Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 2 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 Możliwy fejk, ale jednak branżowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 moda wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 7 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2017 Ostrzegam - abstrakcyjny;) Pan Ćma wlatuje do proktologa. Ląduje na krześle przed biurkiem lekarza. Lekarz, lekko zdziwiony, patrzy i pyta: - w czym mogę służyć? - Panie doktorze... nie wiem, jak zacząć... No, może od początku, haha... No po prostu moje życie to pasmo porażek. Lekarz zaniepokojony lekko. - Tak...? I co w związku z tym? - No i po prostu nie wiem, co mam już robić. No mam żonę od 20 lat. I co z tego? Żyjemy razem, ale obok siebie. To była taka miłość z rozsądku. A teraz? Jesteśmy jak dwoje obcych sobie ciem. Ja jej chyba nie kocham, z resztą ona mnie też nie. Poznałem kiedyś w delegacji taką jedną ćmę, coś zaiskrzyło, ale nie zdecydowałem się na żaden ruch. I może to był błąd?! Chyba złość, że się nie podjęło decyzji jest gorsza niż zła decyzja... No i dzieci. Obce ćmy chyba dla mnie. Ostatnio zapytałem syna, czy on mnie nienawidzi. A on powiedział, że nie, bo po prostu nic do mnie nie czuje. Rozumie Pan?! Panie doktorze, ja muszę coś zmienić w swoim życiu, to już ostatnia szansa. Zrozumiałem to ostatnio. Albo coś zrobię albo po prostu się zabiję i już! - No tak, ale dlaczego Pan z tym tu... - Dlaczego chcę coś zmienić? Bo już nie mogę tak żyć! Chcę znowu poczuć wolność! Chcę poczuć sens życia! Ten stoicki spokój! Rzucić to wszystko, zacząć od nowa, póki czuję jeszcze ten minimalny żar w duszy, który woła... Nie woła - kwili, cicho jęczy, że trzeba żyć! I póki cicho łka, ja chcę ten żar rozbuchać i żyć! Tak, żyć! Pełną piersią wolnej ćmy! - Ale po jaką cholerę Pan z tym do mnie przychodzi?!? - ... A bo u Pana się światło paliło, to wleciałem... ta bum dsss 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2017 Okazja w TkMax Radom całe skórzane, szyte za ... 99 PLN. Rozmiar 8 tęgość g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Bardzo uniwersalne, 2 w 1 - oxford plus derby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 11 godzin temu, a4ry napisał: Okazja w TkMax Radom całe skórzane, szyte za ... 99 PLN. Rozmiar 8 tęgość g. rozwiń proszę wątek humorystyczny w tym zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Krzysztof, trochę patynki i butaprenu, żeby przyszwę przymocować u dołu i prawy będzie jak lewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 rozwiń proszę wątek humorystyczny w tym zdjęciu... Dla mnie conajmniej zabawne jest to, że ktoś chce sprzedać dwa różne buty. Zestawienie nie jest moją inwencją i nie było w okolicy pasujących do pary butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 1 godzinę temu, a4ry napisał: Dla mnie conajmniej zabawne jest to, że ktoś chce sprzedać dwa różne buty. Zestawienie nie jest moją inwencją i nie było w okolicy pasujących do pary butów. Ok, nie dostrzegłem detalu - zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Chyba dobre miejsce jest w tym wątku.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 , wątek przycięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Piąteczek https://media.giphy.com/media/3o72EUaybZrvMWYXBu/giphy.gif 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Od pewnego czasu pralko-suszarka zaczęła mi skurczać ubrania (koszule, bluzki, spodnie). Po przeprowadzonym wnikliwym dochodzeniu okazało się, że to wcale nie pralka i nie suszarka! Tylko lodówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Jest to wersja podobnego rysunku o oponach. Tamta śmieszniejsza, ale ta bliższa tematyce forum. Widać, że autor o forum raczej nie zahaczył (gdzie oxfordy, derby, broguesy, monki, lotniki...) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 13 minut temu, swordfishtrombone napisał: Widać, że autor o forum raczej nie zahaczył (gdzie oxfordy, derby, broguesy, monki, lotniki...) Obstawiam, że w kategorii "półbuty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 Oczywiście, ale jednak jak naprawdę chciał wymienić, to powinien je uwzględnić. Według tej terminologii to kieprce i mokasyny to chyba też są półbuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi