Krzysiek_W Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 Koleżanki i koledzy, w listopadzie budżet znowu nie odpocznie 23 listopada zaczyna się "czorny piątek", więc zakładam temat żeby wrzucać tu ciekawe oferty. Mam na myśli większe rabaty niż wysyłka gratis, itp. Na razie tylko są zapowiedzi że będą oferty, tylko zobaczymy jakie (marzy mi się aby były jak za oceanem....) 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 17 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 https://macaronitomato.com ogłosiło już rabaty na 23.11. -500zł na wszystkie marynarki tweedowe Capri -15% na wszystkie dodatki -50zł na koszule -300zł na buty Loake i Maganni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2018 Luxire szykuje przeceny na ten tydzień. Za SF: Cytat Some PM's asking about the Thanksgiving sale, if we would have one.Yes, we are working on having a sale and a big one is being planned. Lot of items from VBC, Drago, EThomas, Dugdale for $99, Grandi shirts @ $119, launching new chinos, similar to Brisbane Moss at $89.99, many Luxire items at deep discounts - shirts from $49.99, pants from $69.99We are planning to have a 4 hour flash sale on Thursday, a different 4-hour sale on Friday and some major discounts right through Monday.For start time etc, we will be sending out emails, announcing on the site with banners and timers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Ciekawa lista ze strony journal.styleforum.net https://journal.styleforum.net/black-friday-cyber-monday-menswear-sales-list-styleforum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Patine.pl-25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 28 minut temu, michau napisał: Patine.pl -25% Nie na wszystko, ale te nowe trzewiki Patine są np. objęte, kusi mnie jak diabli 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Na klasycznebuty.pl szykuje się jakaś promocja? Było coś w zeszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Poszetka 2 + 1, ograniczenia są(garnitury, buty i coś jeszcze, można sprawdzić na stronie), ale jakby ktoś chciał zakupić koszule to z chęcią piszę się na jedną. Przy zakupie 3 sztuk, cena za 1 wychodzi ok 200 zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Wrocławski Brogs -15% Marynarki -15% Wybrane Berwicki Tylko w piątek i tylko stacjonarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 14 minut temu, eduardo napisał: Poszetka 2 + 1, ograniczenia są(garnitury, buty i coś jeszcze, można sprawdzić na stronie), ale jakby ktoś chciał zakupić koszule to z chęcią piszę się na jedną. Przy zakupie 3 sztuk, cena za 1 wychodzi ok 200 zł. Ciekawe czy @poszetka.com będzie miała coś na piątek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 7 godzin temu, zimmermann napisał: Było coś w zeszłym roku? Chyba było jakieś 15%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 9 godzin temu, eduardo napisał: Poszetka 2 + 1, ograniczenia są(garnitury, buty i coś jeszcze, można sprawdzić na stronie), ale jakby ktoś chciał zakupić koszule to z chęcią piszę się na jedną. Przy zakupie 3 sztuk, cena za 1 wychodzi ok 200 zł. Jak na razie przy koszulach nie działa promocja na 2+1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Może jeszcze nie działa? Czy tak czy siak jak ktoś się zdecyduje to ja z chęcią dopisuję się na 1 koszulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 12 minut temu, eduardo napisał: Może jeszcze nie działa? Czy tak czy siak jak ktoś się zdecyduje to ja z chęcią dopisuję się na 1 koszulę. 50 minut temu, Kierzyk napisał: Jak na razie przy koszulach nie działa promocja na 2+1. działa, dodałem wczoraj 3 szt. i na jedną zmieniła się cena na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 No i fajno. Z chęcią przytulę flanelową Donegal, także jak jakaś dobra dusza zamawiałaby to prośba o PW. edit. i jak to powiedział Siara - cały misterny plan wp&*&%$, nie ma mojego rozmiaru....... może krawaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.N. Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 U mnie nie działa, próbowałem z komputera i z telefonu i nic automatycznie się nie nalicza. Same koszule w ilości trzech sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Teraz już działa, był błąd w ustawieniu. 2+1 obowiązuje na wszystko oprócz garnitury / marynarki / buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Black Friday u Zaremby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Jestem chętny na jedną koszulę z poszetki - jeśli ktoś szuka zakupowego partnera to PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 BLACK FRIDAY in Crownhill Shoes są zniżki na niektóre buty może ktoś skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Do -50% na Herringshoes.co.uk na Barker-y. https://www.herringshoes.co.uk/black-friday?fp_box_id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Skoaktiebolaget: https://www.skoaktiebolaget.com/collections/black-friday Ich Löf&Tung przecenione o 25% (nie wszystkie). Plus mają inne marki jak np. Carlos Santos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 Czy w poprzednim roku była jakaś promka w SuSu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 4 minuty temu, wihajster napisał: Czy w poprzednim roku była jakaś promka w SuSu? SuSu nie robi takich rzeczy/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2018 A w życiu! Ja tam podziwiam ich konsekwencję cenową 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi