B.B. Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 A kto to? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, bo do kogoś podobny, ale jakby kilka kilo amfy starszy. Cytuj
Remy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nie do wiary..pomijam strój czy tusza nie była jednak wymogiem jakiejś roli? Roli faceta w ciąży... o ile taki film wymyślą... Zdjęcie (szczególnie to górne) poraża... Cytuj
White Haven Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Roli faceta w ciąży... o ile taki film wymyślą... Już wymyślili - z Aronoldem S. w roli głównej Cytuj
NastyKanasta Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 A kto to? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, bo do kogoś podobny, ale jakby kilka kilo amfy starszy. Po amfie nie wyglądałby tak dobrze... Cytuj
Skalpel Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Olaf.... kilka kilogramów wcześniej Cytuj
Stormont Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 A kto to? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, bo do kogoś podobny, ale jakby kilka kilo amfy starszy. Po amfie nie wyglądałby tak dobrze... W Polsce popularny jest zupełnie inny nałóg, z narkotykiem dostępnym w każdym sklepie na rogu : ) Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ach, te long coaty. Pozdrawiam, Dr Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ignorance is bliss. Ważne, że szczęśliwy Cytuj
Otto Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 long coaty, long sleeve'y, long pantlegi...Czy to Pan Nowicki? a było tak dobrze (wiem, wiem kostium, ale mógłby być sugestią dla "odtwórcy"). Sam film "Magnat" (lub w wersji serialowej "Biała wizytówka") gorąco polecam. Bo to co popełniono tutaj woła o pomstę.... Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Biała mucha też tak średnio pasuje do surduta. Pozdrawiam, Dr Cytuj
Otto Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgadzam się, tu chyba jednak jako część stroju oficjalnego, dworskiego, choć nie jestem pewien, kadr bodajże z wizyty cesarza w rezydencji bohatera. Właśnie znalazłem w sieci: Telewizja Polska przygotowuje fabularyzowany dokument o życiu jednej z najbardziej wpływowych kobiet Europy, początku XX wieku. Poziom kostiumologiczny jest straszny..... https://picasaweb.google.com/1150272591 ... y08062011# TVP!? Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Woła o pomstę do nieba! Pozdrawiam, Dr Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dżizas, to boli w oczy... Cytuj
Adam Granville Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ten facet w longu to jest Jan Nowicki? OMG! Cytuj
OnTheRun Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Wiem, że pogarszam jeszcze sytuacje, ale nie mogłem się oprzeć: Cytuj
lodzermensch Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 W Parku Zdrojowym w Ciechocinku 14. lipca wystąpi tenor - Dariusz Stachura Cytuj
Otto Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Wiem, że pogarszam jeszcze sytuacje, ale nie mogłem się oprzeć: Tam są same dramaty, jakoś nie dociera do mnie, że (rzekomo) pod egidą TVP ma się serwować plastikową tandetę na poziomie przebieranek z teatrzyku dla przedszkolaków, co nie byłoby nawet właściwym traktowaniem tychże dzieciaków. Cytuj
Skalpel Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Mój Boże nie dotarłem chyba nawet do połowy zdjęć z linka, gdyz poczułem dziwne i nieprzyjemne uczucie ucisku w klatce piersiowej. Jak można na takie cos pozwlić?! Te skarpetki, te buty itd. Nie jestem fachowcem ani też poważnym pasjonatem tych strojów, jednak czy coś pdoobnego widzielismy np. w "Księżniczce Sissi" ? Wątpie... Cytuj
kamil.em Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Coś mu się do klapy przykleiło. Cytuj
Lashen Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Tak długie rękawy mają chyba robić za substytut rękawiczek Cytuj
lodzermensch Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Czy Pan Engel ma zapięty kołnierzyk? Nie dociągam wzrokiem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi