frankenstein Napisano 7 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2012 Coś jest przede wszystkim nie tak z marynarką. Pozdrawiam, Dr Marynarka powinna być granatowa lub czarna, może w jasne, drobne prążki, bez połysku, najlepiej tweedowa. Ja nie bałbym się marynarki w kratę, ale ministrowi podobno nie przystoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Panowie... ku waszej i mojej uciesze http://nocoty.pl/gid,14854802,img,14856 ... leria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Panowie... ku waszej i mojej uciesze http://nocoty.pl/gid,14854802,img,14856 ... leria.html Wesoło, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Konkurencja sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Panowie... ku waszej i mojej uciesze http://nocoty.pl/gid,14854802,img,14856 ... leria.html Krzysztof Ibisz chyba miał na sobie żakiet, więc raczej +. Co prawda nie wiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2012 Z radością zobaczyłbym dział "jak wyglądałem na swoim ślubie" Takich kwiatków jak powyższe się nie spodziewałbym ale pewnie i tak byłoby wesoło Zdaje się już podobny dział gdzieś jest załozony. "ten na zdjeciu, w za dużym świecącym garniturze i brzydkich butach to ja... ale chłopaki uwierzcie to jeszcze było przed nawróceniem!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Kolejny jegomość z chronicznym przemieszczeniem kostki względem kości piszczelowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 I jeszcze jeden Pan z dużym zapasem na ładny mankiet, a zona światowa projektantka mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 I jeszcze jeden Pan z dużym zapasem na ładny mankiet, a zona światowa projektantka mody. ojej, no przecena była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 To tacy światowcy na miarę naszych możliwości (Bareja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 jest kilka wątków gdzie można by to wsadzić, ale w moim odczuciu podpada to trochę pod koszmary stylistyczne. Chodzi o wczorajszą galę Polacy z werwa. Jest już sporo zdjęć i filmików w necie na których można sobie pooglądać jak tzw. śmietanka gwiazd i celebrytów (a chyba ze względu na koncert Lany Del Ray wyjątkowo dużo się ich zebrało) ubrała się na tą galę. tutaj jeden link dla przykładu: www.plotek.tv/plotektv/0 0.html Już sama nazwa, Gala, wskazuje, że powinna to być impreza z obowiązującym formalnym strojem. Ale dla pewności organizatorzy na zaproszeniach dość wyraźnie napisali że obowiązuje black tie. A tu co? nic! d*pa! Większość facetów ubrała się jak do klubu - powszechnie obowiązująca rozpięta koszula (koniecznie na 2, a nawet 3 guziki), dżinsy, zestawy koordynowane, itd. Nawet styliści i ludzie zawodowo związani z modą olali zasady black tie. Rzadko kto ubrał garnitur, o krawacie nie wspominając. Przemek Saleta nawet założył smoking, ale do czarnego podkoszulka. Przynajmniej kobiety o siebie zadbały i duża część z nich miała suknie wieczorowe. W dniu dzisiejszym obowiązywał (w części zamkniętej) ubiór smart casual. Wiem, że nie wymaga to zakładania krawata, ale też nie zakazuje (szczególnie w jakimś fajnym koordynowanym zestawie), ale takowe widziałem tylko u ochroniarzy i kelnerów. Jeżeli nikt nie zacznie edukować celebrytów i ludzi którzy mają szczególne parcie na szkło jak się powinno ubierać, to niedługo ludzie z tego forum nie tylko będą niszową grupą w naszym narodzie, ale nawet będzie się ich traktowało jak jakieś dziwadła. ..... ufff..... musiałem to z siebie wyrzucić ..... już mi lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Chodzi o wczorajszą galę Polacy z werwa. Jest już sporo zdjęć i filmików w necie na których można sobie pooglądać jak tzw. śmietanka gwiazd i celebrytów (a chyba ze względu na koncert Lany Del Ray wyjątkowo dużo się ich zebrało) ubrała się na tą galę. wiesz co się dzieje jak śmietanki jest i za dużo i za słodka ona ....no..wyrzuca sie ja z siebie. Patrzmy na siebie, nie na śmietankę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 skoro sam mistrz dał przykład Tomasz Ossoliński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 15 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Powinny mu kłaki z klaty z dekoltu wystawać, wtedy by mógł wyrywać laski metodą "na haselhoffa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 16 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Jak to kiedyś Mr.V stwierdził "Taki polski Tom Ford." (Pomińmy 16 lat różnicy między wykonaniem zdjęć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emvoo Napisano 16 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2012 aż zęby bolą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Powiedzmy, że bywało gorzej. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 David, to żart?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 David, to żart?... Też zauważyłeś brak poszetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Buty rewelacja,marynarka,koszula I krawat rowniez,moze spodnie maja fason ktory mi nie odpowiada ,natomiast sa zgodne z tendencja ktora pojawia sie u wiele projektantow w modzie meskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Mam spodnie w podobnym kroju, i przyznam, że nie czuję się w nich komfortowo w połączeniu z marynarką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Aż dziwne, że to się jeszcze nie pojawiło... I nie chodzi mi tu oczywiście o Aleksandrę Kwaśniewską. I wbrew zapewnieniem projektanta, nie, to nie ma nic wspólnego ze smokingiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 rusztowanie dla kwiatka godny patentu:) spodnie ... lakierowane buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Spodnie w stylu "gangsta raper" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi