Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja trochę z innej beczki. Chciałbym podziekować za profesjonalne podejście sklepu  w sprawie zakupu i reklamacji guzów do mankietów  które kupowaliśmy z małzonką do  naszych koszul. Jeden z guzów po jednym dniu używania "się rozkręcił". Żona wysłała zdjęcie z zapytaniem czy taka wada podlega reklamacji. Po chwili (dosłownie to była chwila a godź. ok. 21) dostaliśmy  odpowiedź że otrzymamy nowe guzy. Chclieliśmy odesłać stare ale znowu przyszła odpowiedź że nie ma takiej potrzeby. Bardzo profesjonalne podejście do klienta :)

Dziękujemy, na pewno skorzystamy jeszcze z oferty sklepu i będziemy polecać poszetka.com wśród znajomych.

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pani Joanno, mam pytanie o możliwość przerobienia pochodzącego od Państwa krawata z grenadyny, a konkretnie możliwość pozbawienia go wkładu. Krawat został nabyty bodaj 2 lata temu i niestety jest jednym z najmniej przeze mnie lubianych ze względu na sztywność i grubość - węzeł nawet najprostszy jest gruby i ciężki. Być może pozbawienie wkładu poprawiłoby sytuację.

Opublikowano

Dobry wieczór,

nasze krawaty z grenadyny to 3-foldy, więc konstrukcja bez podszewki nie zda egzaminu. Być może ma Pan jeszcze produkt włoski z początku mojej działalności- krawaty miały jasny wkład, który był wykładany podszewką i to może powodować opisywany efekt. Proszę wysłać do nas krawat (najlepiej dołączyć inny, z materiału podobnej grubości, który posłuży nam za wzór). Możemy wymienić wkład/ zmienić krój.

pozdrawiam

Opublikowano

Kyle,

Mam identyczną sytuację. Nawet do włoskiego kołnierzyka oraz w wersji fully cutaway (TML) z trudem daje się 'wpasować' tak aby nie wyglądał na zbyt duży. Trzeba go zawiązać a potem podłączyć do jakiejś wyciągarki albo podpiąć do psa który ciągnąc nas za krawat uformuje ten niesforny węzeł ;)

Aktualnie traktuję ten krawat jako kolekcjonerski.

Faktycznie, mój krawat pochodzi z początków grenadyny u Pani Joanny.

Opublikowano

Kyle,

Mam identyczną sytuację. Nawet do włoskiego kołnierzyka oraz w wersji fully cutaway (TML) z trudem daje się 'wpasować' tak aby nie wyglądał na zbyt duży. Trzeba go zawiązać a potem podłączyć do jakiejś wyciągarki albo podpiąć do psa który ciągnąc nas za krawat uformuje ten niesforny węzeł ;)

Aktualnie traktuję ten krawat jako kolekcjonerski.

Faktycznie, mój krawat pochodzi z początków grenadyny u Pani Joanny.

Tak jak napisałam powyżej- możemy go przerobić. Szkoda, aby taki ładny materiał marnował się w szafie...;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie spostrzeżenie. Zazwyczaj zakupy w internecie robię po godzinie 15, i w większości przypadków po dokonaniu przelewu elektronicznego (internetowego) pieniądze są na koncie sklepu w parę chwil - dzięki temu towar wysyłany jest tego samego dnia. U was taki system także działa, ale ilość banków jest bardzo ograniczona, a tradycyjny przelew wysłany po tej godzinie rzadko kiedy dojdzie jeszcze w tym samym dniu :(

Opublikowano

Pani Joanno,

piszę jako zadowolony klient Pani sklepu. Od samego początku jego istnienia regularnie przeglądam jego ofertę. Wszystkie oferowane produkty są naprawdę ładne, a asortyment jest bardzo dobry. Brakuje mi jednak much we wzór regimantal. Nie marzą mi jakieś wydumane przeze mnie zestawienia kolorystyczne, tylko takie klasyki jak ma w ofercie Ralph Lauren czy Brooks Brothers. Poniżej zamieszczam zdjęcia. Niech Pani lekko mnie uszczęśliwi i jakoś po zimie wprowadzi takie wzory. Proszę! :-)

post-3107-0-72327400-1417036071_thumb.jp

post-3107-0-71968300-1417036082_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 3