Velahrn Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Kto jest producentem tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Kto jest producentem tego cuda? http://www.simmonsbilt.com/vintageclassics/drifter.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Jak wynika z opisu, jedna kieszeń gratis;-) Jakieś zamówionko forumowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Jak wynika z opisu, jedna kieszeń gratis;-) Jakieś zamówionko forumowe? byłbym chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Masz moją klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Poważnie wątpię abym w dającej się przewidzieć przyszłości posiadał walające się w kieszeni 3K zł, ale profilaktycznie napisałem do firmy czy taki deal jest możliwy i jakie są warunki finansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Jako "znalazcę" ustysfakcjonuje mnie ostatnio modne 10% znaleźnego całkowitej sumy transakcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 A nie mógłbyś nam po prostu uszyć takich kurtek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 kolega Uxkul zaprezentował mi przed wakacjami swoją kurtkę z tej skóry, zrobioną gdzieś w Szkocji na zamówienie. Skóra wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Ta firma jest właśnie ze Szkocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 przed sekunda się zorientowałem, po adresie na ich FB. To pewnie ta sama firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 mała poprawka - kurtka Uxkula była ze skóry końskiej (ta ze zdjęcia załączonego przez Skalpela jest ze skóry z wołu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 To akurat jest MTM wiec skór tam jest do wyboru do koloru. Jest np. konina od bardzo cenionego Claytona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Panowie, mam odpowiedź z firmy. Zanim ustalą special price for you my friend, chcą następujące dane (i co najważniejsze liczbę deklaracji): Style: Leather Sheepskin Choice: Lining Choice: Hardware: Size: Link do modeli tutaj: http://www.simmonsbilt.com/vintageclassics.html Proszę pomyśleć i składać niezobowiązujące deklaracje. Ja sam jeszcze nie wiem, czy w to wejdę; jeśli będą to dwa zgłoszenia, to chyba odpiszę im z przeprosinami, że sprawa nieaktualna. Piszę jak najszybciej, żeby nie trzymać ich w niepewności całymi dniami. Cały mail, jeśli kto ciekaw: Thank you for getting in touch, it seems like a very good idea to put one order in and get one shipment Before I look into what sort of deal we can do for you I would really need to know further details of the jackets you would like to order including: Style: Leather Sheepskin Choice: Lining Choice Hardware: Size: This may be a little difficult for you to gather all this information but it will help me when I go to the Managing Director to see what price we can do. Please let me know if you need any further information or help with this. Have a good day. Cheers DebsThe Simmons Bilt Clothing Company LtdUnit 8, The HolmMoffatDG10 9JU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Proszę pomyśleć i składać niezobowiązujące deklaracje. Ja sam jeszcze nie wiem, czy w to wejdę; jeśli będą to dwa zgłoszenia, to chyba odpiszę im z przeprosinami, że sprawa nieaktualna. Piszę jak najszybciej, żeby nie trzymać ich w niepewności całymi dniami. Bardzo chętnie się podłączę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Style: Spiegel Leather Sheepskin Choice: Horween Chromexcel Steerhide Havana Brown Lining Choice: Stock Tartan Hardware: Standard Size: 46 inches chest, 27,5 inches arm, 30,5 inches back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Wymiary do potwierdzenia. Style: Drifter Leather: Horween Chromexcel Steerhide Havana Brown Lining Choice: Stock Tartan Hardware: RiRi + sleeves zips Size (body): chest: 46 inches arm: 28 inches back: 28.3 inches Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Kurka, obaj panowie klaty 46 inches, rispekt; ale wstyd przed Ryśkiem, ja swoich wymiarów chyba nie podam Krzysiek? Ktoś jeszcze chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Wstępnie tak, ale szczegóły jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Ja rezygnuję, nie mogę sobie znaleźć modelu. Krzysiek, napisz szczegóły i zadam pytanie o wycenę dla trzech kurtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Ciekawe czy to producent tak słabo prezentuje swoje produkty, czy też po prostu fason tych kurtek to bezkształtne wory rodem z PRLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Ja rezygnuję, nie mogę sobie znaleźć modelu. Krzysiek, napisz szczegóły i zadam pytanie o wycenę dla trzech kurtek. Style: Drifter Leather: Horween Chromexcel Steerhide Havana Brown Lining Choice: Stock Tartan Hardware: RiRi wymiary podam później, bo muszę się pomierzyć (mój standard to 48) ps. oglądając te filmiki, nie da się zaprzeczyć, że powinni zainwestować w lepszą promocję model zakładający "Driftera" nie jest mały, ale kurtka ma w klacie rozmiar jak na Burnejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Tako rzecze Simmons Bilt: Good Evening Lukasz Thank you for the info, I will confirm the price for the 3 tomorrow but do let me know if you get any further details from other members in the meantime - I really do not envy you having to be the middle man for so many people and I am impressed you got these details already :-DD Enjoy your evening my friend. CheersDebs Tell me about it:-) Jeśli ktoś jeszcze chętny na indywidualną wycenę kurtki, proszę się dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 A ja znalazłem coś takiego... Coś można ciekawego o niej powiedzieć? Czymś inspirowana, czy raczej twórczość własna producenta? Kurtka wykonana ze skóry nappa, odpinany kołnierz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2015 @Bażant - szczerze to pierwsze skojarzenie miałem z komisarzem ludowym armii konnej Budionnego ultra vintage 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi