Tanatos70 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 @Velahrnkupiłem swego czasu od country attire. Świetny stosunek ceny do jakości ? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 6 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Karnawałowo:) 13 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 9 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Może się powtarzam, ale to połączenie chodzi za (ze) mną od jakiegoś czasu. 20 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 13 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 17 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 Barbour x 2: 15 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 23 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2021 20 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Opublikowano 26 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2021 12 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 28 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 19 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 1 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 8 4 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Niby wszystko ok, ale do tego płaszcza założyłbym dżinsy. 3 Cytuj
gdynianin Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 @Midlife-Crisis jest to dobra myśl Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 4 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 Safari 10 1 Cytuj
DolceGusto Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 Jakoś mi nie pasuje kurtka safari ze sztruksu... Z reguły rozumiem zmiany w konwencji i mieszanie różnych aspektów ale safari wybitnie pasuje mi do lżejszego, przewiewnego płótna, lnu czy nawet tweelu w kolorach ziemi ale ciepłej i suchej a nie zimnego i mokrego mchu ? mam wrażenie, że jest dużo innych modeli które w tym materiale wyglądają naturalniej... Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Jakoś mi nie pasuje kurtka safari ze sztruksu... Z reguły rozumiem zmiany w konwencji i mieszanie różnych aspektów ale safari wybitnie pasuje mi do lżejszego, przewiewnego płótna, lnu czy nawet tweelu w kolorach ziemi ale ciepłej i suchej a nie zimnego i mokrego mchu mam wrażenie, że jest dużo innych modeli które w tym materiale wyglądają naturalniej... Zgadzam się z tym, ale ta kurtka to i tak sztos. 1 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 11 godzin temu, DolceGusto napisał: Jakoś mi nie pasuje kurtka safari ze sztruksu... Z reguły rozumiem zmiany w konwencji i mieszanie różnych aspektów ale safari wybitnie pasuje mi do lżejszego, przewiewnego płótna, lnu czy nawet tweelu w kolorach ziemi ale ciepłej i suchej a nie zimnego i mokrego mchu ? mam wrażenie, że jest dużo innych modeli które w tym materiale wyglądają naturalniej... Krój jest na tyle wygodny a zarazem praktyczny, że safari lepiej się sprawdza jako jesienna kurtka niż letni "overshirt". Cytuj
DolceGusto Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Godzinę temu, poszetka.com napisał: Krój jest na tyle wygodny a zarazem praktyczny, że safari lepiej się sprawdza jako jesienna kurtka niż letni "overshirt". Zastanawiam się nad tym, czy rzeczywiście lepiej. Mam wrażenie, że letnie overshirt są świetne bo właśnie w lato, szczególnie tak nieprzewidywalne jak nasze polskie, warto mieć na sobie coś co chroni przed lekkim wiatrem, nagłym wieczornym ochłodzeniem (gdy siedzimy w tzw. kawiarnianym ogródku) i ma pojemne kieszenie na typowo letnie akcesoria - okulary przeciwsłoneczne najlepiej w futerale żeby się nie niszczyły, jakaś lekką apaszkę czy chustkę na szyję gdy mocniej zawieje lub gdy wracamy wieczorem rowerem, jeśli ktoś pali to paczkę papierosów które w lato może palić na dworzu, zapalniczkę, scyzoryk i inne rzeczy przydatne w czasie letnich spacerów, plażowania itd. Przy okazji - sztruks jest dość łagodny w dotyku i myślę, że nonszalancko przewiązany pasek będzie co chwilę się rozwiązywał, szorstki len lepiej się "zaciska" ? Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Teraz, DolceGusto napisał: Zastanawiam się nad tym, czy rzeczywiście lepiej. Mam wrażenie, że letnie overshirt są świetne bo właśnie w latko, szczególnie tak nieprzewidywalne jak nasze polskie, warto mieć na sobie coś co chroni przed lekkim wiatrem, nagłym wieczornym ochłodzeniem (gdy siedzimy w tzw. kawiarnianym ogródku) i ma pojemne kieszenie na typowo letnie akcesoria - okulary przeciwsłoneczne najlepiej w futerale żeby się nie niszczyły, jakaś lekką apaszkę czy chustkę na szyję gdy mocniej zawieje lub gdy wracamy wieczorem rowerem, jeśli ktoś pali to paczkę papierosów które w lato może palić na dworzu, zapalniczkę, scyzoryk i inne rzeczy przydatne w czasie letnich spacerów, plażowania itd. Przy okazji - sztruks jest dość łagodny w dotyku i myślę, że nonszalancko przewiązany pasek będzie co chwilę się rozwijał, szorstki len lepiej się "zaciska" ? Zgadza się, jednak z naszych obserwacji letnie safari jest mniej popularne (zobaczymy jak będzie w tym sezonie). Być może jest to kwestia restrykcji lub dosyć ciepłego lata ? A może praktycznego podejścia Polaków, tzn. scyzoryk czy zapalniczkę można jednak trzymać w ręce lub kieszeni spodni, jesiennej szarugi nie da się ominąć w ten sposób. 1 Cytuj
Jakub.B Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 W dniu 5.03.2021 o 13:14, poszetka.com napisał: Zgadza się, jednak z naszych obserwacji letnie safari jest mniej popularne (zobaczymy jak będzie w tym sezonie). Być może jest to kwestia restrykcji lub dosyć ciepłego lata ? A może praktycznego podejścia Polaków, tzn. scyzoryk czy zapalniczkę można jednak trzymać w ręce lub kieszeni spodni, jesiennej szarugi nie da się ominąć w ten sposób. Mam wasze granatowe letnie safari i sprawdza się świetnie (chociażby w takich sytuacjach jak wymieniane przez @DolceGusto - w tamte lato praktycznie pierwszy wybór na wyjście do kawiarnianego ogródka z przewidzianym zostaniem "dłużej"), poza tym, że musiałem wymienić podszewkę w rękawach - nie rozumiem sensu dowalania poliestrowej rękawówki do letniej marynarki/kurtki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 10 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Na spacerniaku płaszcz Spier & Mackay, Benevento, Vass 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 14 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 Zwierzęta z mitycznego lasu od Drake's (wełna/jedwab). Nie wiem- nosić, czy na ścianie powiesić, takie ładne ?: 16 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 A Pama nosisz, czy na ścianie wisi? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 2 godziny temu, pablocito napisał: To co innego. Luminor to moje narzędzie pracy, muszę nosić. Taką wersję przedstawiłem księgowej i tego się trzymam ?. 3 1 Cytuj
artisan Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 W dniu 14.03.2021 o 16:42, Tanatos70 napisał: To co innego. Luminor to moje narzędzie pracy, muszę nosić. Taką wersję przedstawiłem księgowej i tego się trzymam ?. Wpuściłeś w koszty ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi