bodzixon Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 57 minut temu, poszetka.com napisał: Wybraliśmy buty do Poszetki, wybór padł na markę: Crownhill, której chyba nikomu tutaj nie trzeba ich przedstawiać. W sumie 7 modeli (na razie tylko blake), w rozmiarach: 40 / 45. Do końca maja obowiązuje promocyjna cena: 640 / 649 zł.Zapraszamy :) Fajnie, fajnie. Tym bardziej, że naczytałem się, że obsługa klienta producenta pozostawia wiele do życzenia. Pomarudzę też trochę: gdzie zamszowe monki?! Przecież @mr.vintage zrobił darmową reklamę Chciałem kupić u producenta, ale dostawa mojego rozmiaru na lato - za rok Z innej beczki - przyszedł popover. Idealny - odszycie, materiał, kołnierz etc., ale niestety to nie typ koszuli dla mnie - uwydatnia piwny brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 26 minut temu, Miro napisał: Czy do wspomnianego na stronie 15 maja to będzie rodzaj preorderu? Chodzi mi o możliwość wymiany w razie nietrafienia w rozmiar. @Miro przecież do Katowic masz bliziutko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 25 minut temu, bodzixon napisał: gdzie zamszowe monki?! Tego samego szukałem. Cóż, przynajmniej rozmiarówkę się sprawdzi. Swoją drogą ciekawe, że wg kalkulatora crownhilla dla stopy 26.5cm wychodzi 6.5UK gdzie np Yanko noszę 7.5UK bo 7UK już są za ciasne w palcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Bardzo fajna wiadomość! Jakby jeszcze za czas jakiś doszły czarne monki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 @poszetka.com, na stronie są już wszystkie dostępne rozmiary dla danego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Godzinę temu, Krzysiek_W napisał: @Miro przecież do Katowic masz bliziutko No racja! Zwłaszcza, że ostatnio tam co jakiś czas się pojawiam. Zaćmiło mnie Wreszcie będzie pretekst, by odwiedzić sklep Poszetki, dokąd wybieram się już od lat. Tylko trzeba będzie mieć przy sobie tylko odliczone pieniądze na te buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 4 godziny temu, Miro napisał: Czy do wspomnianego na stronie 15 maja to będzie rodzaj preorderu? Chodzi mi o możliwość wymiany w razie nietrafienia w rozmiar. Tak jest to rodzaj preorderu. Jednak daliśmy możliwość zakupu tylko z modeli i rozmiarów które zamówiliśmy. Istniej możliwość zwrotu. Produkcja naszego zamówienia trwała 2 miesiące, buty powinny do nas dotrzeć do 15 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 3 godziny temu, Wodzu napisał: @poszetka.com, na stronie są już wszystkie dostępne rozmiary dla danego modelu? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 3 godziny temu, Miro napisał: No racja! Zwłaszcza, że ostatnio tam co jakiś czas się pojawiam. Zaćmiło mnie Wreszcie będzie pretekst, by odwiedzić sklep Poszetki, dokąd wybieram się już od lat. Tylko trzeba będzie mieć przy sobie tylko odliczone pieniądze na te buty Gorąco zapraszamy, będzie nam miło poznać Cię osobiście (pisze to w imieniu całej poszetkowej ekipy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 4 godziny temu, bodzixon napisał: Fajnie, fajnie. Tym bardziej, że naczytałem się, że obsługa klienta producenta pozostawia wiele do życzenia. Pomarudzę też trochę: gdzie zamszowe monki?! Przecież @mr.vintage zrobił darmową reklamę Chciałem kupić u producenta, ale dostawa mojego rozmiaru na lato - za rok Z innej beczki - przyszedł popover. Idealny - odszycie, materiał, kołnierz etc., ale niestety to nie typ koszuli dla mnie - uwydatnia piwny brzuch Z monkami mamy osobisty problem, po prostu nam "nie leżą". Wybraliśmy jeden model i to trochę "na siłę". W następnym zamówieniu (patrząc po zainteresowaniu będzie szybciej niż myśleliśmy), zamówimy zamszowe. ps. miesiąc maj, miesiącem walki z mieśniem piwnym ! sam z nim walczę ... hahaha Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Droga Poszetko, czy planujecie wprowadzenie do oferty kolejnych modeli? Strasznie by mi zależało na takich brogsach: https://www.crownhillshoes.com/pl/mezczyzna/buty-oxford-wing-tip-brazowy-the-new-berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 2 godziny temu, poszetka.com napisał: tak Czyli większych rozmiarów nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Ja jeszcze zapytam: czy w tej dostawie jest tyle par dostępnych, ile pokazuje stan na sklepie? Czyli po 1-2 pary z danego rozmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 3 godziny temu, Miro napisał: Ja jeszcze zapytam: czy w tej dostawie jest tyle par dostępnych, ile pokazuje stan na sklepie? Czyli po 1-2 pary z danego rozmiaru? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Są jakiekolwiek szanse na pojawienie się w ramach następnych zamówień rozmiarów 38/39? Chodzi konkretnie o zamszowe penny. P.S Popover dotarł - leży świetnie i wcale tak nie uwydatnia piwnego mięśnia. Na pewno nie gorzej niż inne koszule / koszuli polo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 1 godzinę temu, Victor napisał: Są jakiekolwiek szanse na pojawienie się w ramach następnych zamówień rozmiarów 38/39? Chodzi konkretnie o zamszowe penny. P.S Popover dotarł - leży świetnie i wcale tak nie uwydatnia piwnego mięśnia. Na pewno nie gorzej niż inne koszule / koszuli polo Tak, następnym razem zrobimy preordera przed naszym zamówieniem. Wiązać się to będzie z dłuższym czasem oczekiwania (min 2 miesiące). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Dnia 6.05.2017 o 15:49, poszetka.com napisał: Z monkami mamy osobisty problem, po prostu nam "nie leżą". Wybraliśmy jeden model i to trochę "na siłę". W następnym zamówieniu (patrząc po zainteresowaniu będzie szybciej niż myśleliśmy), zamówimy zamszowe. Chyba "osobisty" problem z monkami Wam minie; rozeszły się jak świeże bułeczki - 3 dość skrajne rozmiary zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 22 godziny temu, bodzixon napisał: Chyba "osobisty" problem z monkami Wam minie; rozeszły się jak świeże bułeczki - 3 dość skrajne rozmiary zostały pełna zgoda dlatego domówiliśmy dwa modele (co ciekawe tylko te były na stanie): https://www.crownhillshoes.com/men/monkstrap-shoes-brown-suede-the-heston https://www.crownhillshoes.com/men/monkstrap-shoes-black-the-chaplin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 27 minut temu, poszetka.com napisał: pełna zgoda dlatego domówiliśmy dwa modele (co ciekawe tylko te były na stanie): https://www.crownhillshoes.com/men/monkstrap-shoes-brown-suede-the-heston https://www.crownhillshoes.com/men/monkstrap-shoes-black-the-chaplin Kiedy będą? Te Hestony ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 Teraz, bodzixon napisał: Kiedy będą? Te Hestony ciekawe. Jutro potwierdzimy termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 13 minut temu, poszetka.com napisał: Jutro potwierdzimy termin. To koniecznie daj znać. Wszakże w tym miesiącu moje plany zakupowe bardzo oscylują wokół trójokich yanków, ale w przyszłym miesiącu byłbym bardzo zainteresowany zamszowymi mokami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2017 Dnia 11.05.2017 o 22:35, bodzixon napisał: To koniecznie daj znać. Wszakże w tym miesiącu moje plany zakupowe bardzo oscylują wokół trójokich yanków, ale w przyszłym miesiącu byłbym bardzo zainteresowany zamszowymi mokami Buty (w tym Heston i Chaplin) w piątek zostały nadane. W czwartek będą w Poszetce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 15 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2017 Kiedy w sklepie online? Heston na wysokie podbicie i szeroką stopę więc trzeba będzie sprawdzić. Edit: Już widzę są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2017 sława Poszetki ją wyprzedza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miccowhy Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Wczoraj przyszło do mnie pierwsze zamówienie od Poszetki - i jestem z niego bardzo zadowolony. Krawat z surówki jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach, wiąże się niemalże sam, w dodatku został nieco skrócony pod mój mikry wzrost choć to z pewnością był problem logistyczny, bo spytałem o taką możliwość dopiero po złożeniu zamówienia. Monki od Crownhilla są bardzo wygodne - jedyne co, to Hiszpanie przy wysyłce pomylili kolory - wnioskując po zdjęciach producenta, otrzymałem The Split (bordo) zamiast The New Turin (ciemny brąz). Wina Poszetki jest niemożliwa, ponieważ nie prowadzą sprzedaży pierwszego z kolorów - ale mówiąc szczerze, nie przeszkadza mi to, też są ładne. Pytanie tylko, czy jedynie ja miałem taką niespodziankę, czy też może ktoś jeszcze się zdziwi? Do tego wszystkiego jeszcze w ramach prezentu za duże zamówienie dostałem kaszkiet, trafiłem z rozmiarem, więc po raz pierwszy od kilku lat będę nosił jakieś nakrycie głowy w chłodniejsze pory roku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi