Skocz do zawartości

Dobrze ubrany mężczyzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w okolicach kościoła św. Anny moją uwagę przykuł nienagannie ubrany 45-latek. Gdyby nie wiek, powiedziałbym, że to Immune :D Marynarka seersucker, beżowe chinosy i brązowe loafery. Na głowie targany wiatrem siwy włos, u boku ponętna czterdziestka ;) Niestety podejrzewam, że nietutejszy...

Musicie mi uwierzyć na słowo, bo skubany uciekł mi z kadru, pochylił się i wygląda jak przez okno:

Dołączona grafika

Opublikowano

Wczoraj w okolicach kościoła św. Anny moją uwagę przykuł nienagannie ubrany 45-latek. Gdyby nie wiek, powiedziałbym, że to Immune :D Marynarka seersucker, beżowe chinosy i brązowe loafery. Na głowie targany wiatrem siwy włos, u boku ponętna czterdziestka ;) Niestety podejrzewam, że nietutejszy...

Musicie mi uwierzyć na słowo, bo skubany uciekł mi z kadru, pochylił się i wygląda jak przez okno:

Może to nowy proboszcz. :o

Opublikowano

Daj Bóg w Polsce takich kloszardów mieć!

A Czarny Roman Panowie (Warszawiacy będą wiedzieli o kogo chodzi) ??? :D On prezentuje styl paryskiej bohemy z początki XX wieku (vide jego czarny golf i płaszcz). Chociaż jego nie można chyba zakwalifikować, jako kloszarda - to taka postać ulicy sui generis :D

Opublikowano

A Czarny Roman Panowie (Warszawiacy będą wiedzieli o kogo chodzi) ??? :D On prezentuje styl paryskiej bohemy z początki XX wieku (vide jego czarny golf i płaszcz). Chociaż jego nie można chyba zakwalifikować, jako kloszarda - to taka postać ulicy sui generis :D

W zime chodzi w kombinezonie narciarskim w stylu Aspen lat 80/90, wiec stylu nie mozna mu odmowic ;)

Opublikowano

Tak, tak. Ostatniej zimy widziałem go w kombinezonie i ... crocksach do kompletu (Crocksy do te takie gumowe sandały do ogrodu, jakby ktoś nie wiedział :) ).

@ pirat - przepraszam, widocznie mam jeszcze problem z tymi cytatami :)

Opublikowano

Jak to nie mówi, przecież Roman to żywa (miejska) legenda. Pamiętam na studiach, kiedyś w ramach robienia wszystkiego, żeby się nie uczyć, trafiłem w sieci na grupę żywo zainteresowaną jego historią i, co więcej, aktywnie dochodzącą do prawdy o pochodzeniu Romana :D.

Tutaj można obejrzeć krótką etiudę filmową o nim, co ważne na prawdę nieźle zrobioną (trochę ciarki przechodzą, nie ma co :D ):

Opublikowano

Myślę że sami. Lech Kaczyński zawsze wyglądał okropnie w porównaniu do Jarosława, gdyby ten drugi korzystał z porad speców od wizerunku ten pierwszy prawdopodobnie także.

Ja mam odmienne zdanie. To znaczy, Lech wyglądał lepiej, bo ubierała go żona, zaś Jarosław - no cóż, na pomoc kota nie ma co liczyć :).