Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam taki

Dołączona grafika

i nie polecam. Krawaty się ślizgają i spadają. Dlatego ostatnio coraz częściej odkładam zwinięte do szuflady ale bez jakiegoś specjalnego segregatora.

Tak więc przyłączam się do pytania.

Misza a Ty jesteś zadowolony ze swojego wieszaka?

Opublikowano

Ja kupiłem z ikei taki jakby pręt przyczepiony do ściany szafy i na nim przechowuje swoje całe dwa krawaty. Polecam, jeżeli ktoś ma ich nie więcej niż 10. W identyczny sposób mam zawieszone paski od spodni i nie licząc dziadowskiego z włoszczyzny, dobrze się trzymają.

Opublikowano

Ja kupiłem z ikei taki jakby pręt przyczepiony do ściany szafy i na nim przechowuje swoje całe dwa krawaty. Polecam, jeżeli ktoś ma ich nie więcej niż 10. W identyczny sposób mam zawieszone paski od spodni i nie licząc dziadowskiego z włoszczyzny, dobrze się trzymają.

Sam zmajstrowałem taki pręt, łącznie na drzwiach szafy mam ich 6, dzięki czemu mogę tam trzymać nieco więcej niż 10 krawatów ;)

Polecam zestaw dla majsterkowicza - podłużna klamka do szafki z castoramy + wiertarka

Opublikowano

(...)

Bardzo. jest obłożony materiałem, który uniemożliwia zsuwanie się krawatów.

Ja również używam takiego samego chyba od roku, albo dłużej i jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano

(...)

Bardzo. jest obłożony materiałem, który uniemożliwia zsuwanie się krawatów.

Ja również używam takiego samego chyba od roku, albo dłużej i jestem bardzo zadowolony.

Gdzie można go nabyć?
Opublikowano

O tym już było przy okazji rozmowy o przechowywaniu poszetek. Ja polecam poniższe. Mam od ponad roku i jedyne na co mogę narzekać to brak opcji na 100 i więcej krawatów ;) Doskonale sprawdza się również do przechowywania fularów.

Dołączona grafika

http://www.marksandspencer.com/Marks-an ... B002KYM91C

Z tym doskonale to nie przesadzajmy... Mam takie dwa i nie uważam tego za najszczęśliwsze rozwiązanie. Krawaty niby ładnie wiszą ale ich wkładanie w to ustrojstwo... Mam wrażenie że gwoździe wbite w tą deskę byłyby praktyczniejsze.