domixon Napisano 22 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2020 Ostatnio dużo zdjęć z rowerem w tym temacie, wrzucę też swoje. Ze środy, jak było rano w okolicach 4 stopni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 22 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2020 Witam, witam w podgrupie cyklistów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 @domixon Co to za rękawiczki, bo potrzebuję w tym samym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 23 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2020 2 godziny temu, ell napisał: @domixon Co to za rękawiczki, bo potrzebuję w tym samym celu Vistula, są teraz po 80 złotych https://vistula.pl/skorzane-rekawiczki-22?utm_source=facebook-smv&utm_campaign=DPA_RMKT_smv&utm_medium=sprzedaz-smv&utm_content=A_18%2B_all1d_ANF&fbclid=IwAR3e3Ib6K2bUbBuSzhliKJZo64nlWvKz2plJ2oqQ9H8AA6OvvjYCHCQ2HFA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Pozując na Insta influencera... 16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Kaszmirowy płaszcz: Loro Piana Sztruksy: Drake’s Chelsea Boots: Gaziano & Girling 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Pozując na Insta influencera... Świetny zestaw. Uwielbiam takie minimalistyczne kombinacje, w których główna rolę grają faktury i materiały. Możesz pochwalić się skąd są poszczególne elementy? Szczególnie i interesują mnie spodnie i golf, marynarkę, zdaje się, już kojarzę Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 1 godzinę temu, Dubbing napisał: Świetny zestaw. Uwielbiam takie minimalistyczne kombinacje, w których główna rolę grają faktury i materiały. Możesz pochwalić się skąd są poszczególne elementy? Szczególnie i interesują mnie spodnie i golf, marynarkę, zdaje się, już kojarzę Dzięki! Golf Massimo Dutti, a spodnie to selvedge denim Luxire. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Przeprszam za dublowanie postów. Nie da się usunąć własnego postu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 1 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2020 Ponieważ w zeszłym miesiącu przesadziłem z lansem, a nie jestem jeszcze na tyle uzależniony żeby płacić Tapatalkowi za możliwość ładowania nieograniczonej ilości zdjęć dopiero dziś mogę coś wrzucić. A tu sprzed tygodnia: wykorzystanie tweedowej marynarki zgodnie z pierwotnym przeznaczeniem 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 8 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2020 22 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 9 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 @Zajac Poziomka, zazdroszczę pogody (albo wytrzymałości na zimno😉) - ja wczoraj na spacerze z dziećmi przemarzłem w golfie z merynosów i pikowanej Barbórce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 41 minut temu, musa19 napisał: @Zajac Poziomka, zazdroszczę pogody (albo wytrzymałości na zimno😉) - ja wczoraj na spacerze z dziećmi przemarzłem w golfie z merynosów i pikowanej Barbórce... Również miałem golf z wełny merynosów, a sama marynarka jest gruba i dosyć ciepła (wełna/kaszmir 70/30 gramatura około 350-360), myślę że komfort termiczny daje porównywalny z kurtka Barbour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 11 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2020 U r b a n jacket + koszula z bawełny z odzysku od Albiniego 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Napisano 20 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2020 New deal, wintydżowy fair isle od Ralpha 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Czapkę na jesienne spacery z psem ukończoną wczoraj przez moją wspaniałą żonę. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 22 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Listopad 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2020 Belstaff Roadmaster: 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 W dniu 20.11.2020 o 10:25, DolceGusto napisał: New deal, wintydżowy fair isle od Ralpha Cześć! Gdzie udało Ci się kupić taki vintage i to jeszcze od Ralpha? Szukałem na początku jesienie swetra, może być rozpinany albo kamizelka, ale w grafice google wyskakiwały i wyskakują albo dawne i nieaktualne oferty sprzed lat albo zdjęcia z lat 20. Zamówiłem taki https://www.ralphlauren.it/en/fair-isle-wool-jumper-545586.html?dwvar545586_colorname=Grey Fairisle ale odesłałem, bo był zbyt smutny. Nie był to też taki prawdziwy Fair Isle ze względu na charakter wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 W tej cenie możesz kupić dwa swetry Fair Isle od William Lockie... https://baltzar.com/?post_type=product&s=Fair+isle#pid-46603 https://www.ahume.co.uk/william-lockie-lambswool-fairisle-crew-p4360 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Czapkę na jesienne spacery z psem ukończoną wczoraj przez moją wspaniałą żonę.Czapka dwurożna, jak to wróży? A hand made rozczulający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Ona nawet ma ze 3 rogi, jak w tej niemieckiej piosence. Ale jest milutka i niesamowicie ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi