Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poważnie wątpię abym w dającej się przewidzieć przyszłości posiadał walające się w kieszeni 3K zł, ale profilaktycznie napisałem do firmy czy taki deal jest możliwy i jakie są warunki finansowe.

Opublikowano

Panowie, mam odpowiedź z firmy. Zanim ustalą special price for you my friend, chcą następujące dane (i co najważniejsze liczbę deklaracji):

Style:

Leather Sheepskin Choice:
Lining Choice:
Hardware:
Size:
Link do modeli tutaj:
Proszę pomyśleć i składać niezobowiązujące deklaracje. Ja sam jeszcze nie wiem, czy w to wejdę; jeśli będą to dwa zgłoszenia, to chyba odpiszę im z przeprosinami, że sprawa nieaktualna. Piszę jak najszybciej, żeby nie trzymać ich w niepewności całymi dniami.
Cały mail, jeśli kto ciekaw:
Thank you for getting in touch, it seems like a very good idea to put one order in and get one shipment :-)
Before I look into what sort of deal we can do for you I would really need to know further details of the jackets you would like to order including:
Style:
Leather Sheepskin Choice:
Lining Choice
Hardware:
Size:
This may be a little difficult for you to gather all this information but it will help me when I go to the Managing Director to see what price we can do.
Please let me know if you need any further information or help with this.
Have a good day.
Cheers
Debs
The Simmons Bilt Clothing Company Ltd
Unit 8, The Holm
Moffat
DG10 9JU
Opublikowano

Proszę pomyśleć i składać niezobowiązujące deklaracje. Ja sam jeszcze nie wiem, czy w to wejdę; jeśli będą to dwa zgłoszenia, to chyba odpiszę im z przeprosinami, że sprawa nieaktualna. Piszę jak najszybciej, żeby nie trzymać ich w niepewności całymi dniami.

Bardzo chętnie się podłączę! 

Opublikowano

Ja rezygnuję, nie mogę sobie znaleźć modelu.

Krzysiek, napisz szczegóły i zadam pytanie o wycenę dla trzech kurtek.

Style: Drifter

Leather:  Horween Chromexcel Steerhide Havana Brown 

Lining Choice: Stock Tartan 

Hardware: RiRi

wymiary podam później, bo muszę się pomierzyć (mój standard to 48)

ps. oglądając te filmiki, nie da się zaprzeczyć, że powinni zainwestować w lepszą promocję ;) model zakładający "Driftera" nie jest mały, ale kurtka ma w klacie rozmiar jak na Burnejkę ;)

Opublikowano

Tako rzecze Simmons Bilt:

Good Evening Lukasz

Thank you for the info, I will confirm the price for the 3 tomorrow but do let me know if you get any further details from other members in the meantime - I really do not envy you having to be the middle man for so many people and I am impressed you got these details already :-DD
Enjoy your evening my friend.
Cheers
Debs
Tell me about it:-)
Jeśli ktoś jeszcze chętny na indywidualną wycenę kurtki, proszę się dopisać.