DolceGusto Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 @me.spoke nie mam dużego doświadczenia z tą tkanina ale najbliżej do lnu 😉 choć w przypadku tej marynarki materiał jest gładszy w dotyku niż typowy len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2020 11 godzin temu, DolceGusto napisał: @Thomas Shelby Marynarka z tkmaxx-a, jakaś nieistniejącą już seria, bardzo fajnie uszyta, super tkanina z konopii Nie jest to czasem Masimo Dutti? Mam podobną może odrobinę inny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 @kichanadeta to nie massimo, jest wszyta metka tkalni i "sartoria" - to pewnie nazwa linii, kupiłem też w tkmaxx garnitur z flaneli vbc też z tą samą wszywką saroria i była przy nim tekturowa metka z nazwą firmy ale teraz sobie nie przypomnę nazwy, w każdy razie i marynarka i garnitur uszyte bardzo konkretnie, garnitur dopasowałem u krawca, marynarka leży dobrze bez poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 Ale teraz spojrzałem, że na metce jest dopisane "established 1935".... Sam nie wiem czy to marka czy linia innej firm... W tkmaxx z tymi tekturowymi metkami to może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2020 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 23 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Cantarelli, SuSu, Brooks Brothers, AS Poszetki brak, bo jadę do pracy rowerem 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. h8r3d Napisano 23 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2020 Dziś tak było na spacerze. 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2020 W dniu 21.04.2020 o 08:18, DolceGusto napisał: @kichanadeta to nie massimo, jest wszyta metka tkalni i "sartoria" - to pewnie nazwa linii, kupiłem też w tkmaxx garnitur z flaneli vbc też z tą samą wszywką saroria i była przy nim tekturowa metka z nazwą firmy ale teraz sobie nie przypomnę nazwy, w każdy razie i marynarka i garnitur uszyte bardzo konkretnie, garnitur dopasowałem u krawca, marynarka leży dobrze bez poprawek Czy Twoja marynarka miała takie metki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2020 @Żorż Ponimirski mam tę samą marynarkę i tam były te metki. Kupiona jakieś 1.5 roku temu w TKMaxie za ~100zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2020 @Jacek. - dzięki. Jak oceniasz wykonanie i jakość po tym czasie? I gdzie jest wykonana? 100zł to brzmi super tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2020 @Żorż Ponimirski Nie jest marynarką pierwszego wyboru, ale ją lubię. Guziki trochę 'latają'. materiał jest faktycznie ciekawy - nie gniecie się aż tak jak len i jest przewiewny. za tę cenę dobry zakup. wrzucę zdjęcia jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 29 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2020 Mi oprócz latających guzików pruje się szew przy łacie na łokciu. (Jeśli mówimy o tej samej marynarce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2020 W dniu 28.04.2020 o 10:05, Żorż Ponimirski napisał: Czy Twoja marynarka miała takie metki? Kontynuując i jednocześnie kończąc offtop o marce Sartoria - większego badziewu dawno nie widziałem. Tragiczna jakość szycia, wystające nitki i nierówne szwy wszędzie. Bardzo niska pacha i kwadratowe ramiona. Nie rozumiem szczerze mówiąc pchania podszewki z cupro, działających guzików i w sumie bardzo ładnego materiału ze 100% konopii w tak niestarannie wykonany produkt. Miałem nabijać bongo, ale wróciła tam, skąd przyszła w tej samej chwili. Nie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Napisano 4 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2020 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 5 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2020 Moin! 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2020 8 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Moin! Lubię jaskrawe dodatki. 😉 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2020 4 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: Lubię jaskrawe dodatki. 😉 Pomyślałem to samo widząc samochód i wspomniałem niedawne skarpetki @eye_lip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 7 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2020 SuSu x2 13 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 7 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2020 @roter6 - wypas spodnie. Dwa pytania: 1) czy one mają w ogóle kant czy go rozprasowałeś? 2) czy musiałeś coś dopasowywać oprócz skrócenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 7 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2020 @Żorż Ponimirski Mają kant. Akurat nie rzuca się w oczy na zdjęciu;) Nic nie robiłem przy nich poza długością. Za to lubię SuSu bo akurat dopasowany jestem do ich rozmiarówki. O ile uszyją tak jak twierdzą na stronie bo z tym jest różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 8 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2020 O tak:) 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 9 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 To nie przebranie, to kumulacja akcesoriów ochronnych. 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 Peter Millar x Loro Piana, SuSu Leń, Poszetka.com, Incotex, AS Hunt 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi