Awopiotr Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Gryzie się stylistycznie czy kolorystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Stylistycznie na pewno, co do kolorów też mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Polubiłem tę kurtkę, chociaż mało ona zimowa. Przy temperaturach poniżej zera się nie sprawdza. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Mój pierwszy popover.Skusiłem się na promocję u Charles Thyrwitt, choć nie byłem wcześniej przekonany do tego typu koszuli. Po pierwszym założeniu zmieniłem jednak zdanie. Myślę, że to wygodne rozwiązanie i ciekawa odmiana w casualowym stylu. Podoba mi się w wersji z marynarką lub na większym luzie tj. nie wpuszczona w spodnie.PS. Koledzy z pracy określi ją 'koszulą słowiańską' lub 'taką jak z Chłopów' 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 @michau Mam ten sam model popovera, bardzo fajna casualowa koszula, przyjemny materiał (ten sam co w koszulach „washed oxford”) i bardzo przystępna cena. Tutaj jakieś moje zdjęcie w takim samym popoverze: 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Możecie wrzucić linka ? Czy to ten model z kołnierzem cutaway ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 10 minut temu, Szydlowsky napisał: Czy to ten model z kołnierzem cutaway ? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Tak. Ale nie jest to duży 'away' co widać na zdjęciach. Za 20 funciaków postanowiłem zaryzykować i się opłaciło. Choć z drugiej strony w casualu wolę kołnierzyk BD. Ten bez marynarki nie trzyma się w 'ryzach'. Ma miękką konstrukcję, bez fiszbin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Słabe światło, robiłem co mogłem. Standardowy zestaw do pracy - na warunki forum bardzo nieformalny, ale w moim otoczeniu powyżej średniej (stopnia formalności). 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Postawiłbym na większy kontrast między górą a dołem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Czy ta marynarka wpada w brąz?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Właśnie nie, to taka "czysta" ciemna szarość, niestety kolory nie zostały dobrze odwzorowane, nad czym ubolewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Tak czy inaczej formalne biznesowe prążki nie grają tutaj, to trudne połączenie.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Tak czy inaczej formalne biznesowe prążki nie grają tutaj, to trudne połączenie.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Przychylam się. Oddzielnie fajne ciuchy ale nie tworzą dobrego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 Dzisiaj wpadłem w SoHo na The Fat Jewish @thefatjewish z Instagrama 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Spodnie jeszcze przed skróceniem 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Chłodniej, więc dodatkowa warstwa z merynosa. Marynarka to nowy nabytek McNeal, o dziwo czysta wełna. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 @michau Bardzo ładnie kolorystycznie dobrane. Mam podobne spodnie, krawat i kamizelke a koszula w trakcie wysyłki od CT. Skorzystam z inspiracji, ale guziki chyba zapnę😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 4 godziny temu, dariopol napisał: @michau Bardzo ładnie kolorystycznie dobrane. Mam podobne spodnie, krawat i kamizelke a koszula w trakcie wysyłki od CT. Skorzystam z inspiracji, ale guziki chyba zapnę😉 Dziękuję. Za tę koszulę od CT dostałem trochę komplementów i sam też sobie ją chwalę. Będzie Pan zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Bardzo ciepły kardigan od CT. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Nowy nabytek, cardigan Marc'o polo, fajnie dopasowany, z fakturą. CT, niezbyt widać tę delikatną różową kratkęKrawat ChristensenSpodnie Selected HommeBerwick 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 30 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Dalej casual. I to bez krawata. Nowo nabyty kardigan Otto Kern i nowe skarpetki od żony. 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Ten sam kardigan, tym razem z wełnianym krawatem, koszula CT, spodnie MD, buty Berwick. Do tego jeszcze zewnętrznie budrysówka Próchnik i kaszkiet Jaxon hats 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 5 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TDab Napisano 7 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi