Tanatos70 Napisano 6 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 @Velahrnkupiłem swego czasu od country attire. Świetny stosunek ceny do jakości 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 6 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2021 Karnawałowo:) 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2021 Może się powtarzam, ale to połączenie chodzi za (ze) mną od jakiegoś czasu. 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2021 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2021 Barbour x 2: 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2021 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Napisano 26 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2021 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 28 Luty 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2021 19 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 1 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2021 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 Niby wszystko ok, ale do tego płaszcza założyłbym dżinsy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 3 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2021 @Midlife-Crisis jest to dobra myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2021 Safari 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2021 Jakoś mi nie pasuje kurtka safari ze sztruksu... Z reguły rozumiem zmiany w konwencji i mieszanie różnych aspektów ale safari wybitnie pasuje mi do lżejszego, przewiewnego płótna, lnu czy nawet tweelu w kolorach ziemi ale ciepłej i suchej a nie zimnego i mokrego mchu 😉 mam wrażenie, że jest dużo innych modeli które w tym materiale wyglądają naturalniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Jakoś mi nie pasuje kurtka safari ze sztruksu... Z reguły rozumiem zmiany w konwencji i mieszanie różnych aspektów ale safari wybitnie pasuje mi do lżejszego, przewiewnego płótna, lnu czy nawet tweelu w kolorach ziemi ale ciepłej i suchej a nie zimnego i mokrego mchu mam wrażenie, że jest dużo innych modeli które w tym materiale wyglądają naturalniej... Zgadzam się z tym, ale ta kurtka to i tak sztos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 11 godzin temu, DolceGusto napisał: Jakoś mi nie pasuje kurtka safari ze sztruksu... Z reguły rozumiem zmiany w konwencji i mieszanie różnych aspektów ale safari wybitnie pasuje mi do lżejszego, przewiewnego płótna, lnu czy nawet tweelu w kolorach ziemi ale ciepłej i suchej a nie zimnego i mokrego mchu 😉 mam wrażenie, że jest dużo innych modeli które w tym materiale wyglądają naturalniej... Krój jest na tyle wygodny a zarazem praktyczny, że safari lepiej się sprawdza jako jesienna kurtka niż letni "overshirt". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Godzinę temu, poszetka.com napisał: Krój jest na tyle wygodny a zarazem praktyczny, że safari lepiej się sprawdza jako jesienna kurtka niż letni "overshirt". Zastanawiam się nad tym, czy rzeczywiście lepiej. Mam wrażenie, że letnie overshirt są świetne bo właśnie w lato, szczególnie tak nieprzewidywalne jak nasze polskie, warto mieć na sobie coś co chroni przed lekkim wiatrem, nagłym wieczornym ochłodzeniem (gdy siedzimy w tzw. kawiarnianym ogródku) i ma pojemne kieszenie na typowo letnie akcesoria - okulary przeciwsłoneczne najlepiej w futerale żeby się nie niszczyły, jakaś lekką apaszkę czy chustkę na szyję gdy mocniej zawieje lub gdy wracamy wieczorem rowerem, jeśli ktoś pali to paczkę papierosów które w lato może palić na dworzu, zapalniczkę, scyzoryk i inne rzeczy przydatne w czasie letnich spacerów, plażowania itd. Przy okazji - sztruks jest dość łagodny w dotyku i myślę, że nonszalancko przewiązany pasek będzie co chwilę się rozwiązywał, szorstki len lepiej się "zaciska" 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2021 Teraz, DolceGusto napisał: Zastanawiam się nad tym, czy rzeczywiście lepiej. Mam wrażenie, że letnie overshirt są świetne bo właśnie w latko, szczególnie tak nieprzewidywalne jak nasze polskie, warto mieć na sobie coś co chroni przed lekkim wiatrem, nagłym wieczornym ochłodzeniem (gdy siedzimy w tzw. kawiarnianym ogródku) i ma pojemne kieszenie na typowo letnie akcesoria - okulary przeciwsłoneczne najlepiej w futerale żeby się nie niszczyły, jakaś lekką apaszkę czy chustkę na szyję gdy mocniej zawieje lub gdy wracamy wieczorem rowerem, jeśli ktoś pali to paczkę papierosów które w lato może palić na dworzu, zapalniczkę, scyzoryk i inne rzeczy przydatne w czasie letnich spacerów, plażowania itd. Przy okazji - sztruks jest dość łagodny w dotyku i myślę, że nonszalancko przewiązany pasek będzie co chwilę się rozwijał, szorstki len lepiej się "zaciska" 😊 Zgadza się, jednak z naszych obserwacji letnie safari jest mniej popularne (zobaczymy jak będzie w tym sezonie). Być może jest to kwestia restrykcji lub dosyć ciepłego lata ? A może praktycznego podejścia Polaków, tzn. scyzoryk czy zapalniczkę można jednak trzymać w ręce lub kieszeni spodni, jesiennej szarugi nie da się ominąć w ten sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 Urban 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 W dniu 5.03.2021 o 13:14, poszetka.com napisał: Zgadza się, jednak z naszych obserwacji letnie safari jest mniej popularne (zobaczymy jak będzie w tym sezonie). Być może jest to kwestia restrykcji lub dosyć ciepłego lata ? A może praktycznego podejścia Polaków, tzn. scyzoryk czy zapalniczkę można jednak trzymać w ręce lub kieszeni spodni, jesiennej szarugi nie da się ominąć w ten sposób. Mam wasze granatowe letnie safari i sprawdza się świetnie (chociażby w takich sytuacjach jak wymieniane przez @DolceGusto - w tamte lato praktycznie pierwszy wybór na wyjście do kawiarnianego ogródka z przewidzianym zostaniem "dłużej"), poza tym, że musiałem wymienić podszewkę w rękawach - nie rozumiem sensu dowalania poliestrowej rękawówki do letniej marynarki/kurtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2021 Na spacerniaku płaszcz Spier & Mackay, Benevento, Vass 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 14 Marzec 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2021 Zwierzęta z mitycznego lasu od Drake's (wełna/jedwab). Nie wiem- nosić, czy na ścianie powiesić, takie ładne 😉: 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2021 A Pama nosisz, czy na ścianie wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2021 2 godziny temu, pablocito napisał: To co innego. Luminor to moje narzędzie pracy, muszę nosić. Taką wersję przedstawiłem księgowej i tego się trzymam 🙂. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 W dniu 14.03.2021 o 16:42, Tanatos70 napisał: To co innego. Luminor to moje narzędzie pracy, muszę nosić. Taką wersję przedstawiłem księgowej i tego się trzymam 🙂. Wpuściłeś w koszty 😉? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi