Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. M.Borkowski Napisano 18 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 Bardzo chetnie bym sie przylaczyl do zabawy, niestety nie dam rady...Wiec dla pocieszenia nabylem sobie slynna ruska choragiewke i zrobilem sobie do niej zamszowy pasek Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 23 godziny temu, Tanatos70 napisał: To kto następny ? Ja już od jakiegoś czasu się łamie, ale ciężko mi będzie wytłumaczyć to małżonce a z tego co widzę to klątwa po zakupie pierwszego egzemplarza staję się coraz silniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 Wow!!! Panowie ( @Tanatos70, @eye_lip). 'na chwilę się odwróciłem' ... Gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2017 Zakupy niezbyt przemyślane, choć bardzo udane. Ten z datą na cal. 2481, który powstał we współpracy z Omegą. Drugi, bez daty, to cal. 2451, Tissot'owy inhouse. Jak na złość na horyzoncie pojawiło się coś poważniejszego, a lepsze wrogiem dobrego i ze smutkiem muszę się z nimi rozstać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 24 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2017 zawsze chciałem mieć vintage moonphase. 12 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 9 godzin temu, swordfishtrombone napisał: zawsze chciałem mieć vintage moonphase. Ja też. Gdzie, za ile i dlaczego tak drogo mogę dostać podobnego? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 I jak się ustawia fazy księżyca za pomocą tego pokrętła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 21 minut temu, rumcajs43 napisał: I jak się ustawia fazy księżyca za pomocą tego pokrętła? tego się nie ustawia, tylko zegarek sie synchronizuje z księżycem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 Rozumiem - to już jest wyższa fizyka wampiryczna. Zegarek bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 25 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2017 Na wszystko są przyciski szybkiej zmiany ukryte w bokach koperty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 27 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2017 Jak mnie najdzie na kupowanie zegarków, to zawsze po kilka! 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj.J Napisano 29 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 Króliczek złapany, ale jednak najprzyjemniejsza jest pogoń i już korci by ruszyć za następnym. Cal. 752 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Subaryta Napisano 26 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2017 ostatni w tym roku zakup zegarkowyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 Japońskie trio z nutką wintydżu. 017 i 035 planowałem od dłuższego czasu, a ostatnia informacja Seiko o zakończeniu ich produkcji tylko przyśpieszyła ten zakup. Akurat pojawiły się wolne środki i oba w dobrych cenach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 3 godziny temu, Mikołaj.J napisał: Japońskie trio z nutką wintydżu. 017 i 035 planowałem od dłuższego czasu, a ostatnia informacja Seiko o zakończeniu ich produkcji tylko przyśpieszyła ten zakup. Akurat pojawiły się wolne środki i oba w dobrych cenach. Podobno alpinist jednak ma być dalej produkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 Dodatkowo w czterech kolorystykach tarczy, ale przed zakupem jeszcze o tym nie wiedziałem. W każdym razie - odhaczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 @M.Borkowski, @Mikołaj.J - a skąd macie takie informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 @blekit Dowiedziałem się na Facebook'owej grupie fanów Seiko. Nie udało mi się dotrzeć do oficjalnej informacji Seiko, ale wielość źródeł rozpowszechniających takie wieści wydaje się to potwierdzać. Np. tutaj:https://www.seiyajapan.com/blogs/news/sayonara Potem zobaczyłem kolejną informację, że SARB017 jednak będzie produkowany, w czterech wariantach koloru tarczy, ale nie udało mi się znaleźć jakiegoś sensownego źródła. Zdjęcia, prawdopodobnie prototypów czy też sampli, były dla mnie wystarczającym potwierdzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 Seiko Alpinist to stara i szanowana linia zegarków, która miała już wielu znamienitych przedstawicieli i zdziwiłbym się, gdyby mieli jej nie kontynuować. Informacja sprzed miesiąca dotyczyła konkretnie SARB017, a nie całej linii. W związku z tym najprawdopodobniej, jak sugerują koledzy, "alpinist będzie dalej produkowany". Tyle że to będzie nowy model, różniący się od popularnego SARB017 z zieloną tarczą. Dla pasjonatów świetny artykuł na ten temat: https://thespringbar.com/blogs/guides/the-ultimate-seiko-alpinist-collectors-guide 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 3 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2019 Taki budżetowiec w myślą o wakacjach . Od dawna chodziło za mną połączenie złotego i niebieskiego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2019 Szukałem zegarka na wakacje. Za namową Filipa skusiłem się na Swatcha, za namową żony wybrałem ten model. Zobaczymy jak się spisze. 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2019 17 godzin temu, 123 napisał: Szukałem zegarka na wakacje. Za namową Filipa skusiłem się na Swatcha, za namową żony wybrałem ten model. Zobaczymy jak się spisze. Panie , przecież to zegarek dla dzieci 🙉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2019 Dla dzieci z ręką jak u dorosłego mężczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 Ja na wakacje kupiłem takie cudeńko:Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 I jeszcze większe cudeńko Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi