proceleusmatyk Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Wczoraj w okolicach kościoła św. Anny moją uwagę przykuł nienagannie ubrany 45-latek. Gdyby nie wiek, powiedziałbym, że to Immune Marynarka seersucker, beżowe chinosy i brązowe loafery. Na głowie targany wiatrem siwy włos, u boku ponętna czterdziestka Niestety podejrzewam, że nietutejszy... Musicie mi uwierzyć na słowo, bo skubany uciekł mi z kadru, pochylił się i wygląda jak przez okno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Wczoraj w okolicach kościoła św. Anny moją uwagę przykuł nienagannie ubrany 45-latek. Gdyby nie wiek, powiedziałbym, że to Immune Marynarka seersucker, beżowe chinosy i brązowe loafery. Na głowie targany wiatrem siwy włos, u boku ponętna czterdziestka Niestety podejrzewam, że nietutejszy... Musicie mi uwierzyć na słowo, bo skubany uciekł mi z kadru, pochylił się i wygląda jak przez okno: Może to nowy proboszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Myślę, że ciężko byłoby zrobić konkurencję ks. Pawlukiewiczowi Proboszczem tam nie jest, lecz niewątpliwie jest najbardziej znany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Ksiądz zazwyczaj każdego dnia nosi czarny strój, zwany sutanną, ewentualnie koloratkę do czarnej koszuli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Ksiądz zazwyczaj każdego dnia nosi czarny strój, zwany sutanną, ewentualnie koloratkę do czarnej koszuli . Sergiusz to Ty księdza nie widziałeś!? Zresztą, to może być zakonnik. Jakiś szarytek, albo ktoś taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Ksiądz zazwyczaj każdego dnia nosi czarny strój, zwany sutanną, ewentualnie koloratkę do czarnej koszuli .WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 http://hel-looks.com/20110903_03/ Nieczęsto mężczyźni w średnim wieku wyglądają tak swobodnie i stylowo. http://hel-looks.com/20110903_10/ A tu oniemiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Nie no, pierwszy Pan wygląda, jak kloszard, a drugi, jakkolwiek jest ubrany w kanonie odpowiadającym niniejszemu forum, trochę sprawia wrażenie przebranego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Daj Bóg w Polsce takich kloszardów mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Daj Bóg w Polsce takich kloszardów mieć! + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 bo to jest kloszard wersja dandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Daj Bóg w Polsce takich kloszardów mieć! A Czarny Roman Panowie (Warszawiacy będą wiedzieli o kogo chodzi) ??? On prezentuje styl paryskiej bohemy z początki XX wieku (vide jego czarny golf i płaszcz). Chociaż jego nie można chyba zakwalifikować, jako kloszarda - to taka postać ulicy sui generis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 A Czarny Roman Panowie (Warszawiacy będą wiedzieli o kogo chodzi) ??? On prezentuje styl paryskiej bohemy z początki XX wieku (vide jego czarny golf i płaszcz). Chociaż jego nie można chyba zakwalifikować, jako kloszarda - to taka postać ulicy sui generis W zime chodzi w kombinezonie narciarskim w stylu Aspen lat 80/90, wiec stylu nie mozna mu odmowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Ale ten cytat to nie moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Tak, tak. Ostatniej zimy widziałem go w kombinezonie i ... crocksach do kompletu (Crocksy do te takie gumowe sandały do ogrodu, jakby ktoś nie wiedział ). @ pirat - przepraszam, widocznie mam jeszcze problem z tymi cytatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Ale ten cytat to nie moj Kradziej i tyle! Musicie Panowie ustrzelić tą personę kiedyś! W PL niestety mówi się o "jednostkach" tego typu, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Jak to nie mówi, przecież Roman to żywa (miejska) legenda. Pamiętam na studiach, kiedyś w ramach robienia wszystkiego, żeby się nie uczyć, trafiłem w sieci na grupę żywo zainteresowaną jego historią i, co więcej, aktywnie dochodzącą do prawdy o pochodzeniu Romana . Tutaj można obejrzeć krótką etiudę filmową o nim, co ważne na prawdę nieźle zrobioną (trochę ciarki przechodzą, nie ma co ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Ostatnio niestety najczęściej widzę go w dresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 W końcu jest kryzys finansowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 6 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Ciekawa persona - co prawda powinna być pod stałym nadzorem lekarskim, ale mimo wszystko in plus za styl i zdolność mówienia ciągiem z odpowiednią intonacją przez 10 min! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 6 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Na jednym wydechu, dodajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 6 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Kaczyński dobrze ubrany, poszetka, no, no. W czasach, gdy to zdjęcie było zrobione, nie zwracałem na to uwagi, ale widać różnicę i wtedy było mu o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 6 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Pytanie czy akurat Oni sami się ubierają na tzw. wystąpienia, czy też może dobiera im poszczególne elementy jakiś specjalista od wizerunku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 6 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Myślę że sami. Lech Kaczyński zawsze wyglądał okropnie w porównaniu do Jarosława, gdyby ten drugi korzystał z porad speców od wizerunku ten pierwszy prawdopodobnie także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2011 Myślę że sami. Lech Kaczyński zawsze wyglądał okropnie w porównaniu do Jarosława, gdyby ten drugi korzystał z porad speców od wizerunku ten pierwszy prawdopodobnie także. Ja mam odmienne zdanie. To znaczy, Lech wyglądał lepiej, bo ubierała go żona, zaś Jarosław - no cóż, na pomoc kota nie ma co liczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi