style Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Czemu akurat zt? Nie jest to szczególnie ciekawe miejsce jeśli chodzi o męskie zakupy IMO. Jedynie Van Graf ratuje temat. Bo jutro jestem na chwilke Wawie i z dworca głównego to chyba najbliżej do ZT. Ew. może jeszce do arkadii uda się skoczyć a to TKmax jest daleko od ZT ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Czemu akurat zt? Nie jest to szczególnie ciekawe miejsce jeśli chodzi o męskie zakupy IMO. Jedynie Van Graf ratuje temat. Bo jutro jestem na chwilke Wawie i z dworca głównego to chyba najbliżej do ZT. Ew. może jeszce do arkadii uda się skoczyć a to TKmax jest daleko od ZT ? pozdro 5 do 10 minut na piechote, zapytaj gdzie sa Domy Centrum. Wejscie od strony Marszałkowskiej, przy skrzyzowaniu z Chmielną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Tk maxx jest zdecydowanie lepszym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 ok dzieki Wam za pomoc. Jutro dam znać do nowego zakupiłem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Ostatnie dwa komplety trudno dostępnych "płytkich stopek", ja się już zaopatrzyłem http://allegro.pl/burlington-stopki-2-p ... 57100.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cornelius Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Zaki, dzięki bardzo za kod na TML - nadal działa. Zaoszczędziłem 10Ł Prawie przesyłka się zwróciła (15Ł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 (...) ale elegancki student zawsze może robić bajecznie tanie 'eleganckie' zakupy w sklepach z używaną odzieżą. Nie popadajmy już w paranoję, bo jeszcze zaczniemy wmawiać, że można kupować 'eleganckie' buty w Lidlu. Drażni mnie ten stereotyp biednego studenta, pomimo że sam już studentem jakiś czas nie jestem. Może jednak kwestie sklepów z używaną odzieżą, tudzież "lumpeksów", pomińmy w rozważaniach. Ja też uważam, że tanio to można się ubrać od czasu do czasu, jak mamy szczęściu i wprawę w chodzeniu po takich przybytkach jak SH. Natomiast nic nie stoi na przeszkodzie żeby się ubrać porządnie za rozsądne pieniądze, chociażby na przecenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Dziwię się pochlebnym opiniom na temat TK Maxx. Ten sklep wygląda jak szmateks i przeważająca większość odzieży należy do tej kategorii. Tandetność wyrobów, tłum, marna obsługa i często ceny wyższe, niż w salonach firmowych (np. tshirty Puma po 100 zł, podczas gdy w salonie Puma w Złotych Tarasach analogiczne po 80). Kupiłem tam niedawno skórzane buty firmy Dachstein, znanej i cenionej w świecie butów trekkingowych. Rozleciały mi się po tygodniu chodzenia - śmiem podejrzewać, że to była jakaś dziwna seria, bo Dachstein to naprawdę renomowana firma z tradycjami http://www.dachsteinoutdoorgear.com/en/history/. Naprawdę staram się czasem coś tam kupić (bo mam do wykorzystania kartę TKMaxx na pln200 którą muszę tam wydać) i mimo sporych starań mi się to nie udaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Dziwię się pochlebnym opiniom na temat TK Maxx. Ten sklep wygląda jak szmateks i przeważająca większość odzieży należy do tej kategorii. Byłem tam dwa razy i za każdym z nich wrażenie to samo. Dziś idę bo ktoś powiedział, że deck shoes CT można kupić. Zamierzam wpaść jak błyskawica i uciec stamtąd szybciej niż Flash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 8 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2011 Odnośnie TKmaxxa to zasada jest analogiczna jak w SH, albo coś się trafi, albo nie, ze wskazaniem na to drugie gdy klient jest raczej wybredny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 9 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Byłem w ZT i muszę przyznać Wam racje iż kompletnie nic tam nie ma a jeżeli cos już jest to w takich cenach że można o tym zapomnieć. Nabyłem jedynie dwie koszule w Van grafie z wyprzedaży i tyle. W zarze nic, butów zero o płaszczach nie wspominając. Ps. Wiecej się spodziewałem również po asortymencie w Vistuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 własnie dostałem newslettera, że w Wittchenie w dniach 14-17 kwietnia będzie "kiermasz" do -70%. Poprzednim razem takie coś było na początku grudnia i ceny były wtedy lepsze niż później na wyprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiquiri Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 własnie dostałem newslettera, że w Wittchenie w dniach 14-17 kwietnia będzie "kiermasz" do -70%. Poprzednim razem takie coś było na początku grudnia i ceny były wtedy lepsze niż później na wyprzedaży Orientujesz się może, czy dotyczy to Wittchena w ogóle, czy jakiegoś konkretnego salonu, ich outletów? Mają jedne świetne brogues w nowej kolekcji ale 800 pln, choć i tak nie sądzę by je objęła obniżka, rzuciłbym okiem u siebie w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 z pewnością w sklepie internetowym, ale stacjonarne chyba też są objęte w grudniu o ile pamiętam wszystkie buty były minus 40%, można to połączyć ze zniżką wynikającą z karty stałego klienta, jeżeli posiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2011 własnie dostałem newslettera, że w Wittchenie w dniach 14-17 kwietnia będzie "kiermasz" do -70%. Poprzednim razem takie coś było na początku grudnia i ceny były wtedy lepsze niż później na wyprzedaży Orientujesz się może, czy dotyczy to Wittchena w ogóle, czy jakiegoś konkretnego salonu, ich outletów? http://www.wittchen.com/pl/site/44/news ... ittchen_w_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Oczywiście w Krakowie nie ma żadnego outletu. Najbliższy w sosnowcu ;/ a szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Kolego dojedziesz tam w godzinę z Krakowa. Ale...jak pisałem na forum kupiłem broguesy Wittchena i zaczęły rozklejać się po trzecim (sic!) ich założeniu. Sklep uznał reklamację i podkleił podeszwę w tym miejscu. Niestety po kilku kolejnych wyjściach w nich historia się powtórzyła, ale tym razem na większej długości. Tym razem po reklamacji zwrócono mi ich cenę. Kupiłem sobie Loaki i Wittchen się do nich nie umywa. Podeszwa GYW, gruba (Wittcheny miały cieniutką i do tego jedynie częściowo skórzaną). Skóra całkowicie inaczej pracuje, Wittcheny w zasadzie do końca nie zostały rozbite, Loaki po kilku założeniach idealnie spasowały. Loaki kosztowały mnie bodajże 110 funtów + 15 funtów przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Kolego dojedziesz tam w godzinę z Krakowa. Ale...jak pisałem na forum kupiłem broguesy Wittchena i zaczęły rozklejać się po trzecim (sic!) ich założeniu. Sklep uznał reklamację i podkleił podeszwę w tym miejscu. Niestety po kilku kolejnych wyjściach w nich historia się powtórzyła, ale tym razem na większej długości. Tym razem po reklamacji zwrócono mi ich cenę. Owszem, jednak po Twoim poście widzę, że nie warto:). Myślę, że skuszę się w takim razie na forumowy zakup NC. Dzięki, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Podobną opinię o butach Wittchen miał kolega eye-lip, który zresztą też "przesiadł" się w następstwie tych doświadczeń na Loake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Oprócz Wólczanki Vistula też ma promocje aktualnie. 10 produktów jest przecenionych na 50% przez 10 dni: http://sklep.vistula.pl/search.php?text ... ze=&traits[1269592831]=&traits[1279015373]=&traits[1268988486]=&traits[1268988524]=&traits[1302620134]=335&traits[1269525793]=&so Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 A orientujesz się, czy to są tylko promocje w sklepie internetowym, czy może w stacjonarnym też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Raczej tylko w sklepie internetowym. W salonach nie ma lekko, trzeba raczej czekać na wyprzedaże, aczkolwiek mi zawsze bez problemu udawało się dostać 10% zniżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 13 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Eh, jednak kupowanie bez przymiarki i to jeszcze z Vistuli jak dla mnie za duże ryzyko :/ A dodatkowo taka ciekawostka. O sylwetce 'Super Slim' w sklepach stacjonarnych nie słyszano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi