dziko Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Trochę bałem się to załączyć w wątku "pomysłowe rozwiązania" na "męskiej elegancji", więc zamieszczam tutaj, choć trzeba przyznać, że jednak pomysłowe http://www.theverge.com/circuitbreaker/2016/7/14/12192662/thanko-armpit-cooler-japan-is-the-best 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 A nie prościej zwęzić rękawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 To chyba urządzenie chłodzące, nie zwykły zapychacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Ha możliwe, niestety nie czytam hieroglifów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Wysoki stan i pasek pogodzi wielu sceptyków szelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 8 minut temu, Hargin napisał: Wysoki stan i pasek pogodzi wielu sceptyków szelek No nie wiem. Przecież i tak widać, że mu trochę opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Bardzo praktyczne rozwiązanie np. na ryby, gdyby odpowiednio dobrać materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 W sumie sporo w tym prawdy. Swoją drogą, do tego typu filmików powinni dodawać poradę jak rozwiązać krawat. Ja za pierwszym razem miałem z tym niemały problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Ot, zawiązałem. Byłem zadowolony, że w końcu się udało, ale kompletnie nie wiedziałem jak to cholerstwo zdjąć. Pociągnąłem kilka razy, raczej na oślep, nic to nie dało. Musiałem czekać, aż ojciec wróci do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 Ot, zawiązałem. Byłem zadowolony, że w końcu się udało, ale kompletnie nie wiedziałem jak to cholerstwo zdjąć. Pociągnąłem kilka razy, raczej na oślep, nic to nie dało. Musiałem czekać, aż ojciec wróci do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emarcins Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 4 godziny temu, xkoziol napisał: Opowiedz o tym. 48 minut temu, Szary Człowiek napisał: Ot, zawiązałem. Byłem zadowolony, że w końcu się udało, ale kompletnie nie wiedziałem jak to cholerstwo zdjąć. Pociągnąłem kilka razy, raczej na oślep, nic to nie dało. Musiałem czekać, aż ojciec wróci do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Przynajmniej miałbym nietypowe epitafium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 I Nagrodę Darwina. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Pewnie zawiązał węzeł eldredge i stąd problem z rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Brać, już się kończą letnie wyprzedaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Pracowałem niestety w podobnym miejscu w trakcie studiów. Jakiś spec od reklamy i marketingu doszedł do wniosku że na ludzi działa już sama tabliczka z przeceną, niezależnie od zakresu faktycznej obniżki. A po co zmniejszać zyski skoro i tak "prosty lud" się na to faktycznie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 U mnie w Simply były promocje na te samą cenę, albo nawet wyższą więc nie narzekajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 16 godzin temu, White Haven napisał: Pracowałem niestety w podobnym miejscu w trakcie studiów. Jakiś spec od reklamy i marketingu doszedł do wniosku że na ludzi działa już sama tabliczka z przeceną, niezależnie od zakresu faktycznej obniżki. A po co zmniejszać zyski skoro i tak "prosty lud" się na to faktycznie łapie. Działa też, jeśli cenę wyjściową podniesiemy i damy promocję obniżając ją do kwoty nieco wyższej niż cena wyjściowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 Dla wszelkich poszetek stanowcze nie! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 10 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Dla wszelkich poszetek stanowcze nie! Z dentystami też na bakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 7 minut temu, Hush napisał: Z dentystami też na bakier Wiem od czego to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Skąd Ty mieszkasz? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 @Krzysiek_W 'I co poczniesz?' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 7 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Skąd Ty mieszkasz? Fake https://pl.wikipedia.org/wiki/Chumiętki Jest Lądek, Lądek - Zdrój 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi