Młody przedsiębiorczy Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 @Wincenty Można liczyć na więcej zdjęć? Szczególnie ta marynarka mnie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Baldessarini, len i jedwab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Trochę ciemno, ale jakoś zdjęcie wyszło. Denim z CT - bardzo przyjemny, dobrze się nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fant Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2017 Koszula i spodnie len z bawełną, marynarka wełniana. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 27 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 W Paryżu dzisiaj ponad 30 stopni, a ja dostałem (wywalczyłem/wyszarpałem kłami ) dla siebie tradycyjny "czas wolny". Kupiłem sobie w takim specjalistycznym sklepiku, do którego jechałem z La Defense trzema środkami komunikacji, ekwadorski kapelutek, który zamierzam eksploatować latem w różnych konfiguracjach . Premiera na Montmarte, gdzie pojawił się i kot : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Rozdarte spodnie na koniec dnia rekonstruktora - najgorsze uczucie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Jeszcze jedna foteczka z wczoraj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 30 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Len najlepszy... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 @TomiW01 No dobra, pochwal się skąd kurtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 @Bartek 00"no name" z alle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 31 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Testy polówki z H&M (bawełna/jedwab) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 @Hargin to idealny zestaw na lekko pochmurne ale ciepłe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Mam duże opory przed marynarką zakladaną na polo. Ta jednak ma na dole swetrowy ściągacz i to mnie skłoniło do testów. Dzięki za dobre słowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Czy polo nie jest wpuszczone w spodnie? Też mam opory, mimo, że takie zestawienia podobają mi się u innych osób, np. u Ciebie. Myślę, że jakąś opcją może być polo z długim rękawem, ale wtedy "zyskuje się" dodatkową warstwę, a ma być odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Moim zdaniem ta bardzo nieformalna marynarka spełnia tutaj rolę lekkiej kurtki. To że nie wystaje spod jej rękawa mankiet koszuli, można pominąć. Ot taka alternatywa, tylko nie za często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 22 minuty temu, Aron napisał: Czy polo nie jest wpuszczone w spodnie? Też mam opory, mimo, że takie zestawienia podobają mi się u innych osób, np. u Ciebie. Myślę, że jakąś opcją może być polo z długim rękawem, ale wtedy "zyskuje się" dodatkową warstwę, a ma być odwrotnie. No trafić ładne polo z długim rękawem w cenie ok. 100zł - a'wykonalne raczej. Polówka nie jest wpuszczona, ale przez to, że nie jest długa specjalnie, sięga ciut za pasek (oczywiście trochę "zbluzowana"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 @Hargin, co masz na myślisz pod " ładne polo z długim rękawem w cenie ok. 100zł - a'wykonalne raczej"? Mam białe polo z długim rękawem z P&C, na pewno kosztowało poniżej 100 zł. Teraz zastanawiam się, czy jest ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 5 minut temu, Aron napisał: @Hargin, co masz na myślisz pod " ładne polo z długim rękawem w cenie ok. 100zł - a'wykonalne raczej"? Mam białe polo z długim rękawem z P&C, na pewno kosztowało poniżej 100 zł. Teraz zastanawiam się, czy jest ładne? Dlatego dodałem "raczej". Chodziło mi o tkaninę, kształt kołnierzyka, liczbę guzików, mankiet zapinany (bez ściągaczy w nadgarstkach). Pewnie każdy definiuje inaczej. Poza tym materiał z jakich sieciówki robią polówki bardzo często sztywnieje i zbiega się w praniu. Mam białe polówki z MD z teoretycznie wyższej linii i po kilku praniach są sztywne jakbym wyprał w krochmalu. Inne z niższej linii są przyjemne po praniu, ale tracą kolor. Etc, etc ... zobaczymy jak te z H&M. Teoretycznie linia "premium", gdzie czasem udaje im się wypuścić przyzwoite produkty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Casualowy piątek. * kapelusz H&M * Osovski * Benevento * Berwick * Seiko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Jak jeden kolega wrzuca z rekonstukcji, to ja się pochwalę sobotnim LARPem I kamizelka nwet bespoke 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2017 I tak było gorąco 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 A tu zdjecie dla fanow "casualowego" ubioru podczas Finalow NBA hahha 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 @blueloafers A buty Kury też masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi