Bartek Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Moze ktorys z Panow z duetu Mazurczak-Trzaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Wasak mial wlasnie zaklad na Powislu. Ehh, chłopaki z Warszawy zawsze zakładają że cała reszta orientuje się w tych ich dzielnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Moze ktorys z Panow z duetu Mazurczak-Trzaska? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 Ktoś już niepraktykujący oficjalnie? nie należy do warszawskiego cechu. Czasem coś w Polsce zrobi, ale większość klientów miał / ma za granicą, w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 Ktoś z Anglii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 MM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2013 z N.Y. Od kilku lat spędza parę miesięcy w Polsce i wraca do USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Jakaś odpowiedź na zagadkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Niedawno zdałem sobie sprawę, że jednym z lepiej ubranych facetów w TV za mojego młodu był Janusz Weiss w "Miliardzie w rozumie". Może nie tyle za sprawą stylu samego prowadzącego, co dress code'u całego teleturnieju (choć z uczestnikami różnie bywało), "Miliard" jako jeden z niewielu programów - oglądany dziś - nadal się broni. I nie tylko ubraniowo. Antyprzykładem niech będzie: http://www.youtube.com/watch?v=2t2Yk4LT20U Styl co prawda nerdowski spod znaku mola książkowego, niemniej to właśnie ten program za dzieciaka lubiłem oglądać i pewnie "Miliard" miał swój udział w kształtowaniu mojego pojęcia o garniakach Tu w finałowym odcinku Janusz Weiss bardzo poprawnie prezentuje się w smokingu (nie wspominając już o "Odzie do radości" na dwadzieścia keyboardów!): http://youtu.be/MU9KAX4yYxg?t=13m35s A na deser swag końca lat 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Sorry za podwójne postowanie - zdjęcie na stulecie Paramount Pictures. Kto jest dobrze ubrany? http://www.heyuguys.co.uk/images/2012/06/Paramount-100th-Anniversary-names.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Sorry za podwójne postowanie - zdjęcie na stulecie Paramount Pictures. Kto jest dobrze ubrany? http://www.heyuguys.co.uk/images/2012/06/Paramount-100th-Anniversary-names. Z tego co widzę kilku panów ma zapięty dolny guzik w marynarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Marcel BoussacCzłowiek o mało chwalebnej historii, ale mający duży wpływ na rynek odzieżowy. Co ciekawe, był on także związany z polskim przemysłem odzieżowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Widziałem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Ja także, Pan Maciej to chyba najlepiej ubrany facet w TVN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Ja nie widziałem, dlatego poszukałem. Dla tych ktorzy nie widzieli: Tvn meteo prognoza pogody (trzeba przeczekac uciążliwą reklame, 15sek).Ładny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Zdaje się , że podkradli go z TVP Info. Zwykle bardzo przyzwoicie ubrany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 wszystko super, ale tych "oczu ważki" nie da się oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Rozwin hasło "oczy ważki". Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Rozwin hasło "oczy ważki". Dzięki. zbyt obciśnięte przyrodzenie spowodowane źle dobranym ubraniem (czyt. spodni lub bielizny) układające się w charakterystyczny kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 No i przydałyby się dobre buty do całości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 No i przydałyby się dobre buty do całości. Masz rację, "dobrze ubrany mężczyzna" to przesada, ale lepiej niż pozostali prezenterzy, jest prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Być może Dorota Williams doznała oświecenia i odkryła, że istnieje coś więcej niż marynarki z wąskimi klapami i śledziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Szedłbym raczej w oddolną inicjatywę rzeczonego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Szedłbym raczej w oddolną inicjatywę rzeczonego Pana Dokładnie. Maciej Dolega poza tym, że jest prezenterem pogody, jest także dyrektorem wydawniczym Fashion Magazine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Tym bardziej, inne buty aż się proszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi