Dr Kilroy Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Osobiście nie zaliczyłbym go do dobrze ubranych mężczyzn, ale z drugiej strony może nie jest aż tak źle, aby wylądował w koszmarach; może w Rubieżach klasycznej męskiej elegancji? Pozdrawiam, Dr Cytuj
roland Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Nie no, zlitujcie się. Beznadziejnie dopasowana, zdaje się czarna marynarka, biała koszula i niechlujnie zawiązany krawat w jakiś wzorek to wystarczające elementy, żeby aplikować do bram klasycznej męskiej elegancji, jednocześnie nosząc takie wełniane dresy? Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 No rzeczywiście, dobrze nie jest, w sumie to racja - jest źle, ale w koszmarach bywały gorsze rzeczy, tu kolorystyka przynajmniej jest znośna. Ale to umieszczenie wcale mi nie przeszkadza, tak tylko mówię. Pozdrawiam, Dr Cytuj
Styleman Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Każde lata maja swoja elegancje ,która później się powtarza Cytuj
roland Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Biała koszula jest dość podobna na obu zdjęciach! Na tym czarno-białym udało się jednak zapiąć ostatni guzik. Cytuj
The Kozlow Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Trochę niechlujnie... Jedna z epizodycznych postaci serialu Strike Back: Projeckt Dawn Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Na kloszarda albo imigranta - super Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Nie macie wrażenia, że jakoś dawno nie postowaliśmy klasyki ubraniowej? Szczególnej Waszej uwadze polecam: http://www.styleforum.net/t/309785/wayw ... st_5652959 oraz cały ten wątek, jeśli ktoś nie śledzi. On rządzi. Cytuj
el-biczel Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 http://www.thesartorialist.com/men/on-t ... eedfetcher nie wiem czy to nie rubieże, ale jak fantastycznie jest wzór spasowany! Cytuj
Adam Granville Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 O jeden most za daleko... Cytuj
Adam Granville Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 IMHO: o jeden most za daleko... Cytuj
Skalpel Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Proc nie wiem jak On to robi, ale z jego figurą (dosyć dobrze zarysowany "mięsień piwny") a w dwurzędówkach wygląda perfekcyjnie. Damn! Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Gdzie on ma ten mięsień piwny niby? Cytuj
Skalpel Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Dokładnie to pomiędzy klatką piersiową a krokiem Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Co równie ciekawe, mierzy bez mała 190 cm, a nie widać. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Co równie ciekawe, mierzy bez mała 190 cm, a nie widać. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Inne wymiary dostępne są tutaj http://www.styleforum.net/u/74435/tto Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Podomka (duże zdjęcie) http://cdn.styleforum.net/2/26/26cd8082_osv_7.jpeg Cytuj
damiance Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zbigniewa Brzezińskiego przedstawiać nie trzeba. Ciekawe gdzie kupuje garnitury ... Zdjęcie z artykułu w Interia.pl Cytuj
lodzermensch Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 jestem od wielu lat Jego sympatykiem. Nie wiem gdzie szyje garnitury ale to od wielu lat starannie budowana marka w każdym calu. I na poziomie elegancji stroju i elegancji języka. Polecam książkę "Brzeziński - człowiek który podminował Kreml". Na wielu zdjęciach tam zawartych zawsze wygląda nienagannie. Cytuj
Ernestson Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Obszerność marynarki zalatuje Ameryką Cytuj
SORGE Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Obszerność marynarki zalatuje Ameryką Może dlatego, że tam promują męskość, a nie metroseksualizm. jestem od wielu lat Jego sympatykiem. Nie wiem gdzie szyje garnitury ale to od wielu lat starannie budowana marka w każdym calu. I na poziomie elegancji stroju i elegancji języka. Polecam książkę "Brzeziński - człowiek który podminował Kreml". Na wielu zdjęciach tam zawartych zawsze wygląda nienagannie.Zgadza się. Cytuj
bartazz Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Obszerność marynarki zalatuje Ameryką Może dlatego, że tam promują męskość, a nie metroseksualizm. Sugerujesz, że ubrania, które nie są obszerne, są metroseksualne? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi