zaki Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ładne nogi. Swietna okazja dla pua na podryw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Pua? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 pick up artist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Pua? Kolega mi ostatnio coś problemy ze skrótami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 No z DC dałem plamę, ale skąd miałbym wiedzieć co to jakieś PUA Zresztą samo pickup artist też mi nic nie mówi, musiałem na wikipedię zajrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Kto pyta - wstydzi się raz, kto nie pyta - wstydzi się całe życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 _NOC_ZAKUPOW_ dzięki damiance, właśnie nabyłem w drodze kupna przecenione golfy church's chetwynd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 _NOC_ZAKUPOW_ dzięki damiance, właśnie nabyłem w drodze kupna przecenione golfy church's chetwynd Ostatnio jak u nich byłem to mieli tylko chetwynd'y w kolorze sandałowym. Coś się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 Asortyment jest raczej ubogi. Nie ma większości modeli, nie ma rozmiarów, nie ma kolorów. Udało mi się dostać czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 Rozmawiałem na ten temat ostatnio z panem Andrzejem i niestety wygląda na to, że niewiele się kiedykolwiek zmieni, zwłaszcza przy obecnej polityce firmy wobec naszego rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 typowe imperialistyczne podejście zachodnich potentatów do rynków trzeciego świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamz Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 17 czerwca są wyprzedaże w gmoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 _NOC_ZAKUPOW_ dzięki damiance, właśnie nabyłem w drodze kupna przecenione golfy church's chetwynd Bardzo proszę, p.s. wrzuć zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgapl Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 17 czerwca są wyprzedaże w gmokuCzy GMOK to skrót od Galeriia Mokotów? Przepraszam, nie znam tego skrótu, akurat tego dnia będę w Warszawie, to chętnie bym się tam wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 17 czerwca są wyprzedaże w gmokuCzy GMOK to skrót od Galeriia Mokotów? Przepraszam, nie znam tego skrótu, akurat tego dnia będę w Warszawie, to chętnie bym się tam wybrałTak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2011 W tkmaxx na marszałkowskiej jest sporo butów Loake - ażurowane zamszaki w kilku kolorach rozmiary 41, 43, 44.5, 46, cena koło 389zł. Bardzo ładne. Mają też ażurowane skórzane Florsheim z linii imperial za ok. 290zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 W tkmaxx na marszałkowskiej jest sporo butów Loake - ażurowane zamszaki w kilku kolorach rozmiary 41, 43, 44.5, 46, cena koło 389zł. Bardzo ładne. Mają też ażurowane skórzane Florsheim z linii imperial za ok. 290zł. Czy ażurowany zamsz Loake za 100 euro można traktować jako wyprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 z jakiej linii? Jeżeli Loake 1880 to tak. EDIT ups, nie sprawdziłem kontekstu:) oczywiście to 100EUR w TKMaxx nadal wydaje się być mało okazyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 W tkmaxx na marszałkowskiej jest sporo butów Loake - ażurowane zamszaki w kilku kolorach rozmiary 41, 43, 44.5, 46, cena koło 389zł. Bardzo ładne. Mają też ażurowane skórzane Florsheim z linii imperial za ok. 290zł. Czy ażurowany zamsz Loake za 100 euro można traktować jako wyprzedaż? W Polsce tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 W tkmaxx na marszałkowskiej jest sporo butów Loake - ażurowane zamszaki w kilku kolorach rozmiary 41, 43, 44.5, 46, cena koło 389zł. Bardzo ładne. Mają też ażurowane skórzane Florsheim z linii imperial za ok. 290zł. Czy ażurowany zamsz Loake za 100 euro można traktować jako wyprzedaż? W Polsce tak Ale my żyjemy w XXI wieku w UE, a nie tylko w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 W Vistuli/Wólczance trwa promocja dla lojalnych klientów. Trzeba powiedzieć, że się słyszało od kolegi o promocji albo, że się dostało od nich maila. 30% zniżki podstawowej na wszystko, później % rośnie, w miarę wydatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 _NOC_ZAKUPOW_ dzięki damiance, właśnie nabyłem w drodze kupna przecenione golfy church's chetwynd Bardzo proszę, p.s. wrzuć zdjęcia wrzuciłbym do wątku 'nowe nabytki' ale gdzieś mi zginął , oto one: oczywiście można było dorzucić parę groszy i zamówić bespoke lepszej jakości, ale te church's mają kopyto, które bardzo mi odpowiada komfortem i wizualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Bardzo ładne golfy Gratuluję zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Bardzo ładne golfy Gratuluję zakupudziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 I tutaj wychodzi, jakim laikiem jestem, dla mnie wyglądają prawie identycznie, co NC. ; ) Nosek może mają bardziej kwadratowy. Ale ogólnie bardzo mi się podobają, chcę takie, tylko brązowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi