Remy Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Ale wciąż Polska jest w "ZONE C" razem z Australią i Zjednoczonymi Emiratami Arabskimi - wysyłka 38 euro Niemcy np. : ZONE A - 15 euro Trzeba im napisać żeby tak nie zadzierali nosów, tak jak w przypadku części ich butów. Niech zrobią dla Polski normalną cenę. Wysyłają takie ilości że za 20 Euro to mogą wysłać buty w tę i z powrotem. Loding też tak postępuje. Nie jesteśmy krajem trzeciego świata, czy trzeciej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Kiedy ruszają wyprzedaże w Massimo Dutti ? Widziałem u nich nawet ciekawą parę butów. Płacić 500zł to mogę za Markowskiego (na przecenach), czy Bexley, ale nie MD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supratex Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Od jutra wyprz u Markowskiego. Jakie są koszty wysyłki do Polski? Nie mogę znaleźć na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Jakie są koszty wysyłki do Polski? Nie mogę znaleźć na stronie. Około 30 euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereusz Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Kiedy ruszają wyprzedaże w Massimo Dutti ? Widziałem u nich nawet ciekawą parę butów. Płacić 500zł to mogę za Markowskiego (na przecenach), czy Bexley, ale nie MD. W zeszłym roku ruszyły pod koniec czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Przeceny zaczynają się dokładnie 20 czerwca. Tak samo jest w Zarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 jeżeli kogoś to interesuje to w UK wyprzedaże w Massimo Dutti już ruszyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bragson Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Przeceny zaczynają się dokładnie 20 czerwca. Tak samo jest w Zarze. Czy ta wyprzedaż jest taka jak na nowy rok, kilkustopniowa patrząc na ceny a jeśli tak, to ile trwał jeden okres wyprzedaży ? z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 jeżeli kogoś to interesuje to w UK wyprzedaże w Massimo Dutti już ruszyły Eh, czyli nieźle dałem ciała. Kupiłem sobię marynarkę za sporą sumę 1500 zł, a przez tą okropną pogodę miałem ją okazję założyć tylko dwa razy. Jakbym poczekał to bym oszczędził 500 zł.... Nie ma to jak popełnić taki debilny błąd na początku podróży z elegancją... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Marynarka z MD za 1500zł? Mocna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Marynarka z MD za 1500zł? Mocna sprawa. Kupiłem ją bo akurat była szyta we włoszech i z włoskich materiałów. Innych na bank bym nie kupił za tą cenę. No cóż, może jednak nie nadaję się do zabawy w takie drogie hobby, albo nie potrafię się w to dobrze bawić. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Lepiej kupować z dobrych materiałów i dobrze uszyte, bo na "wloszczyznie" się można ostro przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Lepiej kupować z dobrych materiałów i dobrze uszyte, bo na "wloszczyznie" się można ostro przejechać Materiał len i jedwab tussah/dziki jedwab. W te chwile w których w niej chodziłem zero pocenia się przy temp 26 stopni, więc użytkuje się dobrze. Krój jak krój, już wstawiałem jej zdjęcie na forum w nabytkach i ludzie oceniali, że ładnie leży. Ale pewnie ktoś musiałby ocenić na żywo. Chociaż nawet jeżeli coś nie jest idealne (a na pewno nie jest) to 95% społeczeństwa nie zauważy. Bardziej jestem wkurzony na pogodę, bo to ona nie pozwoliła mi się nią cieszyć zanim nadeszły wyprzedaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Nie łam się. Czeka Cię jeszcze wiele głupich zakupów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Nie łam się. Czeka Cię jeszcze wiele głupich zakupów Tak się stara moja żona mnie pocieszać. Zresztą ja też. Tak sobie pomyślałem czyby nie założyc takiego tematu z historiami głupich zakupów, gdzie moglibyśmy dzielić się nimi po to, aby podobnych w przyszłości uniknąć lub popelnić ich mniej. Przydałoby się początkującym imo. (czyli mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Chodziło mi raczej o to, by wyzbyć się myślenia "dobre bo włoskie". A letnie marynarki można spokojnie nosić przecież cały rok, nawet w zimę. Zależy co jest pod spodem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Chodziło mi raczej o to, by wyzbyć się myślenia "dobre bo włoskie". A letnie marynarki można spokojnie nosić przecież cały rok, nawet w zimę. Zależy co jest pod spodem jeszcze.Jedynie podszewka na ramionach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 http://www.johnwhiteshoes.com/product-category/london/ ...wyprzedaż na wybrane modele butów. Sam zaopatrzyłem się w model: Larkin Brown Calf. PS. Uwaga na rozmiarówkę... Mój rozmiar buta to standardowo 44-45 w zależności od producenta, a w przypadku John'a White'a zaopatrzyłem się w 43 i leżą jak ulał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 w łodzkim TKmaxxie lezy para John White, jasno brazowych oxford brouges, 329zł, rozmiar 41 (John White, ciagle kojarzy mi sie z Johnem Snowem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 W CT kończy się akca 4 koszule za £100? Czy ja czegoś nie zrozumiałem? Czy to jakiś zabieg marketigowy, bo zbliża się wyprzedaż i chcą jeszcze sprzedać w normalnych cenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Spokojnie, nic się nie kończy, to u nich stała akcja, nawet gdyby ją na moment zawiesili, ale nie widzę takiej informacji na stronie. Dopiero co dostałem od nich drukowany katalog, akcja 4 za 100 reklamowana jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Przeceny zaczynają się dokładnie 20 czerwca. Tak samo jest w Zarze. Jesteś tego na 100% pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nereusz Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Jesteś tego na 100% pewny. Właśnie dostałem na maila "The Massimo Dutti sale starts in 2 days" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 http://czytam.pl/k,ks_221221,Gentleman.-Moda-ponadczasowa-Bernhard-Roetzel.html Roetzel za 1/3 ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Warto - ja swoją dostałem w prezencie ale cena była ok 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi