Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Mam duże opory przed marynarką zakladaną na polo. Ta jednak ma na dole swetrowy ściągacz i to mnie skłoniło do testów. Dzięki za dobre słowo :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Czy polo nie jest wpuszczone w spodnie? Też mam opory, mimo, że takie zestawienia podobają mi się u innych osób, np. u Ciebie. Myślę, że jakąś opcją może być polo z długim rękawem, ale wtedy "zyskuje się" dodatkową warstwę, a ma być odwrotnie.

Opublikowano
22 minuty temu, Aron napisał:

Czy polo nie jest wpuszczone w spodnie? Też mam opory, mimo, że takie zestawienia podobają mi się u innych osób, np. u Ciebie. Myślę, że jakąś opcją może być polo z długim rękawem, ale wtedy "zyskuje się" dodatkową warstwę, a ma być odwrotnie.

No trafić ładne polo z długim rękawem w cenie ok. 100zł - a'wykonalne raczej. 

Polówka nie jest wpuszczona, ale przez to, że nie jest długa specjalnie, sięga ciut za pasek (oczywiście trochę "zbluzowana").

Opublikowano

@Hargin, co masz na myślisz pod " ładne polo z długim rękawem w cenie ok. 100zł - a'wykonalne raczej"? Mam białe polo z długim rękawem z P&C, na pewno kosztowało poniżej 100 zł. Teraz zastanawiam się, czy jest ładne? :D

Opublikowano
5 minut temu, Aron napisał:

@Hargin, co masz na myślisz pod " ładne polo z długim rękawem w cenie ok. 100zł - a'wykonalne raczej"? Mam białe polo z długim rękawem z P&C, na pewno kosztowało poniżej 100 zł. Teraz zastanawiam się, czy jest ładne? :D

Dlatego dodałem "raczej". Chodziło mi o tkaninę, kształt kołnierzyka, liczbę guzików, mankiet zapinany (bez ściągaczy w nadgarstkach). Pewnie każdy definiuje inaczej. Poza tym materiał z jakich sieciówki robią polówki bardzo często sztywnieje i zbiega się w praniu. Mam białe polówki z MD z teoretycznie wyższej linii i po kilku praniach są sztywne jakbym wyprał w krochmalu. Inne z niższej linii są przyjemne po praniu, ale tracą kolor. Etc, etc ... zobaczymy jak te z H&M. Teoretycznie linia "premium", gdzie czasem udaje im się wypuścić przyzwoite produkty. 

• Oceniam pozytywnie 1