Krzysiek_W Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Dnia 8.07.2016 o 22:46, Midlife-Crisis napisał: Ale pierwsze wrażenie po zobaczeniu znaku jest inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 28 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Farciarz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Dnia 14.07.2016 o 00:04, R50 napisał: Taka sytuacja w jednym z popularnych sklepów odzieżowych: Pani ogląda krawaty, maca i przebiera. W pewnym momencie, powoli, jedną ręką sięga do torebki, trochę ją uchyla. Rozgląda się wokół niespokojnie. Widać zdenerwowanie. Myślę sobie, ale jajca, podpyerdoli kobita krawat za 49 złotych jak bum cyk cyk. Jakież było moje zdziwienie, gdy pani do uchylonej torebki wcale nic nie włożyła, tylko wywlekła z niej kawałeczek swojej - jak mniemać można - sukienki i ukradkiem, w jakieś 2 sekundy, "przymierzyła" ją do krawata. Wnet niepokój zamienił się w radość, gdyż albowiem najwyraźniej krawat przypasował "pod kolor", a zadowolona klientka popędziła do kasy. Jeśli opisana Pani to czyta, to życzę udanego wesela. To ciężki temat. Niestety dość powszechny. Panie ciężko znoszą gdy się walczy z tym Wśród swoich znajomych staram się podchodzić do tego z ironią. Część z kolegów bierze to sobie do serca a część dla świętego spokoju woli dopasować krawat, poszetkę pod kolor sukienki partnerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Dnia 19.07.2016 o 22:17, xkoziol napisał: Leclerc dzisiaj. Zastanawiam się czy brać kartonami czy może jeszcze poczekać Mam podobny dylemat... kupować? Coś czuję, że podobna okazja może się więcej nie powtórzyć! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 7 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Mam podobny dylemat... kupować? Coś czuję, że podobna okazja może się więcej nie powtórzyć! Przecena o 8 promili, trzeba brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 11 hours ago, mosze said: Przecena o 8 promili, trzeba brać. Z 8 promilami to można się w niezłe kłopoty wpakować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Dnia 1 sierpnia 2016 o 16:06, Zajac Poziomka napisał: Mam podobny dylemat... kupować? Coś czuję, że podobna okazja może się więcej nie powtórzyć! Jak masz wątpliwości i nie wiesz, czy się zdecydować, to może kup na początek jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Wynik poprawki krawieckiej serwisu firmowego Suitsupply. Mam wrażenie, że personel SuSu w celu uzyskania wyższej wydajności pracy dokonuje poprawek obsługując jednocześnie callcenter. Multitasking ma jednak swoje granice. Klienci potrafią wyprowadzić czasami takiego pracownika z równowagi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Oj tam, piękna naturalna linia. Przywodzi na myśl holenderski krajobraz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Bo jak to się wmawia na forum: "te niedoskonałości to właśnie piękno ręcznej roboty" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Skrócone "po skosie" Na 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 "Wężykiem, Jasiu, wężykiem." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 5 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Autentyczne, podsłuchane dziś w łódzkim TkMaxx. Pracownica, wyraźnie przejęta, podchodzi do drugiej, rozkładającej towar. - Słuchaj, nie mogę znaleźć, szukałam wszędzie. Na twarzy drugiej wahanie przeradza się w determinację; decyzja podjęta. - Dzwonię do Czeladzi. Nie wiem, o czym panie rozmawiały, ale wiem teraz jedno: są TkMaxxy i jest TkMaxx w Czeladzi. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 8 minut temu, lubo69 napisał: Autentyczne, podsłuchane dziś w łódzkim TkMaxx. Pracownica, wyraźnie przejęta, podchodzi do drugiej, rozkładającej towar. - Słuchaj, nie mogę znaleźć, szukałam wszędzie. Na twarzy drugiej wahanie przeradza się w determinację; decyzja podjęta. - Dzwonię do Czeladzi. Nie wiem, o czym panie rozmawiały, ale wiem teraz jedno: są TkMaxxy i jest TkMaxx w Czeladzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 25 minut temu, lubo69 napisał: Nie wiem, o czym panie rozmawiały, ale wiem teraz jedno: są TkMaxxy i jest TkMaxx w Czeladzi. Do tego są Krzyśki i @Krzysiek_W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 33 minuty temu, lubo69 napisał: Nie wiem, o czym panie rozmawiały Myślę, że wiesz. Tylko, że nie nie o czym, a o kim. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 9 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2016 Się komuś udało połączyć kilka wątków z tego forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Chyba to koniec tradycyjnego zdejmowania miary u krawca http://m.9gag.com/gag/azAezZq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 15 minut temu, lupin napisał: Chyba to tradycyjnego zdejmowania miary u krawca http://m.9gag.com/gag/azAezZq W Polsce Van Thorn się chwali, że ma coś takiego: http://www.vanthorn.pl/pomiarw3d.php. Był nawet na forum link do artykułu (zapewne sponsorowanego), w którym pokazano jeden ich garnitur. Nie powala, szczególnie gdy się porówna np. z pokazywanym ostatnio garniturem @blueloafers gdzie miara była zdejmowana "tradycyjnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 1 minutę temu, Zajac Poziomka napisał: W Polsce Van Thorn się chwali, że ma coś takiego: http://www.vanthorn.pl/pomiarw3d.php. Był nawet na forum link do artykułu (zapewne sponsorowanego), w którym pokazano jeden ich garnitur. Nie powala, szczególnie gdy się porówna np. z pokazywanym ostatnio garniturem @blueloafers gdzie miara była zdejmowana "tradycyjnie" Oglądając ten filmik czekałem na tego samego faceta w już skrojonym garniturze. Niestety nie doczekałem się ps. Pamiętam te zdjęcia ze zdejmowaniem miary u @blueloafers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Bóg do Adama:- Adam, daj żebro.- Nie dam.- No daj żebro.- Nie.- Adam proszę Cię, daj żebro. - Nie dam, mam złe przeczucie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Godzinę temu, Krzysiek_W napisał: Bóg do Adama:- Adam, daj żebro.- Nie dam.- No daj żebro.- Nie.- Adam proszę Cię, daj żebro. - Nie dam, mam złe przeczucie... No i się nie mylił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: W Polsce Van Thorn się chwali, że ma coś takiego: http://www.vanthorn.pl/pomiarw3d.php. Był nawet na forum link do artykułu (zapewne sponsorowanego), w którym pokazano jeden ich garnitur. Nie powala, szczególnie gdy się porówna np. z pokazywanym ostatnio garniturem @blueloafers gdzie miara była zdejmowana "tradycyjnie" Masz na mysli ta starodawne urzadzenie do wymiarow bezposrednich ciala, ktore zakladalo sie na ramie i dookola klatki piersiowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi