pi_senny Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 To jak jesteśmy w temacie. Ten podkład 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2018 Wygląda na to, że "Kungfu Panda" był za bardzo "politically correct" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Czy na pewno tak wyglądałby Facebook A.D. 1831? ...Nasi Tu Byli. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 W dniu 8.01.2018 o 21:30, pi_senny napisał: To jak jesteśmy w temacie. Ten podkład Nie dziwota że na wyginięciu gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 @Krzysiek_W jakie to w dodatku prawdziwe i smutne zarazem. Mnie najbardziej irytują pseudo eksperci niejako z mojego podwórka, czyli wszelkiej maści tefalenofscy prawnicy, policjanci z W-11 czy też fachowcy od terroryzmu szczególnie tego naszego garnkowo prodizowego. Dość- to wątek o humorze, więc śmiejemy się (bo w tej materii jest z czego) 😷😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 "Zawsze kobieta więcej czuje wstrętów, Do opieszałych, niźli do natrętów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 20 godzin temu, damiance napisał: "Zawsze kobieta więcej czuje wstrętów, Do opieszałych, niźli do natrętów" Sztaundynger zawsze na propsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 8 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 Pozdrowienia z gór, ale polskich 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 @KRZYSIEK_W zniszczyłeś mnie. To straszna ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 ...a najbardziej lubię, że to prawda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Ja dziś cały dzień przeleżałem, do niedzieli wieczór powinienem się wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Ja dziś cały dzień przeleżałem, do niedzieli wieczór powinienem się wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Dzień dobry wszystkim! Dzień zaczynamy od skromnego śniadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Nie znam tej strony, tylko koledzy mi polecili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 20 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Nie znam tej strony, tylko koledzy mi polecili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 I was a very happy man. My wonderful girlfriend and I had been dating for over a year, and so we decided to get married. There was only one little thing bothering me—it was her beautiful younger sister. My prospective sister-in-law was twenty-two, wore very tight miniskirts, and generally was bra-less. She would regularly bend down when she was near me, and I always got more than a nice view. It had to be deliberate. Because she never did it when she was near anyone else.One day her “little” sister called and asked me to come over to check the wedding invitations. She was alone when I arrived, and she whispered to me that she had feelings and desires for me that she couldn’t overcome. She told me that she wanted me just once before I got married and committed my life to her sister. Well, I was in total shock, and couldn’t say a word.She said, “I’m going upstairs to my bedroom, and if you want one last wild fling, just come up and get me.”I was stunned and frozen in shock as I watched her go up the stairs. I stood there for a moment, then turned and made a beeline straight to the front door.I opened the door, and headed straight towards my car. Lo and behold, my entire future family was standing outside, all clapping!With tears in his eyes, my father-in-law hugged me and said, “We are very happy that you have passed our little test. We couldn’t ask for a better man for our daughter. Welcome to the family.”And the moral of the story is . . . . . Always leave your condoms in the car! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Nowy Vanilla Ice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi