Jan Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Żal faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 A kto to? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, bo do kogoś podobny, ale jakby kilka kilo amfy starszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Tak, to Lubaszenko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Nie do wiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Nie do wiary..pomijam strój czy tusza nie była jednak wymogiem jakiejś roli? Roli faceta w ciąży... o ile taki film wymyślą... Zdjęcie (szczególnie to górne) poraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Roli faceta w ciąży... o ile taki film wymyślą... Już wymyślili - z Aronoldem S. w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 26 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2012 A kto to? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, bo do kogoś podobny, ale jakby kilka kilo amfy starszy. Po amfie nie wyglądałby tak dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Olaf.... kilka kilogramów wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 27 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2012 A kto to? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, bo do kogoś podobny, ale jakby kilka kilo amfy starszy. Po amfie nie wyglądałby tak dobrze... W Polsce popularny jest zupełnie inny nałóg, z narkotykiem dostępnym w każdym sklepie na rogu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Ach, te long coaty. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Ignorance is bliss. Ważne, że szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 long coaty, long sleeve'y, long pantlegi...Czy to Pan Nowicki? a było tak dobrze (wiem, wiem kostium, ale mógłby być sugestią dla "odtwórcy"). Sam film "Magnat" (lub w wersji serialowej "Biała wizytówka") gorąco polecam. Bo to co popełniono tutaj woła o pomstę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Biała mucha też tak średnio pasuje do surduta. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgadzam się, tu chyba jednak jako część stroju oficjalnego, dworskiego, choć nie jestem pewien, kadr bodajże z wizyty cesarza w rezydencji bohatera. Właśnie znalazłem w sieci: Telewizja Polska przygotowuje fabularyzowany dokument o życiu jednej z najbardziej wpływowych kobiet Europy, początku XX wieku. Poziom kostiumologiczny jest straszny..... https://picasaweb.google.com/1150272591 ... y08062011# TVP!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Woła o pomstę do nieba! Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Dżizas, to boli w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Ten facet w longu to jest Jan Nowicki? OMG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2012 Wiem, że pogarszam jeszcze sytuacje, ale nie mogłem się oprzeć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2012 W Parku Zdrojowym w Ciechocinku 14. lipca wystąpi tenor - Dariusz Stachura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 2 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2012 Wiem, że pogarszam jeszcze sytuacje, ale nie mogłem się oprzeć: Tam są same dramaty, jakoś nie dociera do mnie, że (rzekomo) pod egidą TVP ma się serwować plastikową tandetę na poziomie przebieranek z teatrzyku dla przedszkolaków, co nie byłoby nawet właściwym traktowaniem tychże dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Mój Boże nie dotarłem chyba nawet do połowy zdjęć z linka, gdyz poczułem dziwne i nieprzyjemne uczucie ucisku w klatce piersiowej. Jak można na takie cos pozwlić?! Te skarpetki, te buty itd. Nie jestem fachowcem ani też poważnym pasjonatem tych strojów, jednak czy coś pdoobnego widzielismy np. w "Księżniczce Sissi" ? Wątpie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Coś mu się do klapy przykleiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Tak długie rękawy mają chyba robić za substytut rękawiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Czy Pan Engel ma zapięty kołnierzyk? Nie dociągam wzrokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi