The Blue Boy Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Tak. I właśnie tam zamierzałem kupować, więc chętnie poczekam na wynik negocjacji rabatowych. Trzy pary cedrowych poproszę i dwie pary bukowych. Edytowane 26 Maja 2015 przez The Blue Boy Cytuj
Ingvar Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Ja bym się pisał na jedne bukowe. Cytuj
KIERMAN Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Bukowe pełne x2 Cedrowe pełne x1 Cytuj
Mateusz Papiernik Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Też poczekam na wynik negocjacji, ale wstępnie 3x bukowe pełne 40/41 bym przygarnął Cytuj
Dark Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 To i ja poproszę. Buczek pełne dwa razy. Cytuj
Bażant Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Ja chciałbym bukowe, rozmiar 46,5 lub 47 (UK12). wziąłbym 3 pary. Cytuj
Mateusz Papiernik Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Jeszcze szybkie pytanie do bardziej doświadczonych - trzymają typową rozmiarówkę? Dostałem od Multirenowacji prawidła SAPHIR Black Edition - są opisane jako "do butów spiczastych" i faktycznie, 40-tka ma prawie 27cm długości i nie mieści się w żadnych moich butach (ani polskich 40-tkach, ani 6.5UK), nawet na ścisk. Szkoda, bo prawidła prezentują się świetnie. Jeśli trzymają, to tym bardziej piszę się na 3 sztuki, a może 4 nawet. Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Ja też bym się pisał. Dwie lub trzy pary bukowych Cytuj
saphir.pl Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Jeszcze szybkie pytanie do bardziej doświadczonych - trzymają typową rozmiarówkę? Dostałem od Multirenowacji prawidła SAPHIR Black Edition - są opisane jako "do butów spiczastych" i faktycznie, 40-tka ma prawie 27cm długości i nie mieści się w żadnych moich butach (ani polskich 40-tkach, ani 6.5UK), nawet na ścisk. Szkoda, bo prawidła prezentują się świetnie. Jeśli trzymają, to tym bardziej piszę się na 3 sztuki, a może 4 nawet. Mateusz, jak będziesz planował jakieś zakupy na jednym lub drugim sklepie, odeślij je do nas i wymienimy Ci na cedry. Daj mi tylko wcześniej znać na priv. Szkoda, by się kurzyły Czarne prawidła świetnie pasują również do wielu klasycznych kopyt, ale ich rozmiar powinien być nieco mniejszy niż cedrowych. 1 Cytuj
Robert M Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Dwie pary bukowych chętnie bym wziął. Cytuj
IKK Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Z tego co pamiętam, to poprzedni zakup grupowy prawideł był realizowany w Królewskim Herbie, ale także nasz Kolega forumowy Szewc24.pl przedstawiał swoją ofertę. Spróbujcie napisać do niego. 1 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Byłbym zainteresowany 2-3 parami cedr i buk Cytuj
Mateusz Papiernik Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Mateusz, jak będziesz planował jakieś zakupy na jednym lub drugim sklepie, odeślij je do nas i wymienimy Ci na cedry. Daj mi tylko wcześniej znać na priv. Szkoda, by się kurzyły Czarne prawidła świetnie pasują również do wielu klasycznych kopyt, ale ich rozmiar powinien być nieco mniejszy niż cedrowych. Dzięki wielkie, na pewno skorzystam z propozycji! Trzymam je cały czas z nadzieją, że może któreś kolejne buty będą miały na tyle długi czubek, że się zmieszczą - ale chyba cedrowe lepiej spełnią swoje zadanie, no i będą w butach, a nie w szafce Pozdrawiam! Cytuj
Wodzu Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Z tego co pamiętam, to poprzedni zakup grupowy prawideł był realizowany w Królewskim Herbie, ale także nasz Kolega forumowy Szewc24.pl przedstawiał swoją ofertę. Spróbujcie napisać do niego. Popieram, z tego co kojarzę to prawidła od szewc24 prezentowały się całkiem dobrze i nie wyglądały na przesadnie płaskie. Cytuj
Brazzi Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 2x pełne bukowe 42/43 edytowany rozmiar Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Dzisiaj do 22 zbieram ilości - proszę tylko o konkretne dane, ponieważ zapis "zamawiam 2-3 komplety bukowych i cedrowych" nie jest dla mnie jasny. Nie wiem czy to znaczy "2 bukowe i 3 cedrowe", czy "sam nie wiem ile chce i czego chce" ( albo "1/2 pełnych bukowych" - czy chodzi o pół pary? lewy czy prawy? ) 1. wieczorem wysyłam listę do Rafała (szewc24.pl) 2. Rafał podaje ceny które Wam przedstawię 3. wysyłam pm do każdego zadeklarowanego numer konta do Rafała oraz prośbę o podanie swoich danych (adres do wysyłki, tel., @) oraz dokładnej ilości, które i w jakim rozmiarze 4. po zebraniu całości wysyłam do Rafała w/w zebrane dane. 5. Rafał czeka na przelew, po otrzymaniu wysyła na zadeklarowany adres paczki 6. koniec akcji. Cytuj
The Blue Boy Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 [...] albo "1/2 pełnych bukowych" - czy chodzi o pół pary? lewy czy prawy? ) [...] Dwie połówki, bo to do półbutów... Cytuj
Romek Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Logicznym wydaje się pozyskanie wiedzy na temat zamawianego towaru przed jego zamówieniem. Chyba, że po podaniu ceny za różne typy będzie można zamawianą ilość zmienić lub z zamówienia zrezygnować, w przypadku nie odpowiadającej nam ceny 1 Cytuj
Robert M Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Logicznym wydaje się pozyskanie wiedzy na temat zamawianego towaru przed jego zamówieniem. Chyba, że po podaniu ceny za różne typy będzie można zamawianą ilość zmienić lub z zamówienia zrezygnować, w przypadku nie odpowiadającej nam ceny Otóż to. Np. ceny na sklepszewski.pl (swoją drogą kupowałem już prawidła u nich i są ok) widać, więc wiadomo, jaka jest górna granica. A jakie byłyby u szewc24 - nie wiadomo, bo sklep nie działa Cytuj
zixart Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Prawidła bukowe pełne 1x 42/43 Cytuj
Artur Z. Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Jest jeszcze szansa na 2 pary bukowych? Wczoraj bylem bez dostepu do internetu i nie moglem sledzic na biezaco akcji.. Cytuj
Odie111 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Jesli sprawa jest nadal aktualna, to ja tez bylbym wstepnie chetny na: - 5 par bukowych - rozmiar 42/43 - 1 pare cedrowych - rozmiar 42/43 Wszystko jednak zalezy od ceny za sztuke Wiadomo juz jaka ma byc? Cytuj
roelegant Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Ja rowniez chetnie bym zamowil 3 pary pelnych prawidel bukowych w rozmiarze 45 jesli cena byla by atrakcyjna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi