Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!! UWAGA

Potrzebuje muszke, o fajnym ksztalcie. Pochodzilem dzis po galerii w Krakowie i jedyne jakie byly to gotowce.

Kolor niewazny, byleby byla wiazana i miala fajny fason. Potrzebuje to celem odszycia przez krawca z powierzonego materialu.

Czy w jakichs szmateksach moge znalezc taka muche, czy moze ktos z forumowiczow ma jakas niepotrzebna, ktora chetnie by mi odsprzedal?

pozdrawiam,

dawid

Opublikowano

@ up, znalazlem, mam, ale to nie to samo kiedy mozesz zbadac organoleptycznie produkt i naniesc ewentualne poprawki.

Czy zawsze trzeba uprzedzac, ze sprawdzilo sie oczywiste zrodla, zanim napisze sie na forum?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dołączona grafika

Muszka to niewiarygodny dodatek. Potrafi podkreślić i uwydatnić cechy przywódcze osób z silnym charakterem, a osoby bez niego wgniata w ziemie z taką mocą, że lepiej nie zbliżać się do niej jeśli nie czujesz, że to coś dla Ciebie. W świetle pierwszego zdania zabrzmi to nieskromnie, ale ja kocham muszki i noszę je niemal tak często jak krawaty (co widać w logo Spirits & Style) i dzisiaj opowiem Wam jak to się robi!

http://milerszyje.pl/jak-nosic-muszke.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Jestem nowym na waszym forum. Mam pytanie odnośnie noszenia muchy. Czy przy czarnych spodniach koszuli z łamanym kolnierzykiem, musze, i szelkach moge wyjsc na 18 urodziny znajomej bez marynarki. No niestety czarna marynarka ucierpiala podczas przeprowadzki jedynie zostala mi sportowa niebieska i stalowa od innego garnituru. Wypada wyjść bez marynarki? Dodam ze restauracja jest na wysokim poziomie, w klimacie ojca chrzestnego. Czu lepiej odstawic muche i zalożyc krawat i zwykly sportowy stalowy garnitur?