damiance Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 W imieniu Stowarzyszenia But w Butonierce zapraszam na WIELKĄ RENOWACJĘ ! Tym razem gościmy w Cechu Rzemiosł Skórzanych im. Jana Kilińskiego. Niewiele osób wie, że kilka kroków od Rynku Starego Miasta mieści się Cech i prowadzone od 40 lat muzeum z eksponatami butów i wyrobów kaletniczych jakich nie znajdziecie nigdzie w Polsce. Zintegrujemy się dokonując renowacji wybranych eksponatów z ekspozycji, w tym lotników Sikory. Wesprą nas w tym przedsięwzięciu niezastąpione marki ze stajni koncernu Avel oraz faktoryja Z. Kozuba i Synowie. Spotkanie nasze będzie okazją do porozmawiania z rzemieślnikami należącymi do Cechu, między innymi: - Olgą Werbeniec - Tadeuszem Januszkiewiczem - Donatem Trepką - Jackiem Kamińskim - Romualdem Łukasikiem, którzy zapowiedzieli, że przyniosą ciekawostki ze swoich pracowni. W małych grupach, w towarzystwie pani przewodniczki, wejdziemy do muzeum abyście osobiście poczuli ducha polskiego rzemiosła skórzanego Nie ostatnią ale ostatnią atrakcją, którą zdradzę w tej chwili, będzie prezentacja Międzynarodowej Fundacji Obuwniczej Belina. Powstanie jej jest dla mnie wielką niespodzianką, dla naszej pasji do butów odpowiedzią na zadawane co jakiś czas pytanie "co dalej jak odejdą mistrzowie?" , a dla nas wszystkich wyzwaniem, ponieważ inicjatywa ta będzie wymagała wsparcia. Spodziewamy się wielu interesujących gości, ale o tym dowiecie się już podczas Wielkiej Renowacji. Zapraszam do zgłaszania chęci uczestnictwa w imprezie. Poniżej w temacie. Co prawda jesteśmy przygotowani na znacznie większą liczbę uczestników niż podczas Wielkiej Impregnacji, ale jeżeli zgłoszenia przekroczą liczbę miejsc będziemy zmuszeni dokonać selekcji biorąc pod uwagę takie kryteria jak: aktywność na forum, przynależność do Stowarzyszenia, wspieranie działalności Stowarzyszenia. Tradycyjnie Panie mają pierwszeństwo, tym bardziej że przewidzieliśmy dla nich warsztaty „Jak nauczyć mojego mężczyznę dbać o moją skórzaną torebkę i buty” - ups !!! wydałem kolejną atrakcję !!! pozdrawiamDamian 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Aż sobie zajrzałem: http://www.kozuba.pl Jest klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Oczywiście będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Ja również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Zgłaszam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Zgłaszam się również, z partnerką plus jeszcze jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Bardzo chętnie przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkos30 Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Jako nowy forumowicz , też sobie nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangens Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Przybędę z wielką przyjemnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 W końcu chciałbym poznać fizycznie członków Stowarzyszenia, więc się pojawię. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Potwierdzam swoje przybycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taadeo Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Chętnie przyjdę jeśli znajdzie się miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Będę bardzo się starał przybyć. Moj samolot zza oceanu ląduje 13:55, więc możliwy mały poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster AT Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Chętnie przyjdę jeżeli znajdę sie na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obuwnik Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 I ja się piszę, koniecznie tam być muszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej.cdsi Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Dziękuję, zgłaszam chęć przybycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zooshi Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Mimo że jestem zupełnie świeży jako uczestnik forum (choć jako czytelnik nie), to gorąco się zgłaszam. Moja obsesja na punkcie butów znajdzie upust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godfather Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Tematyka jest interesująca. Zgłaszam chęć udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
praetorian852 Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 To ja też się zgłaszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Szanowni Panowie, niestety będę w tym czasie za granicą, ale następnego spotkania nie odpuszczę. Będę z Wami duchowo. Serdecznie pozdrawiam! Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi