Bartek Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 No to muszę Cię odesłać do podstaw (blog Macaroniego, wpis o krawatach). http://macaronitomato.blogspot.com/2010/10/woski-7-fold.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 No to muszę Cię odesłać do podstaw (blog Macaroniego, wpis o krawatach). http://macaronitomato.blogspot.com/2010/10/woski-7-fold.html Dzięki. Szukałem wczoraj ale na forum i nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 A może by tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 Normalnie odjechałem. Chyba sobie dla jaj kupię do kancelarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2012 A może by tak... Haha, reklama świetna. Zwłaszcza 0:34. Krawat w fortepian pobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Ciekawe knity w Zaremba Store. Krawat dwustronny? Pierwszy raz z czymś takim się spotykam. http://zarembastore.com/?menu=product&id=118 http://zarembastore.com/?menu=product&id=119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Tak się zastanawiam jak przechowujecie swoje krawaty, powieszone na wieszaku w szafie czy zwinięte w szufladzie i która metoda jest najlepsza waszym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Sam jestem ciekaw odpowiedzi . Ja używam wieszaka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Ja mam taki i nie polecam. Krawaty się ślizgają i spadają. Dlatego ostatnio coraz częściej odkładam zwinięte do szuflady ale bez jakiegoś specjalnego segregatora. Tak więc przyłączam się do pytania. Misza a Ty jesteś zadowolony ze swojego wieszaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Ja kupiłem z ikei taki jakby pręt przyczepiony do ściany szafy i na nim przechowuje swoje całe dwa krawaty. Polecam, jeżeli ktoś ma ich nie więcej niż 10. W identyczny sposób mam zawieszone paski od spodni i nie licząc dziadowskiego z włoszczyzny, dobrze się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 (...) Misza a Ty jesteś zadowolony ze swojego wieszaka? Bardzo. jest obłożony materiałem, który uniemożliwia zsuwanie się krawatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Ja kupiłem z ikei taki jakby pręt przyczepiony do ściany szafy i na nim przechowuje swoje całe dwa krawaty. Polecam, jeżeli ktoś ma ich nie więcej niż 10. W identyczny sposób mam zawieszone paski od spodni i nie licząc dziadowskiego z włoszczyzny, dobrze się trzymają. Sam zmajstrowałem taki pręt, łącznie na drzwiach szafy mam ich 6, dzięki czemu mogę tam trzymać nieco więcej niż 10 krawatów Polecam zestaw dla majsterkowicza - podłużna klamka do szafki z castoramy + wiertarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Ja osobiście trzymam w szufladzie zwinięte a wiercenie w szafie u mnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 O tym już było przy okazji rozmowy o przechowywaniu poszetek. Ja polecam poniższe. Mam od ponad roku i jedyne na co mogę narzekać to brak opcji na 100 i więcej krawatów Doskonale sprawdza się również do przechowywania fularów. http://www.marksandspencer.com/Marks-an ... B002KYM91C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 (...) Misza a Ty jesteś zadowolony ze swojego wieszaka? Bardzo. jest obłożony materiałem, który uniemożliwia zsuwanie się krawatów. Ja również używam takiego samego chyba od roku, albo dłużej i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 (...) Misza a Ty jesteś zadowolony ze swojego wieszaka? Bardzo. jest obłożony materiałem, który uniemożliwia zsuwanie się krawatów. Ja również używam takiego samego chyba od roku, albo dłużej i jestem bardzo zadowolony. Gdzie można go nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Gdzie można go nabyć? z tego co się orientuje w każdej Ikei A tak przy okazji co sadzicie o krawatach z Fabryki Jedwabiu Milanówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Gdzie można go nabyć? z tego co się orientuje w każdej Ikei A tak przy okazji co sadzicie o krawatach z Fabryki Jedwabiu Milanówek. przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 O tym już było przy okazji rozmowy o przechowywaniu poszetek. Ja polecam poniższe. Mam od ponad roku i jedyne na co mogę narzekać to brak opcji na 100 i więcej krawatów Doskonale sprawdza się również do przechowywania fularów. http://www.marksandspencer.com/Marks-an ... B002KYM91C Z tym doskonale to nie przesadzajmy... Mam takie dwa i nie uważam tego za najszczęśliwsze rozwiązanie. Krawaty niby ładnie wiszą ale ich wkładanie w to ustrojstwo... Mam wrażenie że gwoździe wbite w tą deskę byłyby praktyczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Też mam taki typ wieszaka i też jestem niezadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Może wkładacie nie w tę dziurkę? Ja wkładam każdy zwis co drugą dziurkę i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 http://www.murraymitchell.com/wp-conten ... e_clip.jpg Jak widzicie takie połączenie? Pomijając śledzika i niezapiętą koszulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Pomijając śledzika i koszulę, wyjdzie marynarka na gołą klatę - jestem na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 http://www.murraymitchell.com/wp-content/uploads/2011/06/grey_jacket_with_red_tie_and_tie_clip.jpg Jak widzicie takie połączenie? Pomijając śledzika i niezapiętą koszulę. Czyli co oceniamy? Połączenie szarego z białym i burgundowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Może wkładacie nie w tę dziurkę? Ja wkładam każdy zwis co drugą dziurkę i jestem bardzo zadowolony.Widocznie mam wieksze i grubsze zwisy i dlatego ciezko wchodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi