lamer 0 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Chciałem podzielić się, niestety nieprzyjemnym doświadczeniem jakie miałem ostatnio z @Benevento. Kupiłem dwie pary spodni na wyprzedaży w listopadzie, okazały się być sporo za duże, więc dokonałem zwrotu. No i od 3 miesięcy wysyłają mi ten zwrot, zero reakcji na telefony i maile. Od zawsze miałem problem z ich obsługą klienta - nieuznawanie rękojmi, brak numeru telefonu, nieodpisywanie na maile, brak paragonów, ale spodnie były ok więc przymykałem oko. Wysłałem przedsądowe wezwanie do zapłaty, może to ich zmotywuje do działania. Czy któryś z forumowiczów miał podobne problemy z @Benevento Quote Link to post Share on other sites
lubo69 7,216 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Jako niegdysiejszy stały klient i posiadacz bodaj sześciu par spodni Benevento, obecnie polecam Incotex, Pantaloni Torino, Rota lub Zanella na Yoox, Sartoriale lub Glamood. 3 Quote Link to post Share on other sites
Pawcio 245 Posted February 23 Report Share Posted February 23 50 minut temu, lubo69 napisał: Jako niegdysiejszy stały klient i posiadacz bodaj sześciu par spodni Benevento, obecnie polecam Incotex, Pantaloni Torino, Rota lub Zanella na Yoox, Sartoriale lub Glamood. Popieram, też przerzuciłem się na włoszczyznę. Quote Link to post Share on other sites
pi_senny 692 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Ja to w sumie nie rozumiem dlaczego temat poświęcony Benevento, który był niezłą bazą wiedzy, a w ostatnich miesiącach przestrogą dla ewentualnych klientów, został ot tak w całości usunięty. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Jakub.B 65 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Od siebie dodam tylko, że dalej czekam na spodnie zamówione w lipcu zeszłego roku z @Benevento, sklep początku lutego przestał odpisywać na jakiekolwiek wiadomości. Quote Link to post Share on other sites
Gocławianin 232 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Pomimo usunięcia wątku o Benevento na forum jest mnóstwo opinii nt. szeroko rozumianej obsługi klienta tej firmy. I jak krew w piach... Widocznie strategia Benevento: "kici, kici, a nuż chyci" ma się nadzwyczaj dobrze również na Forum Quote Link to post Share on other sites
jarekmed 0 Posted February 25 Report Share Posted February 25 witam. Ja czekam na zwrot od października 2020r. Może pozew zbiorowy? Quote Link to post Share on other sites
eduardo 30 Posted February 25 Report Share Posted February 25 a na stronie reklama outlet - 20 %, wysyłka 48 H 😆 Quote Link to post Share on other sites
lamer 0 Posted Tuesday at 09:27 AM Author Report Share Posted Tuesday at 09:27 AM Update: Sukces - pieniądze zwrócili wczoraj. Nie zmienia to mojej opinii że obsługa klienta jest fatalna. Quote Link to post Share on other sites
Michal88 1 Posted Tuesday at 10:10 PM Report Share Posted Tuesday at 10:10 PM W dniu 23.02.2021 o 15:17, Jakub.B napisał: Od siebie dodam tylko, że dalej czekam na spodnie zamówione w lipcu zeszłego roku z @Benevento, sklep początku lutego przestał odpisywać na jakiekolwiek wiadomości. Dlatego ja biorę od nich tylko za pobraniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts