gajdowskip Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Kupiłem takie etui na klucze i jestem zadowolony. @poszetka.com czy za daleko wybiegnę w przyszłość, jeśli spytam, czy planujecie na lato popovery z lnu takie jak w poprzednim sezonie? Zawsze jak zaglądam na stronę to żałuję, że mojego rozmiaru już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 @poszetka.com są może jakieś plany na szale z cienkiej drukowanej wełny albo mixów jedwab/modal/wełna/bawełna, najlepiej z tkanin takich jak Drake’s ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 W dniu 25.02.2018 o 12:26, Kyle napisał: @poszetka.com są może jakieś plany na szale z cienkiej drukowanej wełny albo mixów jedwab/modal/wełna/bawełna, najlepiej z tkanin takich jak Drake’s ? Tak, za miesiąc nowa kolekcja wiosennych szali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Tymczasem w naszym outlecie wylądowały szelki w nowej cenie: 159 pln (poprzednio: 199) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Jest jakaś szansa na uzupełnienie rozmiarówki flanelowej koszuli button down? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 W dniu 1.03.2018 o 22:03, metius napisał: Jest jakaś szansa na uzupełnienie rozmiarówki flanelowej koszuli button down? Nie będziemy uzupełniali rozmiarówki flaneli. Za 2 tygodnie nowa kolekcja koszul wiosna / lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 11 minut temu, poszetka.com napisał: Nie będziemy uzupełniali rozmiarówki flaneli. Za 2 tygodnie nowa kolekcja koszul wiosna / lato. I dobrze, może zima wreszcie się skończy. Kiedy można spodziewać się nowej kolekcji krawatów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Piękna. Doskonały zakup. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 3 godziny temu, Pawcio napisał: I dobrze, może zima wreszcie się skończy. Kiedy można spodziewać się nowej kolekcji krawatów ? Maddery za ok 10 dni > Wkrótce po nich: knity, len i kilka niespodzianek. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Przedstawiamy naszą pierwszą wiosenną nowość りゃ kolekcję poszetek z drzeworytami mistrza Hiroshige Andō.は Do Waszej dyspozycji 3 projekty z cyklu: "Sto słynnych widoków Edo",は Wykonane z najwyższej klasy angielskiej naturalnej tkaniny z rejonu Macclesfield, w wielkości oddającej detale dzieła (40 x 40 cm),は wyjątkowy materiał, który mogliście już poznać z kolekcji poszetek Macclesfield, mieszanka kaszmir + modal + bawełna dająca poszetce wyjątkową elastyczność i delikatną przezroczystość, は Projekt realizujemy we współpracy z Muzeum Narodowe w Warszawie w limitowanej ilości 50 sztuk, は więcej: http://bit.ly/2zakXlF Zapraszamy / かんゆう 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Kolejna nowość: knity w 4 kolorach: musztarda, fuksja, morski i granatowy. Więcej: link. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Poszetka dla Kobiet ⚢Od jakiegoś czasu dopingujecie nas w tym temacie, podsuwając pomysły na kolejne produkty dla płci pięknej.Stało się, po apaszkach i fularach, przyszedł czas na kolejną nowość: wiosenne wełniane szale.⚭ tkanina: Włochy, ⚭ wymiar: 100 x 105 cm, ⚭ ręcznie wykańczane, uszycie jednego szala to 3-4 godziny ręcznej pracy, ⚭ kolekcja została uszyta przez naszą miłą krawcową Panią Jadzię. Z okazji Dnia Kobiet dziś mają specjalną cenę -10% / https://www.poszetka.com/pol_m_APASZKI-294.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 ℕowe koszule ∸ winchester ∸ pin collar ∸ dżins ∸ oxford ∸ tabhttps://www.poszetka.com/pol_m_Koszule-302.html \ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2018 W końcu coś w stylu koszul Edwarda Sextona, Winchester piękny i już zamówiony. @poszetka.com Podajcie proszę trochę więcej informacji na temat inspiracji na koszulę Winchester, materiału i guzików. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Krawaty ancient madder silk / dostępne tutaj 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Krawaty z drukowanej wełny: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braavos Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Czy poszetka.com oferuje jakas znizke/oferte na pierwsze zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Konkurs via FB Dy wygrania między innymi poszetka piłkarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Proszę bardzo. Zestawienie dwóch zdjęć, które obiegło piłkarski swiat podczas MS2014. Podkreśla diametralne roznice kulturowe i stylu życia między dwiema grupami. Za nimi idą różnice w stylu gry i "noszenia sie", bo chodzi o coś więcej niż tylko ubranie. Widać, że dla Włochów te garnitury to druga skóra. Moim zdaniem są w tym bardziej wiarygodni od Synów Albionu, ale szacunek dla jednych i drugich. Za osiągnięcia w dziedzinie ubioru i za to jak promują swoje kraje za granicą. Dla mnie obie ekipy wyglądają imponujaco. Zdjecie: http://www.repubblica.it/speciali/mondiali/brasile2014/2014/06/14/foto/brasile_2014_italia-inghilterra_sfida_di_stile_trovate_le_differenze-88960278/1/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Właśnie odebrałem krawat ancient madder. Przyznam, że był to długo wyczekiwany krawat bo zarówno kolorystyka jak i materiał bardzo mi się podobał. Zarówno do wykonania jak i materiału nie mam zastrzeżeń choć przyznam, że ancient madder od Zack Roman jest przyjemniejszy w dotyku i ma ładniejszą fakturę. Kolorystyka (ja zamówiłem szary) - piękna! Niestety jest i łyżka dziegciu ... krawat nie trzyma wymiarów. Szerokość to niestety 7,6 cm a nie deklarowane 8 cm (i tak jest niestety prawie zawsze ... mam wool challis , szantung, ...) i zawsze to samo ... brakuje średnio 0,5 cm gdzie te krawaty byłyby o wiele ładniejsze gdyby miały nawet 8,5 ... niby to niewiele ale robi różnicę i "ciągnie" w stronę "śledzia" a nie pięknego krawata. Myślę, że warto na przyszłość zwrócić na to uwagę 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lantos Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Też mi coś nie grało i rzeczywiście brakuje 0,5 cm. W opisie jest 8 cm i trochę właśnie brakuje tej szerokości. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Panie, handmade... 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katullus Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Jak już się skarżymy na handmade, to u mnie w trzech krawatach też jest 7,5 cm, no i w jednym końcówka wygląda dość słabo, załączam zdjęcie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinZG Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 5 godzin temu, Katullus napisał: Jak już się skarżymy na handmade, to u mnie w trzech krawatach też jest 7,5 cm, no i w jednym końcówka wygląda dość słabo, załączam zdjęcie. U mnie jest podobnie i to niestety rzuca się w oczy. Handmade nie jest dla mnie synonimem "niedokładnie" czy "niestarannie"... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Dziękuję za komentarze. Szerokość: W poniedziałek sprawdzę wyrywkowo szerokości z różnych rodzajów krawatów i wyciągniemy wnioski. Wszystkie wkłady mamy na 7,7 cm co w połączeniu z tkaniną daje +/- 8 cm. Odchylenia kilkumilimetrowe są raczej standardem. Myślę, że przy zmierzeniu krawata na samym dole (na zdjęciu jest mierzony jednak trochę wyżej) będzie 7,8 cm. Inna sprawa to indywidualne preferencje. Przy nowych kolekcjach zawsze warto zapytać czy możemy uszyć szerszy krawat. Najczęściej trzymamy w zapasie kawałek nierozkrojonego materiału i to nie stanowi problemu. Wykończenie bez podszewki: jest w tym dużo racji, że traci symetrię. Najczęściej po złożeniu do transportu lub już w trakcie użytkowania końcówka może się przesunąć co również jest przyczyną zawężenia u dołu(w zależności od tkaniny mniej lub bardziej). To jest temat z jakim walczymy od samego początku i wiem bezpośrednio od włoskich producentów, że dotyczy wszystkich. Przez jakiś czas zostawialiśmy dłuższy wkład, którego środek wystawał poniżej linii zakończenia tkaniny i to pozwalało zachować formę, ale mieliśmy kilka maili z zapytaniami dlaczego wnętrze wystaje od lewej strony krawata. Takie rozwiązanie widziałam u zachodniej konkurencji. Być może najlepsza będzie zmiana konstrukcji szantungów na podszewkową, bo problem dotyczy głównie tego typu krawatów. Zawsze jesteśmy otwarci na konieczność reperacji / poprawienia krawata, więc zachęcam do bezpośredniego kontaktu. Dziękuje jeszcze raz. Nie ustajemy w ulepszaniu oferty, a Wy nam w tym pomagacie:) Pozdrawiam, Asia 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi