+Immune+ Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jan, nigdy nie widziałem takiej pętelki w koszuli, mógłbyś pokazać to na zdjęciu? Jakiś czas temu wklejałem na forum zdjęcie mojej koszuli smokingowej ze sztywnym gorsem z pętlą na kamizelkę. Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Z tego, co widzę, to tasiemkę muszki i tą "taśmę" kamizelki bez pleców przekłada się przez tą samą pętlę. Pozdrawiam, Dr Cytuj
+Immune+ Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 No właśnie. To interesujące, inne zastosowanie tej pętli, ale to raczej jedynie pomysłowość użytkownika. Jestem ciekawy ile osób potrzeba, żeby to wszystko tak pozapinać. Cytuj
B.B. Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pewnie dowiesz się tego z wiadomej książki Cytuj
Jan Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tutaj więcej o bohaterze ze zdjęcia: http://content.usatoday.com/communities ... QGH1fLK0uM Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Artykuł jeszcze ciekawszy niż zdjęcie. Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 A z artykułu, że w pięć lat wydał 64 tys. baksów (z budżetu uczelni którą zarządza) na muchy właśnie Cytuj
Koval Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Za to chyba przyoszczędził na krawcach... Cytuj
dawid Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 !! UWAGA Potrzebuje muszke, o fajnym ksztalcie. Pochodzilem dzis po galerii w Krakowie i jedyne jakie byly to gotowce. Kolor niewazny, byleby byla wiazana i miala fajny fason. Potrzebuje to celem odszycia przez krawca z powierzonego materialu. Czy w jakichs szmateksach moge znalezc taka muche, czy moze ktos z forumowiczow ma jakas niepotrzebna, ktora chetnie by mi odsprzedal? pozdrawiam, dawid Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 UWAGA! Poszukaj wykroju w internecie. Cytuj
dawid Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 @ up, znalazlem, mam, ale to nie to samo kiedy mozesz zbadac organoleptycznie produkt i naniesc ewentualne poprawki. Czy zawsze trzeba uprzedzac, ze sprawdzilo sie oczywiste zrodla, zanim napisze sie na forum? Cytuj
kubao Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 A nie lepiej by było zamówić uszycie muszki w sklepie Janina na placu Dominikańskim? Cytuj
eightwonder Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 janiny chyba juz tam daawno nie ma Cytuj
kubao Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jeszcze przed sylwestrem udało mi się kupić tam muchę i uciąć sobie pogawędkę z właścicielem Cytuj
eightwonder Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 serio? probowalem tam ostatnio trafic i mialem wrazenie, ze zaklad zamknieto:) Cytuj
Otto Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Z tego co wiem to jest przeniesiony, tzn. z lokalu od frontu, do lokalu, do którego wejście jest przez bramę. Cytuj
eightwonder Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 to by wiele wyjasnialo. dzieki! Cytuj
dawid Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 z tym, ze ja potrzebuje wzor do odszycia u swojego człowieka. zależy mi na fajnym fasonie, ale to chyba zrobię obchód po sklepach/szmateksach. dzięki! Cytuj
Otto Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Istnieje też możliwość dość łatwego zrobienie muszki typu diamond point batwing z krawata, potrzeba tylko sprawnych, najlepiej damskich, rąk. Cytuj
Skalpel Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Panowie macie może w zanadrzu jakieś ciekawe linki do wykrojów much? Szukałem, ale nie znalazłem nic ciekawego. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Muszka to niewiarygodny dodatek. Potrafi podkreślić i uwydatnić cechy przywódcze osób z silnym charakterem, a osoby bez niego wgniata w ziemie z taką mocą, że lepiej nie zbliżać się do niej jeśli nie czujesz, że to coś dla Ciebie. W świetle pierwszego zdania zabrzmi to nieskromnie, ale ja kocham muszki i noszę je niemal tak często jak krawaty (co widać w logo Spirits & Style) i dzisiaj opowiem Wam jak to się robi! http://milerszyje.pl/jak-nosic-muszke.html Cytuj
wojvv Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 "Muszka to niewiarygodny dodatek. Potrafi podkreślić i uwydatnić cechy przywódcze osób z silnym charakterem" Kanadyjski astronauta Chris Hadfield (pierwwszy Kanadyjczyk będący dowódcą na ISS) w zielonej muszce założonej na dzień Św. Patryka. Pierwszy raz widzę muszkę noszoną w kosmosie: https://pbs.twimg.com/media/BFi14K9CcAE5e6Z.jpg:large Pozdr, wojvv Cytuj
Misza Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Słodkie, nic nie wnoszące usunięte . Cytuj
Tomsop Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Witam Jestem nowym na waszym forum. Mam pytanie odnośnie noszenia muchy. Czy przy czarnych spodniach koszuli z łamanym kolnierzykiem, musze, i szelkach moge wyjsc na 18 urodziny znajomej bez marynarki. No niestety czarna marynarka ucierpiala podczas przeprowadzki jedynie zostala mi sportowa niebieska i stalowa od innego garnituru. Wypada wyjść bez marynarki? Dodam ze restauracja jest na wysokim poziomie, w klimacie ojca chrzestnego. Czu lepiej odstawic muche i zalożyc krawat i zwykly sportowy stalowy garnitur? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi