Midlife-Crisis Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 Ja bym nie dał, bo mi się to po prostu nie podoba. Ale nie przegoniłbym gościa z wątku. Zawsze jest możliwość skrolowania albo zmiany wątku. 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 2 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: Ja bym nie dał, bo mi się to po prostu nie podoba. Ale nie przegoniłbym gościa z wątku. Zawsze jest możliwość skrolowania albo zmiany wątku. 😊 Dokładnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 1 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 Każdy może to i ja mogę 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2019 Zdjęcie @6110_ikoan, które zamieścił @Żorż Ponimirski jest wg mnie świetne! Nietypowy dla dżinsu krój spodni, nieoczywiste zestawienie koloru koszuli i swetra, proporcje. Uzyskany efekt to naturalny, ale i elegancki wygląd i zestaw.raczej niespotykany na polskich ulicach. A toczącą się tu dyskusję dobrze podsumował @The-Bigwig swoją prowokacją! Tytuł tego wątku nie brzmi jednak „Cokolwiek mam dziś na sobie”! Zaglądając tu można oczekiwać ciekawych połączeń kolorystycznych, nietypowych materiałów i krojów. Ale czemu ma służyć publikacja typowego, czasami dość przypadkowo zestawionego ubioru? Mamy wypisywać pochwały za czystość poszczególnych części garderoby? Urodę modela? Mam wręcz wrażenie, że publikacja mało inspirujących zdjęć dla „podtrzymania ruchu w wątku” daje wręcz odwrotny skutek tj. spada zainteresowanie wątkiem! Może więc „rzadziej a lepiej”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 7 godzin temu, Awopiotr napisał: Zaglądając tu można oczekiwać ciekawych połączeń kolorystycznych, nietypowych materiałów i krojów. Ale czemu ma służyć publikacja typowego, czasami dość przypadkowo zestawionego ubioru? Mamy wypisywać pochwały za czystość poszczególnych części garderoby? Urodę modela? Mam wręcz wrażenie, że publikacja mało inspirujących zdjęć dla „podtrzymania ruchu w wątku” daje wręcz odwrotny skutek tj. spada zainteresowanie wątkiem! Może więc „rzadziej a lepiej”? Masz bardzo długą listę "życzeń" jak na osobę, którą kojarzę jedynie z komentowania ubiorów innych osób. Bardzo chętnie zobaczę (nawet w tym wątku) z kim mam do czynienia. Dla mnie to jest wątek o tym co mam casualowego na sobie w rozumieniu klasycznej męskiej elegancji. Czyli ląduje tu wszystko "bez krawata". Mogę się następnym razem postarać lepiej opisać co mam na sobie (jak to bywało kiedyś), ale fakt jest taki, że ubieram się raczej konserwatywnie - zdjęcie z Insta, które sam wrzuciłem to dla mnie totalna egzotyka. Jeśli opatrzyli Ci się na ulicy ludzie w trochę lepszej kurtce skórzanej czy marynarce - trudno, to jest mój casual i od czasu do czasu coś tu wrzucę. Nie ma obowiązku komentowania jeśli nie ma dramatycznych niedociągnięć, a i ja mam ustawiony filtr na komentarze od tych, których jestem w stanie zidentyfikować z ich stylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 Wywaliłbym ten rozciągnięty sweter i zestaw byłby bombowy 😄 wszystko jest ok, loafers kolorem pasują do jeansow, luźny krój a właściwie bezkształtny krój spodni i niewykończone nogawki fajnie współgrają z tymi butami na bose stopy, kurtka barbour trochę jakby koreluje z luzackim spodniami ale kolorystycznie w całym zestawie dodaje powaciagliwej harmonii... Wszystko ok ale tego koloru swetra i struktury materiału totalnie nie ogarniam chociaż wiem, że Azjaci idą ostatnio w taka oversize-ową stronę w którą i ja czasem spoglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 8 godzin temu, Awopiotr napisał: Zaglądając tu można oczekiwać ciekawych połączeń kolorystycznych, nietypowych materiałów i krojów. Ale czemu ma służyć publikacja typowego, czasami dość przypadkowo zestawionego ubioru? Mamy wypisywać pochwały za czystość poszczególnych części garderoby? Urodę modela? Mam wręcz wrażenie, że publikacja mało inspirujących zdjęć dla „podtrzymania ruchu w wątku” daje wręcz odwrotny skutek tj. spada zainteresowanie wątkiem! Może więc „rzadziej a lepiej”? No to zaczynaj 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biggy Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 15 godzin temu, Awopiotr napisał: Zaglądając tu można oczekiwać ciekawych połączeń kolorystycznych, nietypowych materiałów i krojów. Ale czemu ma służyć publikacja typowego, czasami dość przypadkowo zestawionego ubioru? Mamy wypisywać pochwały za czystość poszczególnych części garderoby? Urodę modela? Mam wręcz wrażenie, że publikacja mało inspirujących zdjęć dla „podtrzymania ruchu w wątku” daje wręcz odwrotny skutek tj. spada zainteresowanie wątkiem! Może więc „rzadziej a lepiej”? Przejrzałem 60 pierwszych stron tematu CMDNS. Te typowe i przypadkowo zestawione ubiory są w stosunku do tego co w latach 2010-2011 tu prezentowano (z wyłączeniem dwóch ówczesnych użytkowników) to naprawdę eleganckie, czyste, inspirujące i stonowane "stylizacje". Zdecydowanie jest lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 34 minuty temu, Biggy napisał: Przejrzałem 60 pierwszych stron tematu CMDNS. Było srogo !! ale to wciąż fajna rozrywka zobaczyć np. @4inHand bez zarostu Przeskrolowałem zupełnie przypadkiem do bardzo dobrego fragmentu od @Kyle " lekki OT- może wprowadźmy dżentelmeńską zasadę, że w tym wątku komentują osoby, które chociaż raz coś pokazały? sam jestem nieskory do komentowania, i nie jest to dla mnie istotą tego wątku, ale skoro już przyjął się taki zwyczaj, to niech panuje zasada wzajemności - komentuję, ale też liczę się z tym, że sam będę podmiotem komentarzy. Bo zwłaszcza krytykować to przychodzi łatwo (niektórym), ale wystawić się na potencjalną krytykę trudniej" I to chciałem przekazać Panom @Awopiotr i @gumol76 przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 3 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 ON Topic: jeśli ktoś się zastanawia jak wygląda Barbour Ashby w rozmiarze XL na SuSu Havana w rozmiarze 52. 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 @Żorż Ponimirski możesz przypomnieć co to za chukka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 @Bartek 00 https://thursdayboots.com/products/mens-cognac-suede-scout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 @Żorż Ponimirski chyba muszą zmienić fotografa. Na twoich zdjęciach wyglądają zdecydowanie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 @Bartek 00, takie tam g**nianym aparatem w g**nianym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Okrycie wierzchnie pierwszego wyboru w sezonie przejściowym, gdy nagle w maju arktyczne mrozy z rana się przypętają . Trochę przez tego pikowanego nylonowego Barboura trafiłem na forum. Po spontanicznym zakupie w poznańskim salonie w roku 2013 i wydaniu "takiej kupy pieniędzy", postanowiłem sobie poczytać coś na temat marki. I tak po nitce znalazłem to forum. Rok później się zarejestrowałem, kupiłem Aldeny z koniny i potem już pooooszło . Kota mam od 2012, więc aktywnie brał udział w całej tej awanturze stąd staram się go nie pomijać. 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Szaty, szatami (ładne ożywienie, odciążenie zimowo-jesiennych barw, lekkim wzorem szalika), ale Kolega ma łatwość pozowania. Prawie na każdym zdjęciu wygląda to naturalnie. Nie będę tu kadził, ale nazwałbym to zjawisko niewymuszonym wdziękiem😀 Zawsze z przyjemnością zerkam na focie i znajduję na nich to coś co opisywałem w jakimś wcześniejszym poście. Tu się inspiruję na całego! P. S. Właśnie wróciłem z Poznania i rozumiem konieczność założenia lekko zimowych ubrań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 53 minuty temu, Tanatos70 napisał: Super zdjęcie lupki; gdyby ona zawsze tak wyglądała, odszczekałbym wszystko co napisałem😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 1 godzinę temu, Awopiotr napisał: Szaty, szatami (ładne ożywienie, odciążenie zimowo-jesiennych barw, lekkim wzorem szalika), ale Kolega ma łatwość pozowania. Prawie na każdym zdjęciu wygląda to naturalnie. Nie będę tu kadził, ale nazwałbym to zjawisko niewymuszonym wdziękiem😀 Zawsze z przyjemnością zerkam na focie i znajduję na nich to coś co opisywałem w jakimś wcześniejszym poście. Tu się inspiruję na całego! P. S. Właśnie wróciłem z Poznania i rozumiem konieczność założenia lekko zimowych ubrań! Niezmiernie mi miło, że tak uważasz. Nie żebym był nadmiernie skromny, ale już kiedyś wspomniałem: Kiedyś popełnię takie fotostory- kulisy sesji. Obiecuję, że będzie zabawnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Godzinę temu, lubo69 napisał: Super zdjęcie lupki; gdyby ona zawsze tak wyglądała, odszczekałbym wszystko co napisałem😀 No ba, wystarczy zmienić kąt i coś jakby wrzód na... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Przy Rolku ta pikowana narzutka nie robi wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 10 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Z bardziej eleganckim pracownikiem 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 Nic nadzwyczajnego ale na pewno casualowo 😉 Nowy cardigan - fajny sklad: 70% bawełna i 30 % kaszmiru. Jeansy Levi's 501 CT. Pozdrowienia dla wszystkich kolegów aktywnych w tym wątku!! 😎 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 @Kewin, poszetka Ci 'wykipiała'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 Poprawione! Gdy patrzę na nią z góry to wygląda to inaczej niż na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi