Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 1 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Przyjeżdża policjant z wydziału narkotykowego do farmera w Teksasie i mówi:- Muszę przeszukać twoje rancho na obecność narkotyków.- Dobra, tylko nie wchodź na tamto pole...Na to policjant mało się nie zesrał:- Chyba kurwa czegoś nie rozumiesz, mam autorytet rządu federalnego - wyciąga odznakę i macha mu przed nosem - Widzisz kurwa tę odznakę, widzisz kurwa odznakę? Oznacza, że mogę chodzić gdziekolwiek chce na każdą jebaną posesję, żadnych ale to żadnych pytań zrozumiano?Farmer pokiwał głową, przeprosił i wrócił do swojej roboty. Nie minęło 5 minut i słyszy jak ktoś się drze coraz głośniej i głośniej. Ogląda się, patrzy a tu policjant spierdala po wiadomym polu przed ogromnym bykiem. Byk zapierdala jak wściekły, nic nie wskazuje żeby policjant mógł uciec, no jak chuj będzie po chłopie. Farmer wygląda zza ogrodzenia i krzyczy do policjanta:- Odznaka! Pokaż mu kurwa odznakę... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Dzisiaj rano w Rossmann... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Dzisiaj rano w Rossmann...Akurat to ma podwójne dno https://translate.google.pl/#it/pl/pupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 2 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Panowie, rozumiem, dział sala klubowa, temat humor, można więc więcej i staram się być wyrozumiały, ale są pewne granice, które bez wątpienia zostały przekroczone. Dyskusja przycięta, poziom niektórych żartów i wpisów poniżej wszelkich standardów. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Faktycznie to nie miejsce na jakieś tam śmichy-chichy. Powróćmy zatem do klasyki kabaretu. Wiadomo jak kabaret to piosenka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 Nic zabawnego nie widzę w piosence Pietrzaka. Ale ja tam poczucia humoru przecież nie mam. Nieskormnie od siebie polecam "Upić się warto" w wykonaniu Słowiki Ateneum: Miłego słuchania i oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2016 W kwestii "starokabaretowej" to: i następne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2016 Panowie, nie mam dzieci ale zostało mi przyznane 500+, gdzieś to zgłosić czy do czasu wyjaśnień wykorzystać na zbożne cele? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Koszula Wólczanki w jajko sadzone to chyba tutaj? http://www.wolczanka.pl/koszule-meskie-wolczanka/koszula-wolczanka,id-72690 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Jak to mówią w internetach "Tej siły już nikt nie powstrzyma" Paulo Coelho czy Cacao DecoMorreno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 12 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 W temacie wczorajszego meczu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 z dzwiękiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 22 Czerwiec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Myślė, że nikt z nich nie pisał tego na poważnie. Przynajmniej mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Zakreślenie nie moje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 13406702_1244884245546073_4878204719926144278_n.jpg Jestem na tej grupie, ma ona charakter polityczno-satyryczny. Tutaj akurat nabijaliśmy się z kretynizmów Zandberga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Tak, wiem że to było ironicznie Umieściłem bo pokazuje podejście do placy minimalnej i progresywnego podatku na bardzo dosadnym przykładzie. I to, jak tego typu rzeczy traktujemy jak normę, że się nad ich bezsensem nie zastanawiamy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Naprawdę uśmiałem się co niemiara. Chyba tak samo jak śmieli się w Paryżu 1789 czy Piotrgrodzie w 1917. Boki zrywać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Jestem na tej grupie, ma ona charakter polityczno-satyryczny. Tutaj akurat nabijaliśmy się z kretynizmów Zandberga. Raczej z własnej ignorancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 wręcz przeciwnie Wchodzimy w politykę, to nie jest dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 Zastanawiam się czy to słaby żart, oszuści czy jednak naprawdę... http://doradztwonaukowe.pl/?gclid=CNe00a_xxs0CFVEo0wodXK0LjQ#features Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi