saphir.pl Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 "Janki" już się szykują na imprezę Jeden nie chce się ujawnić, ale może da się jeszcze namówić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Double monki też? Proszę o wystawienie w składzie zawodników o numerach 9,5 i 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 A będą trzewiki w rozmiarze 6UK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saphir.pl Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Monki czarne od ręki, ale inne kolory na razie tylko pod zamówienie (ok. 8 tygodni oczekiwania). Jeżeli chcesz na miejscu przymierzyć czarne, daj cynk - dopakujemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saphir.pl Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 A będą trzewiki w rozmiarze 6UK? Niestety - najmniejsze posiadane w tej chwili to UK7. Panowie, jeżeli chcecie jakiś konkretny model/rozmiar przymierzyć - proszę dać znać na priv. To co damy radę, to dopakujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obuwnik Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Myślę, że liczba pań będzie tak impoująca, że nie będzie ograniczeń. A dla nie-pań, jak będzie ze wstępem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Miałem nadzieję, że wreszcie poznam członków stowarzyszenia, ale niestety będę w Gdańsku.Następnym razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Monki czarne od ręki, ale inne kolory na razie tylko pod zamówienie (ok. 8 tygodni oczekiwania). Jeżeli chcesz na miejscu przymierzyć czarne, daj cynk - dopakujemy Chciałem przymierzyć pod kątem projektu cordovan, zatem kolor nie ma znaczenia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 A dla nie-pań, jak będzie ze wstępem? Deklaracje obecności w tym temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saphir.pl Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Chciałem przymierzyć pod kątem projektu cordovan, zatem kolor nie ma znaczenia . OKey - jak będą jeszcze na stanie to dopakujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arche Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Przybędę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 12, 2013 Author Report Share Posted November 12, 2013 lista zamknięta. Dalsze informacje w ciągu 24 h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol606 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Panowie, proszę wszystkich, którzy zgłosili się w temacie o przesłanie mi na PM swojego imienia i nazwiska, jak i informację czy będzie osoba towarzysząca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 13, 2013 Author Report Share Posted November 13, 2013 jeżeli ktoś nie zgłosił osoby towarzyszącej to teraz trochę późno, ale takie wnioski zostaną szybko rozpatrzone, jeżeli się pojawią. Mamy skład na max. 'z górką" ale nikomu ze zgłaszających się dotychczas nie odmówiliśmy udziału ... pozdrawiam Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clovis Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Niestety nie mogę wziąć udziału w tym spotkaniu, gdyż od piątku do niedzieli włącznie będzie trwało w moim domu coroczne Pożegnanie Wiosny. Obowiązki gospodarza zmuszają mnie do rezygnacji zarówno z imprezy piątkowej, jak i sobotniej, czego bardzo żałuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 13, 2013 Author Report Share Posted November 13, 2013 ponieważ wiem, że kilka Pań będzie uczestniczyło w sobotniej imprezie , mam dla nich ciekawa informację: jednym z gości Wielkiej Renowacji będzie Pani Agnieszka Prus, wnuczka Brunona Kamińskiego*, jednego z najwybitniejszych polskich szewców XX wieku. Będzie można obejrzeć buty damskie projektowane przez Panią Agnieszkę [ www.agaprus.pl ] Dla Pań które się wahały czy wziąć udział w WR, oferujemy "last call", zapraszając do zgłoszenia się! * - zapewnie wielu forumowiczów wie, że Brunon Kamiński był stryjem Pana Jacka Kamińskiego, który również będzie obecny na WR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 To ja zglaszam jeszcze jedną Panią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Może się zdarzyć, że nie będę sam. PS. to nic, że wcześniej się nie zgłaszałem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redfacet Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 A czy młodzież męska także mogłaby przyjść? Pytam, bo wracam do Polski samolotem 13:55, a skoro rodzina mnie będzie odbierać, to opcja 'zwałki całą paczką' jest chyba jedyną obecnie dla mnie możliwą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 młodzież i dzieci podstawą narodu - zapraszamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Będę z niewiastą Obiecałem wypastować jej buty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazakbal Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Jesli jest szansa, prosze o dopisanie do listy (rezerwowej ?). A nuż kogoś zabraknie. Z przyjemnością wypełnię lukę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Z powodów zdrowotnych mojej małej pociechy zmuszony jestem zrezygnować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 to niedobrze - niech pociecha zdrowieje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts