnie i marynarka były w różnych rozmiarach (dwa rozmiary różnicy, raz spodnie mniejsze, raz marynarka). To były różne garnitury, więc nie dało się złożyć jednego kompletu z dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 16 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień U mnie póki co wszystko w porządku - czasem jakaś nitka, czasem brak wieszaka, ale na szczęście w moich zamówieniach nie było dotychczas brudnych/poplamionych/brzydko pachnących przedmiotów. Rozmiar również zawsze zgodnie z zamówieniem. A z Suitsupply przez Otrium jak dotąd kupiłem kilka marynarek i płaszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 17 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień Mi się nawet dwa razy zdarzyło, że przysłali marynarkę z wieszakiem. W większości przypadków marynarki miały oryginalne zszycia. Tylko raz trafił się egzemplarz bez oryginalnych zszyć i nieładnie pachnący. Zapach szybko się ulotnił, mimo to zwróciłem marynarkę, ale teraz żałuję bo za tą cenę (300zł) trzeba było ją jednak zostawić. A oczywiście po moim zwrocie ktoś kupił. Koszul SuSu kupiłem na otrium 4 sztuki i żadnych defektów nie stwierdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 17 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień U mnie chyba jeszcze lepiej. Marynarki, garnitury, płaszcze: wszystko zaszyte oprócz jednego płaszcza. Koszule nówki bez zarzutu. Spodnie tak samo. Mnóstwo wieszaków. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 17 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień W dniu 15.12.2024 o 13:58, garzagrossa napisał: Co oznacza litera A przy rozmiarze marynarki? 180/100A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień Z reguły A = slim fit, B = regular fit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tentomek Napisano 18 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień Są jakieś działające kody na Suitsupply na otrium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 18 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 8 godzin temu, tentomek napisał: Są jakieś działające kody na Suitsupply na otrium? Póki co Welcome15 czyli standardowa 15-procentowa zniżka działa. Pozostałe chyba nie. Ja ostatnio czekałem, czekałem, czekałem - no i się nie doczekałem, bo produkt, który mnie interesował wyszedł. A jak sobie myślę, że tamta cena i tak była dużo lepsza niż w sklepie normalnym, to się pukam w głowę, po co mi ta obsesja w głowie chodzi na maksymalną obniżkę - mimo że od relatywnej obniżki najważniejsza jest cena finalna do zapłaty. To tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Mam i polecam: https://www.otrium.pl/product/green-waistcoat?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app Nie gniecie się jak len, może dlatego, że to mięsisty materiał, ale miły w obejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Czy na Otrium jest obecnie jakiś kod na darmową wysyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi