proceleusmatyk Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Szapo ba, mysje! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Przebiło wszystko co widziałem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 W jakimś programie w TV mówił, że jest projektantem mody . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Przedwczoraj widziałem go na pl. Zbawiciela w spódnicy. Wyglądał równie uroczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Tutaj też jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Jakby to powiedział jeden z wkręcanych blogerów z tego prześwietnego video: "it's called fashion, look it up" https://www.youtube.com/watch?v=Y1-4xJdCt5U (dokładnie 3:06) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 chyba z premedytacją https://twitter.com/jeromejarre/status/503676488311640065 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 25 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2014 Najlepsze smokingi można trafić w secondhandzie. Szczególnie w Paryżu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 @blondaas Gdyby nie te leginsy to byłoby całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Oglądając tvn24 dwa razy natknąłem się na pana Macieja. Raz cieszył się że robi się chłodniej bo będzie można założyć tweedy. (pomyślałem sobie- skąd go wzięli?) Drugi raz dzisiaj- ciekawa marynarka, koszula w kratkę, kolorystycznie dobrana do kamizelki, krawat, poszetka w grochy. Taki człowiek robi różnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Prezenterzy i osoby występujące w telewizji powinny być bardzo dobrze ubrane. Odrazu lepiej się słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Większość jest ubrana "ramowo" garnitur lub marynarka, krawat i tyle. Dlatego uwagę zwracają ci z fantazją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszU Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Michał Piróg w garniturze od Vivienne Westwood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 niezbyt czyste buty i spodnie z krokiem do kolan, moda jak z żurnala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika_S Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 Bo pan Piróg nie ma ambicji ubierać się elegancko. Ma ambicję rzucać się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 To pan Piróg nie jest clownem, tylko gwiazdą??? A ja myślałem, iż ma taki zawód, że musi się ubierać dziwacznie, a sławny jest dlatego, że mu to świetnie wychodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Jak oceniacie posła Wiplera? Ikoną stylu raczej nie jest, ale czasem jak go widzę to pozytywnie się wyróżnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Spośród innych polityków. Oczywiście nie tak jak stary Palikot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Wygląda raczej jak typowy RTW - kupuje garnitury które mniej-więcej pasują, niedoskonałości nie przerabia, koszule wybiera białe albo błękitne i do tego wąski krawat zawiązany poprawnie. Krawat prawie zawsze nie do końca zaciągnięty, ogólnie bez szału. Z polityków moim zdaniem lepiej prezentują się Adam Hofman ( plus za łezkę i nie-gładkie marynarki), Sławomir Nowak ( chociaż czasem miewał gorsze dni) i Radosław Sikorski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Racja, wymienieni panowie mają ciekawy styl. Sikorski ma słabe garnitury IMO, ale dodatki ciekawe. Zaintrygował mnie natomiast styl adwokata wspomnianego Wiplera, (garnitur bez krawata to dla mnie grzech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Racja, wymienieni panowie mają ciekawy styl. Sikorski ma słabe garnitury IMO, ale dodatki ciekawe. Zaintrygował mnie natomiast styl adwokata wspomnianego Wiplera, (garnitur bez krawata to dla mnie grzech) Prawdziwy problem polega na tym, że jest wielkim facetem z malutką muszką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Z polityków Szejnfeld też czasami (bo nie zawsze) zaszaleje dobrym zestawem. Często w niedziele w tvn24 w programie "Kawa na Ławę" założy coś extra. Nierzadko jeszcze zakłada krawat i poszetkę w tym samym kolorze, co wygląda tragicznie ale jak mówię, zdarzają się wyjątki. Do poniższego zestawu potrafił kilka razy jeszcze wrzucić pomarańczową lub brązową, wzorzystą poszetkę i wyglądało to całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Prawdziwy problem polega na tym, że jest wielkim facetem z malutką muszką... Pół biedy, ale mógłby szelki polubić, bo pasek ściska brzuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2014 W Szejnfeldzie imponuje przede wszystkim zawsze zadowolona z siebie mina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi