NieMy Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Nowa dostawa, ostatnie sztuki, Panowie . Przyszły dziś do mnie te dwie pary. Po 99 PLN za sztukę nie mam pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirscruffy Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Widzę, że w takim razie za parę miesięcy w cmdns królować na nogach będzie MD . Parę dni otrzymałem brązowe mokasyny z nabłyszczanego zamszu i tamtejszą apaszkę (miałem na oku jeszcze mokasyny w kolorze butelkowej zieleni, ale mój rozmiar zniknął nim zdążyłem przelać pieniądze na Pay-Pal). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 szkoda tylko że nie wszystko wrzucają do sklepu on-line, a to co tam jest również nie jest przeceniane w całości (chukka ostatnio nie były na wyprzedaży) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Jeśli Twój rozmiar, to 42, to wylądowały u mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 mam Twój adres ale na szczęście nie ten rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prozac Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 To już wiem kto buty w moim rozmiarze podwędził.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Jak dobrze że nie ma już mojego rozmiaru bo znowu bym wydał <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrusz Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 A tymczasem w Bytomiu - wyprzedaże wyprzedaży . 20 % dodatkowego upustu w sklepach stacjonarnych https://www.facebook.com/BYTOM.garnitury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot~ Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 U Tyrwhitt'a krawat gratis przy zakupach powyżej 50 funtów. T.M.Lewin nieustająca promocja 5 za 100; na razie przez najbliższe 1,5 tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Massimo Dutti dorzuciło kilka modeli do oferty wyprzedażowej -70%. Ja skusiłem się na dwurzędówkę: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... %2BWELWETU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 a ja wczoraj w massimo kopiłem krawat wełniany, ale w sumie nie jestem zadowolony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Constantin, dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Constantin, dlaczego? kolor camel ok. ale krawat jest dość wąski i na tyle długi, że brzydko wygląda przy four in hand , teraz zmierzyłęm i jest 10 cm dłuższy od innych, które mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 MD ma dość dziwne rozmiary - szczególnie butów. Z ostatniego zamówienia musiałem oddać obie pary - w teorii 41, a jedna za duża, a druga za mała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Constantin, dlaczego? kolor camel ok. ale krawat jest dość wąski i na tyle długi, że brzydko wygląda przy four in hand , teraz zmierzyłęm i jest 10 cm dłuższy od innych, które mam Fajna marynarka i koszula. Skąd jeśli mogę wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanleyek Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Massimo Dutti ma ciekawe produkty, fajnie jakby zwiększyli asortyment o nowe rozmiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Miło Cię poznać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanleyek Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Nawzajem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Massimo Dutti ma ciekawe produkty, fajnie jakby zwiększyli asortyment o nowe rozmiary. Bylo nie było ale to Zara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Massimo Dutti ma ciekawe produkty, fajnie jakby zwiększyli asortyment o nowe rozmiary. Bylo nie było ale to Zara. Dokładnie tak wystarczy się trochę przyjrzeć by dostrzec "oszustwo"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Massimo Dutti ma ciekawe produkty, fajnie jakby zwiększyli asortyment o nowe rozmiary. Bylo nie było ale to Zara. Dokładnie tak wystarczy się trochę przyjrzeć by dostrzec "oszustwo"... jesli pod haslem oszustwo kryje sie to, ze sa to niemal identycznej jakosci produkty, to sie z Twoja opinia nie zgadzam, ale bic sie o swoje racje nie bede . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanleyek Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Może podsumujmy bo się troszkę pogubiłem Massimo Dutti sprzedaje to samo co Zara tylko, że gorszej jakości i w mniejszej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Może podsumujmy bo się troszkę pogubiłem Massimo Dutti sprzedaje to samo co Zara tylko, że gorszej jakości i w mniejszej cenie? lepszej jakości w stylu Preppy i wyższa cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Ja bym powiedział, że jednak lepszej jakości i w większej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanleyek Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Dziękuje wam za to, że jesteście - http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... 2BPOPELINY Ta koszula mi się spodobała, może i nie jest jakaś cudowna - niestety nie ma w rozmiarze S może widzieliście gdzieś odpowiednik w podobnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi