Krawaciara Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Ciemniejsze buty ciekawiej by wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Zestaw bardzo fajny ,kurtka dobra ,jedyny pasek ,który jest zdecydowanie za długi i dosyć niechlujnie przez to wygląda.To ze nie masz ,,Brochy"- to mam nadzieje. A słowo to nie jest również casualowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 kurtka dobra Tutaj: viewtopic.php?f=1&t=823&start=1830 pisałeś coś wręcz przeciwnego... Chyba że masz na myśli rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 kurtka dobra Tutaj: viewtopic.php?f=1&t=823&start=1830 pisałeś coś wręcz przeciwnego... Chyba że masz na myśli rozmiar To dwie różne kurtki ,kolor podobny to fakt,różnice w wykończeniu kołnierza,kieszenie. Chyba ze zle widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Podmieniłem to zdjęcie później, bo wygasło na stronie do której podałem linka. Że jest okropna napisałeś na podstawie tego zdjęcia, tylko większego bo tamto zostało usunięte : http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMDY4/ ... ~60_35.JPG . W dodatku to akurat tragicznie źle przedstawiało kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Różnica miedzy tymi zdjęciami jest jak dzień do nocy ,no cóż nie jesteśmy fachowcami w dziedzinie robienia zdjęć,acz kol-wiek Tobie wychodzi to coraz lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Dzięki! Na moim zdjęciu lepiej jest dobrze odwzorowany kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 No ale wychodzi bardziej na to, że podłe było zdjęcie, a nie kurtka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Jak niedziela to elegancki casual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Jak niedziela to elegancki casual. You made my day. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Prawie zwróciłem piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Spodnie akurat dość formalne, bo skoro do smokingu mamy pojedynczy, a do fraka podwójny, to zakładam, że strój z potrójnym lampasem u spodni będzie stał jeszcze wyżej w klasyfikacji. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 W zasadzie do kompletu powinien być jeszcze łańcuch na szyi lub nadgarstku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Spodnie akurat dość formalne, bo skoro do smokingu mamy pojedynczy, a do fraka podwójny, to zakładam, że strój z potrójnym lampasem u spodni będzie stał jeszcze wyżej w klasyfikacji. Pozdrawiam, Dr Istotnie. A skoro buty lakierowane stoją wysoko w hierarchii, to posrebrzane muszą być jeszcze wyżej. Ciekaw jestem jeszcze marynarki, a już zwłaszcza krawata i dodatków do tego casual garniturka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Wydaję mi się że to nawet pozłacane, a nie posrebrzane, tylko jakość zdjęcia kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 30 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Nowa kurtka w akcji. Więcej fot na Blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Jakoś mi to nie podchodzi. Trochę za dużo bajerów - wolę proste kurtki ze zwykłymi, skośnymi kieszeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Ma swoje plusy, ale rozwiazanie w rejonie szyi zbyt mało klasyczne jak na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 Na zdjęciach mi się bardzo podoba, ale poszedłem wczoraj do Tk Maxxa i obejrzałem ją sobie. W rzeczywistości jest zdecydowanie bardziej krwistoczerwona co już nie do końca mi odpowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 Ale widzę, ze paski faktycznie w natarciu. Barbour też ma w ofercie podobne rozwiązania. Idzie moda. Niestety w moim przypadku odpada, bo mam tak długie nogi, że tego rodzaju pasek wyglądałby jak podtrzymujący cycki gdzieś na niebotycznej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 Na zdjęciach mi się bardzo podoba, ale poszedłem wczoraj do Tk Maxxa i obejrzałem ją sobie. W rzeczywistości jest zdecydowanie bardziej krwistoczerwona co już nie do końca mi odpowiadało A to dziwne, bo moja ma "krwisty" kolor tylko w paru miejscach i specjalnie regulowałem kolorystykę każdego zdjęcia. Teraz myślę jest na prawdę dobrze odwzorowana. Mierzyłem też inny rozmiar i była jaśniejsza, ale czy aż tyle? Tego nie pamiętam. Wiele musi zależeć od rozrzutności wosku, bo wosk przyciemnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 1 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2012 Jako że słowo "inspirowane" może budzić złe skojarzenia, powiem bez ogródek: dżinsy z mankietem zerżnięte wprost od Macaroniego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Jako że słowo "inspirowane" może budzić złe skojarzenia, powiem bez ogródek: dżinsy z mankietem zerżnięte wprost od Macaroniego: Dandy - zamieść proszę lepsze zdjęcia i jakieś zbliżenie. Za skopiowałem rozwiązanie z jednym mankietem do nowych chinosów. Chętnie zobaczyłby jak to wyszło u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi