mayor Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 Wygląd McGregora i jego zamiłowanie do garniturów jest dla mnie oczywiste.To kwintesencja filozofii "Dress for Success". Większość sportowców w jego dyscyplinie unika garniturów , podczas gdy McGregor wykorzystuje każdą szansę, żeby garnitur założyć. Jest to trend, który można zauważyć wśród sportowców z wielu dyscyplin. Oni, podobnie jak McGregor, rozumieją, że mężczyzna musi ubierać się, by odnieść sukces i że pojawienie się sukcesu poza boiskiem lub poza ringiem często prowadzi do sukcesu w sporcie. Jego garnitury są szyte na miarę w pracowni David August Heil i Conor nigdy nie wybiera prostej marynarki ani nudnych wzorów. Krój, materiał, dodatki i modyfikacje są wybrane tak, aby przyciągać uwagę. Jego garnitury są całkiem przyzwoite, nie popełnia rażących błędów.,Nie wybiera ubioru po prostu przypadkowo, faktycznie ma wysoki poziom smaku, nosi to co chce nosić. Może używa bardziej jaskrawych kolorów śmielszych wzorów, nosi węższe klapy i odważniej dopasowane marynarki niż taki szarak jak ja lub inni mężczyźni w moim świecie , ale jego upodobania różnią się od moich tylko stopniu- intensywności, ale nie w naturze. Jest to także element wojny psychologicznej i sposób na dostanie się do głów przeciwników. Conor mówi im,; "Nie jestem taki jak Ty" "Jestem lepszy od Ciebie" "Noszę lepsze ubrania ,mam lepszy gust,wyglądam lepiej i mam lepsze życie niż ty". "Jeśli mam to wszystko to znaczy, że jestem lepszym wojownikiem niż ty" 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2018 3 godziny temu, Blondas napisał: To już któryś raz Connor to trafia. Ten wulgarny garnitur był uszyty na specjalną okazję, więc luz. Poza tym przydomek Notorious zobowiązuje, walenie krzesłem w autokar też nie jest oznaką dżentelmeństwa. Fakt, nie są to najlepsze zdjęcia jego ubrań. Ale ja tam jestem jego fanem. Absolutnie nie jestem fanem tego „dżentelmena”, ale przyznaję Ci plusa za wręcz brytyjskie podejście z dystansem do tematu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Oglądając w internecie komentarze po ostatnich wyborach natknąłem się niechcący na Adama Hofmana, który najwyraźniej nauczył się przyzwoicie wiązać krawat i nosić marynarki z szerokimi klapami (BTW, ktoś wie gdzie kupił?) Zastanówmy się jeszcze nad lepszym kołnierzykiem i stonowanym kolorem i będzie nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Marynarka bardzo ładna, ale do tv ubrałbym się wieczorowo, tzn. w ciemny garnitur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Wygląda, jakby przeglądnął J. Adamskiego ale nie do końca. Chwała mu za odwagę, ale w polityce garnitur nie powinien przyciągać całej uwagi. Co najwyżej skarpetki. 😊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 AH już nie jest politykiem tylko specem od PR więc może stąd ta zmiana ? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2018 Orkiestra white tie, solista na niebiesko. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2018 Co noszą na nogach włoscy politycy? Monki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Eleganckie zestawy inspirowane strojem ludowym nie są w krajach alpejskich niczym nadzwyczajnym, szczególnie na spotkania mniejszego stopnia formalności. W Polsce nowa tradycja. Jak na Beskid Śląski przystało hybryda munduru górniczego ze strojem góralskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loslau Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 Nie zgodzę się, że jest to hybryda munduru górniczego. Nie posiada żadnego elementu który by nawiązywał do nie go. Jedynie co to kolor nic po za tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 Spokojnie @Loslau to nie było na serio. Naturalnie nie ma elementów, tylko kolor i dlatego takie skojarzenie. Masz rację, a mundurek jest po prostu fantazyjny. Jak sie kajś spotkomy to pogodomy. 🤫 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 Zapraszam jutro sobota 15 12 godzina 16,30 w Superstacji w programie Na tapecie będę prezentował i oceniał style naszych meskich gwiazd . Jak macie jakieś typy do następnych odcinków ,chętnie podzielę się waszymi uwagami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 To moje typy na jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 @Styleman, co sądzisz o stylu Janusza Korwin-Mikke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2018 Mocne. Najbardziej podoba mi się transformacja księgowego w żołnierza, przerwana w połowie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 A teraz najlepiej ubrani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 W dniu 14.12.2018 o 22:59, Żorż Ponimirski napisał: @Styleman, co sądzisz o stylu Janusza Korwin-Mikke ? Moim zdaniem trzyma swój styl od kiedy go pamiętam, nie akceptuje jego za dużych marynarek .Gdyby zakładał bardziej dopasowane rzeczy ,jak na polityka zaakceptował bym. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 @Styleman, myślę że marynarki mają związek z dużym brzuchem. JKM to modowo jednak dość klasyczny gość. Nie lubię much, ale od dziecka widzę go właśnie w nich i kojarzę z jego osobą. Do tego często ubiera kapelusz, płaszcz i szal w zimniejszych miesiącach. Teraz to może nikogo nie dziwi, ale on wyglądał tak od szarych i czasem kiczowatych lat 90-tych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 44 minuty temu, Styleman napisał: A teraz najlepiej ubrani Pan Olivier Janiak to chyba przez pomyłkę znalazł się w tym zestawieniu. Chyba, że przeszedł ostatnio jakąś metamorfozę, o której mi nie wiadomo. Jednak patrząc na powyższe zdjęcie, raczej nie. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Zgadzam się z powyższym. Oliver Janiak to moim skromnym zdaniem modowe (w rozumieniu klasycznej męskiej elegancji) bezguście i borderline Jacyków z flagowym strojem typu dresy alladyny + czarna, błyszcząca marynarka. Nie widziałem go bodaj raz w czymś wartym założenia. Co innego Piotr Kraśko, oprócz nielicznych wpadek ubiera się skromnie i stylowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Raz widziałem go na zdjęciu z Mr.V w marynarce z kolekcji L&Mr.V plus golf. Fajnie to wyglądało. Na tym zdjęciu modnisiowo. Umieściłbym w grupie tych gorzej ubranych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: @Styleman, myślę że marynarki mają związek z dużym brzuchem. JKM to modowo jednak dość klasyczny gość. Nie lubię much, ale od dziecka widzę go właśnie w nich i kojarzę z jego osobą. Do tego często ubiera kapelusz, płaszcz i szal w zimniejszych miesiącach. Teraz to może nikogo nie dziwi, ale on wyglądał tak od szarych i czasem kiczowatych lat 90-tych. @Żorż Ponimirski dobrze prawisz, tylko JKW raczej nakłada albo po prostu nosi ten kapelusz, bo jakby go ubierał, to mógłby wyglądać tak: 😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Ooo, już wiem czego mi na tym forum brakowało przez ostatnie dwa lata: @Midlife-Crisis, bądź wrażliwy na regionalizmy, bo Ci u nas nikt nie sprzeda bułki chleba i nie daj Boże każe w domu założyć ciapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 2 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Ooo, już wiem czego mi na tym forum brakowało Żorżu, przepraszam za wyrażenie, ale Ordnung muss sein! 🤨 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 21 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Zgadzam się z powyższym. Oliver Janiak to moim skromnym zdaniem modowe (w rozumieniu klasycznej męskiej elegancji) bezguście i borderline Jacyków z flagowym strojem typu dresy alladyny + czarna, błyszcząca marynarka. Nie widziałem go bodaj raz w czymś wartym założenia. Co innego Piotr Kraśko, oprócz nielicznych wpadek ubiera się skromnie i stylowo. Życzył bym sobie aby chociaż 10% mężczyzn potrafiło się tak ubrać jak Oliwier Janiak.Co do Tomka J to zupelnie co innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi