Skocz do zawartości

Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kto to? Bo nie wiem czy dobrze kojarzę, bo do kogoś podobny, ale jakby kilka kilo amfy starszy.

Po amfie nie wyglądałby tak dobrze...

W Polsce popularny jest zupełnie inny nałóg, z narkotykiem dostępnym w każdym sklepie na rogu : )

Opublikowano

long coaty, long sleeve'y, long pantlegi...Czy to Pan Nowicki?

a było tak dobrze (wiem, wiem kostium, ale mógłby być sugestią dla "odtwórcy"). Sam film "Magnat" (lub w wersji serialowej "Biała wizytówka") gorąco polecam.

Dołączona grafika

Bo to co popełniono tutaj woła o pomstę....

Dołączona grafika

Opublikowano

Zgadzam się, tu chyba jednak jako część stroju oficjalnego, dworskiego, choć nie jestem pewien, kadr bodajże z wizyty cesarza w rezydencji bohatera.

Właśnie znalazłem w sieci:

Telewizja Polska przygotowuje fabularyzowany dokument o życiu jednej z najbardziej wpływowych kobiet Europy, początku XX wieku.

Poziom kostiumologiczny jest straszny.....

https://picasaweb.google.com/1150272591 ... y08062011#

TVP!?

Opublikowano

Wiem, że pogarszam jeszcze sytuacje, ale nie mogłem się oprzeć:

Tam są same dramaty, jakoś nie dociera do mnie, że (rzekomo) pod egidą TVP ma się serwować plastikową tandetę na poziomie przebieranek z teatrzyku dla przedszkolaków, co nie byłoby nawet właściwym traktowaniem tychże dzieciaków.

Opublikowano

Mój Boże nie dotarłem chyba nawet do połowy zdjęć z linka, gdyz poczułem dziwne i nieprzyjemne uczucie ucisku w klatce piersiowej. Jak można na takie cos pozwlić?! Te skarpetki, te buty :!: itd. Nie jestem fachowcem ani też poważnym pasjonatem tych strojów, jednak czy coś pdoobnego widzielismy np. w "Księżniczce Sissi" ? Wątpie...