Kyle Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Dobra, proponuję środę - 21 grudnia. Wypadałoby, żeby stawiły się wszystkie osoby koloru niebieskiego i zielonego, które mają możliwość pojawić się w tym czasie w W-wie. Można wpaść choćby na godzinkę. Wszystkich, którzy jeszcze nie mieli okazji poznać osobiście Macaroni Tomato - również serdecznie zapraszamy. Podobno w kulminacyjnym momencie imprezy wszyscy blogerzy z forum zrobią sobie wspólne zdjęcie i będą podpisywali się na przyniesionych egzemplarzach książki "Gentleman [...]". Ja na 99% obiecuję, że będę i pokaże co świnia potrafi na 99% wpadnę choć na chwilę (szlachectwo zobowiązuje ), żeby to zobaczyć ,a co do książki, to mam na półce przynajmniej dwie pasjące pod ten skrót tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Jestem proletariuszem, więc nie wiem postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Dobra, to do końca weekendu przedstawię propozycję miejsca spotkania. Jeszcze kilka osób nie potwierdziło, a wiem że marzą o tym, żeby zamiast odsapnąć na kanapie po pracy, poszlajać się w towarzystwie tuzina innych chłopów po mieście i i przełamać opłatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Ja bym się złamał, oj tak, jak za starych dobrych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Jestem proletariuszem, więc nie wiem postaram się jesteś granatowy, więc ruszaj mocium panie na wezwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 mosze, Bartek, Capo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Ja, ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Na 90%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Kurde, co to są te procenty? 10% to awaria samochodu czy zmiana nastroju? Umówmy się, że albo jest 100% albo 0, gdzie 100% oznacza, że deklaruje się przyjście o ile nie wyniknie żadna sytuacja losowa, której nie mogliśmy przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 racja, 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Kurde, co to są te procenty? 10% to awaria samochodu czy zmiana nastroju? Umówmy się, że albo jest 100% albo 0, gdzie 100% oznacza, że deklaruje się przyjście o ile nie wyniknie żadna sytuacja losowa, której nie mogliśmy przewidzieć. Gajowy reaktywacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Jestem proletariuszem, więc nie wiem postaram się jesteś granatowy, więc ruszaj mocium panie na wezwanie Granatowy proletariusz to brzmi tak jakbym cale życie był na denaturacie. Brzmi dumnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 (ciach) Podobno w kulminacyjnym momencie imprezy wszyscy blogerzy z forum zrobią sobie wspólne zdjęcie i będą podpisywali się na przyniesionych egzemplarzach książki "Gentleman [...]".A będą podpisywać odręcznie? Czy też po bytomsku dedykacje będą wdrukowane w niskiej rozdzielczości, z pixelozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Pozostałe osoby udają, że nie widzą nowego wątku. Zacznę wywoływać po imieniu, bo inaczej nie da się zaplanować lokalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Jak dojdziesz do "P", to mi środa pasuje, najwyżej wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłaszam się do trzeciego rzędu dla bezbarwnych. Tak bym ani granatowego, ani zielonego pić nie musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Pozostałe osoby udają, że nie widzą nowego wątku. Zacznę wywoływać po imieniu, bo inaczej nie da się zaplanować lokalu.No mnie nie będzie A poważnie - chętnie bym kiedyś wpadł na "zlot" forumowy, ale te terminy dla osób z poza Warszawy są kiepskie, rozumiem, że głównie organizujecie to dla warszawian, no ale jednak trochę smutno... ; ( Chyba że wigilię będę spędzać w stolicy, nie mogę tego wykluczyć, to wtedy się zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Pozostałe osoby udają, że nie widzą nowego wątku. Zacznę wywoływać po imieniu, bo inaczej nie da się zaplanować lokalu.No mnie nie będzie A poważnie - chętnie bym kiedyś wpadł na "zlot" forumowy, ale te terminy dla osób z poza Warszawy są kiepskie, rozumiem, że głównie organizujecie to dla warszawian, no ale jednak trochę smutno... ; ( Chyba że wigilię będę spędzać w stolicy, nie mogę tego wykluczyć, to wtedy się zjawię. Na zachętę napiszę, że w zeszłym roku za każdym razem docierałem na spotkanie forumowe z Wrocławia, więc najważniejsze to dobre chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 mosze, Bartek, Capo? Na razie na środę nie mam planów, poza ciężką pracą do późna w nocy ; jeśli nie będzie rzeczywiście źle, to przyjdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Stary numer - wykręt ciężką pracą do późnej nocy. W każdym razie liczymy na szanownego pana moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Postaram się. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Środa 21 jak dla mnie idealnie. Proponuję bar Pasja Smaku na Żytniej 64. Wódka, flaki, najlepszy tatar w Warszawie i parówki robione na miejscu. Wszystko w cenach bistra a jakość wyższa niż U Kucharzy. Można zarezerwować stolik, a jak będzie więcej osób to i całą knajpkę (na to trzeba z 20 osó. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Środa 21 jak dla mnie idealnie. Proponuję bar Pasja Smaku na Żytniej 64. Wódka, flaki, najlepszy tatar w Warszawie i parówki robione na miejscu. Wszystko w cenach bistra a jakość wyższa niż U Kucharzy. Można zarezerwować stolik, a jak będzie więcej osób to i całą knajpkę (na to trzeba z 20 osó. Czyli spodobało Ci się u Pana Henia. Na ścianie wisi tableau z 1995 r. a na nim szef jako herszt cechu warszawskich masarzy. Od parówek lepsze są miejscowe serdele. Teraz ma także menu świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 na Żytnią to mogę pójść z buta, o pardon, z oxforda albo trzewika (stosownie do pogody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi