andershep Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 w van graffie w zlotych tarasach jest jeszcze parę kurtek barboura przecenionych o połowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Sam sie dziwię, że mi się chce. Podszedłem taktycznie, upatrzyłem i przymierzyłem kilka rzeczy w P&C i teraz spokojnie czekam na wyprzedaż wiosennej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Polecam końcówki wyprzedaży w Wólczance. Zaopatrzyłem się właśnie w taką oto dzianinkę oraz koszulę : http://www.wolczanka.com.pl/product-pol ... zmiru.html http://www.wolczanka.com.pl/product-pol ... uziki.html Do tego wysyłka gratis bez limitu (za pobraniem również za friko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Spodnie RC Weekend (Royal Collection) - dżinsy i bawełniane o kroju dżinsowym (nie wiem, jaka jest fachowa nazwa), bawełna średniej grubości i cienka, przecenione z 179 zł o 80%. Kolory typowe dla dżinsu (niebieskości) oraz militarne - od beżów przez zielenie do brązów, jest też granat i czarny. Rozmiarów jest sporo. Jakośc ok, zwłaszcza za tę cenę. Chciałem sobie kupic ze 2-3 pary, ale niestety, nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 Spodnie RC Weekend (Royal Collection) - dżinsy i bawełniane o kroju dżinsowym (nie wiem, jaka jest fachowa nazwa) Nie wiem jak po polsku ale najczesciej zwane sa five pockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2011 W RC jest 50-70% przecena na ubrania marki Marlboro Classic, warto również zajrzeć do sklepu obok, należącego też do RC - między innymi przecenione buty o 70%, w tym ciekawe kowbojki -chociaż nie dla mnie - z ok. 1200 na 360 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgapl Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Sam sie dziwię, że mi się chce. Podszedłem taktycznie, upatrzyłem i przymierzyłem kilka rzeczy w P&C i teraz spokojnie czekam na wyprzedaż wiosennej kolekcji. Nie znam zasad tam obowiązujących, stąd moje pytanie: kiedy można się spodziewać tej wyprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Koniec czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgapl Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Nie do końca wyprzedaż, ale może kogoś zainteresuje (oferta tylko dziś): http://citeam.pl/oferty/cala-polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Na Buy-vip od dziś dostępna jest kolekcja Hackett. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Właśnie widziałem. Opłaca się ? Często na buyvip ceny są takie same jak normalnie dostępne w internecie. Mam jedynie problem z rozmiarówką podaną na buyvip. Spodnie na 182/90 to wg nich który rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Witam, w RC w Galerii Mokotów o 90% przecenione są klasyczne buty marki Fraternity. Ręcznie szyte we Włoszech. Przynajmniej sprzedawczyni tak twierdziła. Cena wyjściowa to ok. 1750, która to cena nawiasem mówiąc była trochę śmieszna, biorąc pod uwagę, że obok w tej samej cenie są Crocketty, a jakości nie ma co porównywać. Ale za 170 PLN warto rozważyć. Buty raczej dla posiadaczy wąskiej stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 1 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Dzięki, pojadę obczaić Myślicie, że w każdym RC jest taka wyprzedaż ? ( w arkadii bądź złotych?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 W Złotych już nie ma RC, powstaje drugie piętro Van Graffa w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 1 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Dawno nie byłem na to wygląda w złotych. A arkadia? Galerię M mam trochę daleko od siebie i zawsze powrót stamtąd to mordęga :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Witam, w RC w Galerii Mokotów o 90% przecenione są klasyczne buty marki Fraternity. Ręcznie szyte we Włoszech. Przynajmniej sprzedawczyni tak twierdziła. Cena wyjściowa to ok. 1750, która to cena nawiasem mówiąc była trochę śmieszna, biorąc pod uwagę, że obok w tej samej cenie są Crocketty, a jakości nie ma co porównywać. Ale za 170 PLN warto rozważyć. Ja przyznaję bez bicia, że kila miesięcy temu się rzeczywiście usmiałem w Klifie Ale za 178,80 rzeczywiście warto rozwazyć. Z tym, że w "Galmoku" są już tylko pojedyncze egzemplarze - koło południa były jeszcze np. czarne klasyczne półbuty z otwartą przyszwą nr 43. Jakieś lekko ścięte brązowiaki 45. Itd. Z kolei we fraternity w kilfie zostały już tylko loafersy - jak ktoś lubi to na oko całkiem ładne, czarne i brązowe, z - pardon le mot - kutasami lub bez. pzdr montalb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 W outlecie Royal Collection przy Marszałkowskiej jest sporo spodni, marynarek i garniturów Oscara Jacobsona i Carlo Grossa polecam. Można znaleźć sporo ciekawych klasycznych rzeczy z kolekcji jesień/zima 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 W tym tygodniu bedę w złotych tarasach. Dawno tam nie zaglądałem więc mam prośbę. Czy możecie polecić jakieś ciekawe sklepy a najlepiej te co są jeszcze w nich jakieś wyprzedaże ? Chciałbym zakupić: 1. Płaszcz dwurzędowy czarny (do kolan), ze stawianym kołnierzem (zimowy) 2. spodnie wełniane wizytowe (siwe/stalowe) 3. Buty oxfordy brązowe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Van Graff jest w przebudowie dzięki czemu niektóre towary są przecenione. Tam bym się rozejrzał za płaszczem i spodniami. A znakomite brązowe oxfordy C&J znajdziesz u Emanuela Berga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Ostatnio byłem w ZT. O oxfordach możesz raczej zapomnieć, bo już nie ma tam RC. Jeżeli chodzi o odzież męską to w zasadzie najrozsądniejszy wybór to będzie przejść się do Van Graffa Edit: Racja, zapomniałem o Bergu, wynika to z tego ze taką półkę cenową to ja zwyczajnie pomijam w swoim toku myślowym, przynajmniej na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 dzieki Panowie za podpowiedz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Panowie. Jutro wsiadam w pociąg i mam zamiar pochodzić trochę po złotych tarasach. Czy może na dniach zauważyliście jakieś ciekawe przeceny, wyprzedaże albo inne okazje cenowe ? pozdro Ps. przepraszam że piszę pod swoim poprzednim postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Czemu akurat zt? Nie jest to szczególnie ciekawe miejsce jeśli chodzi o męskie zakupy IMO. Jedynie Van Graf ratuje temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 z ZT masz blisko do TKMaxx, warto zajrzeć, bo może coś się trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi