+Immune+ Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Jan, nigdy nie widziałem takiej pętelki w koszuli, mógłbyś pokazać to na zdjęciu? Jakiś czas temu wklejałem na forum zdjęcie mojej koszuli smokingowej ze sztywnym gorsem z pętlą na kamizelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Z tego, co widzę, to tasiemkę muszki i tą "taśmę" kamizelki bez pleców przekłada się przez tą samą pętlę. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 No właśnie. To interesujące, inne zastosowanie tej pętli, ale to raczej jedynie pomysłowość użytkownika. Jestem ciekawy ile osób potrzeba, żeby to wszystko tak pozapinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Pewnie dowiesz się tego z wiadomej książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Tutaj więcej o bohaterze ze zdjęcia: http://content.usatoday.com/communities ... QGH1fLK0uM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Artykuł jeszcze ciekawszy niż zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 A z artykułu, że w pięć lat wydał 64 tys. baksów (z budżetu uczelni którą zarządza) na muchy właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Za to chyba przyoszczędził na krawcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 !! UWAGA Potrzebuje muszke, o fajnym ksztalcie. Pochodzilem dzis po galerii w Krakowie i jedyne jakie byly to gotowce. Kolor niewazny, byleby byla wiazana i miala fajny fason. Potrzebuje to celem odszycia przez krawca z powierzonego materialu. Czy w jakichs szmateksach moge znalezc taka muche, czy moze ktos z forumowiczow ma jakas niepotrzebna, ktora chetnie by mi odsprzedal? pozdrawiam, dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 UWAGA! Poszukaj wykroju w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 @ up, znalazlem, mam, ale to nie to samo kiedy mozesz zbadac organoleptycznie produkt i naniesc ewentualne poprawki. Czy zawsze trzeba uprzedzac, ze sprawdzilo sie oczywiste zrodla, zanim napisze sie na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 A nie lepiej by było zamówić uszycie muszki w sklepie Janina na placu Dominikańskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 janiny chyba juz tam daawno nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Jeszcze przed sylwestrem udało mi się kupić tam muchę i uciąć sobie pogawędkę z właścicielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 serio? probowalem tam ostatnio trafic i mialem wrazenie, ze zaklad zamknieto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Z tego co wiem to jest przeniesiony, tzn. z lokalu od frontu, do lokalu, do którego wejście jest przez bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 to by wiele wyjasnialo. dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 27 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 z tym, ze ja potrzebuje wzor do odszycia u swojego człowieka. zależy mi na fajnym fasonie, ale to chyba zrobię obchód po sklepach/szmateksach. dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Istnieje też możliwość dość łatwego zrobienie muszki typu diamond point batwing z krawata, potrzeba tylko sprawnych, najlepiej damskich, rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Panowie macie może w zanadrzu jakieś ciekawe linki do wykrojów much? Szukałem, ale nie znalazłem nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Muszka to niewiarygodny dodatek. Potrafi podkreślić i uwydatnić cechy przywódcze osób z silnym charakterem, a osoby bez niego wgniata w ziemie z taką mocą, że lepiej nie zbliżać się do niej jeśli nie czujesz, że to coś dla Ciebie. W świetle pierwszego zdania zabrzmi to nieskromnie, ale ja kocham muszki i noszę je niemal tak często jak krawaty (co widać w logo Spirits & Style) i dzisiaj opowiem Wam jak to się robi! http://milerszyje.pl/jak-nosic-muszke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 "Muszka to niewiarygodny dodatek. Potrafi podkreślić i uwydatnić cechy przywódcze osób z silnym charakterem" Kanadyjski astronauta Chris Hadfield (pierwwszy Kanadyjczyk będący dowódcą na ISS) w zielonej muszce założonej na dzień Św. Patryka. Pierwszy raz widzę muszkę noszoną w kosmosie: https://pbs.twimg.com/media/BFi14K9CcAE5e6Z.jpg:large Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 Słodkie, nic nie wnoszące usunięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomsop Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Witam Jestem nowym na waszym forum. Mam pytanie odnośnie noszenia muchy. Czy przy czarnych spodniach koszuli z łamanym kolnierzykiem, musze, i szelkach moge wyjsc na 18 urodziny znajomej bez marynarki. No niestety czarna marynarka ucierpiala podczas przeprowadzki jedynie zostala mi sportowa niebieska i stalowa od innego garnituru. Wypada wyjść bez marynarki? Dodam ze restauracja jest na wysokim poziomie, w klimacie ojca chrzestnego. Czu lepiej odstawic muche i zalożyc krawat i zwykly sportowy stalowy garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Bez marynarki - NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi