White Haven Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 @-Bay- Też bym prosił, najlepiej w naturalnym oświetleniu. Te buty chodzą mi od pewnego czasu po głowie, ale jeżeli są znacząco jaśniejsze niż na zdjęciach to może być słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 Zawsze można potraktować tłuszczem i o ton ściemnieją ... tylko ta pomarańczowa wstawka ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 Panowie, poratujcie w potrzebie. Czy ktoś posiada może buty marki Fred Perry, model Kingston? Np. takie: http://www.asos.com/au/fred-perry/fred-perry-kingston-leather-sneakers-in-brown/prd/7671134?=&istCompanyId=0d94fd69-7201-4365-a086-2233790021cc&istItemId=xiqtttaqii&istBid=t&channelref=affiliate&affId=3181&WT.tsrc=Affiliate&pubref=2247205&xr=1&mk=VOID&r=3 Jeśli jest taki szczęśliwiec, to bardzo bym prosił o podanie numeru buta i długości wnętrza (wkładki). Dziękuję z góry! Mam już serdecznie dość zamawiania kolejnych butów i odsyłania ich za granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 w ramach poszukiwania "pepegów" znalazłem takie coś https://sklep.klasycznebuty.pl/1408,carlos-santos-9094-wine-shadow.html czy może ktoś miał styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 Już wrzucałem, ale chyba nie we właściwym wątku: Zeha Berlin - warto też zajrzeć na stronę z szeroką paletą kolorów https://www.zeha-berlin.de/en/men/Carl-Haessner/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 @Midlife-Crisis - ich buty przywodzą mi na myśl skrzyżowanie butów do kręgli z butami ortopedycznymi... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 2 minuty temu, MH_fan napisał: @Midlife-Crisis - ich buty przywodzą mi na myśl skrzyżowanie butów do kręgli z butami ortopedycznymi... A ja miałem coś takiego do WueFu i wspominam z nostalgią. 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Dnia 5/26/2017 o 20:12, MH_fan napisał: Dnia 5/27/2017 o 09:08, White Haven napisał: Serwus Przepraszam, że dopiero dziś ale jakoś zeszło ... Proszę wziąć poprawkę, że jestem słabym fotografem i zdjęcia robione telefonem (bardzo starym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Rzeczywiście, trochę zbyt pomarańczowo się zrobiło... Dobra wiadomość jest taka, że są też w wersji deconstructed bez napisu i wyściółki w środku; gorsza, że raczej nie do kupienia w Polsce i pewnie ze 2 razy droższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bay Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Nie miałem ich jeszcze na nogach więc o komforcie noszenia się nie wypowiem, ale ..... Tak na moje oko kolorystyka jest fajnie dobrana, ten brąz z pomarańczem ładnie współgra ale ze względu na ich "jasność" może rodzić problemy przy tworzeniu klasycznych stylizacji to wybitnie kolorystyka dla młodzieży, ewentualnie dla bardzo casualowych i kolorowych stylizacji (rdzawe chinosy i pomarańczowe polo ? ). Zakupiłem je ze względu na skórę, ale "skasował bym" te reklamowe nadruki na języku, pięcie i boku, za dużo tego Myślę o potraktowaniu ich brązowym kremem, by je lekko przyciemnić, ale boję się zrobić głupstwa ze względu na skórę, spróbować ? Jutro wrzucę je na nogi, zobaczymy co potrafią oprócz wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2017 Gorąco Wam polecam mój dzisiejszy zakup - new balance 247 z dawn till dusk pack, od dziś dostępne między innymi w worldboxie i distance. Przypominają trochę model 996 deconstructed, którego egzemplarz niestety doszczętnie zniszczyłem przez częste używanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Mam chyba lekkiego daltona, albo źle skalibrowane monitory W jakim kolorze są te buty? Na jednym ekranie mam brązowo-rdzawo-rudy, na drugim pomarańczowy, a na trzecim czerwony http://www.adidas.pl/buty-stan-smith-shoes/BA7442.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 @White Haven - pierwsze pięć zdjęć wg mnie sugeruje mieszankę pomarańczy i łososiowego, natomiast zdjęcie 6 to już typowa pomarańczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 @White Haven Dla mnie jest to kolor ceglasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 A jaka różnica jak się nazywa? Po angielsku nazywa się Energy Orange, stoi jak byk w opisie przedmiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Tak tylko mi to nic nie mówi Odcieni pomarańczowego może być od groma. Chyba po prostu zamówię na próbę. Zawsze można potem zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Grenson wprowadził pierwszą w historii kolekcję sneakersów: http://www.grenson.com/us/mens-shoes-collection/mens-sneakers.html#index=5&page=1 Wśród nich takie smaczki jak ten: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 popatrzyłem na te Rensony; nie jest tak bardzo żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Szukam wysokich tenisówek, które wyglądają podobnie do tych conversów z poniższego zdjęcia (brązowa cholewka i brązowa/biała/kremowa podeszwa). Ktoś gdzieś coś widział? Ech, bardzo trudno jest znaleźć jakieś ładne "sportowe" buty... Zalando, Eobuwie, Bootz, Spartoo, Symbiosis... wszędzie obuwnicze koszmarki, gdy idzie o kolor brązowy. Może szukam na złych stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Mimo że zniknęły dość szybko ze sklepów i strony internetowej, udało się kupić po emailu do firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Ja tam od paru lat noszę cały czas w tym segmencie adidas porsche typ 64 2.0 białe (do wygooglowania, jak kogoś interesuje). Choć nieźle się trzymają, to czas jednak na renowację, stąd w międzyczasie zacząłem się rozglądać za czymś zbliżonym, choćby na potrzeby rotacji. Tj. minimalistyczny design, skórzana cholewka, kolor biały. I mam problem, bo przynajmniej w tych popularnych sieciówkach nic sensownego nie znalazłem. A jeśli chodzi o cenę do jakości, to uważam je za najlepsze kupione adidasy w życiu. Może ktoś doradzi, gdzie się rozgladać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Czy ktoś ma może sneakersy z SuSu @Aron? Jakieś porady odnośnie rozmiarówki? Podobnie jak NB/Converse/Yanko? http://eu.suitsupply.com/pl/shoes/brązowy-sneakersy/FW1405.html?cgid=Shoes Czy znacie może podobne/zbliżone modele ale w niższej cenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2017 Polecam firmę Clae, szczególnie model Ellington. Wykonane z płótna idealne na gorące dni. https://www.clae.eu/collections/shoes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 @zixart mam model wykonany z zamszu. Rozmiarówka jest standardowa, jak przy butach klasycznych. Powiem szczerze, że nie poleciłbym tych butów za tą cenę. Chodzi mi o wykonanie butów wewnątrz. Nie używałem ich za często, a już przetarła się skóra za piętą, wkładka się powyginała. Na szczęście wkładki nie są przyklejone, więc można je łatwo wymienić. Uważam, że tego rodzaju buty można kupić taniej. Poniżej odpowiedź na mojego maila dotyczącego rozmiarówki. Thank you for your email. Unfortunately I do not have the information of the insole lenght of the shoe. I can tell you the shoe lenght in mm. Please see information below. Shoe length in MM UK 5 6 7 8 9 10 11 12 EU 39 40 41 42 43 44 45 46 US 6 7 8 9 10 11 12 13 262 268.5 275.5 282 288.5 295.5 302 308.5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi