Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia obecnie dostępnych materiałów, z których możemy uszyć krawaty na wymiar. Zainteresowanych proszę o kontakt do końca tygodnia.

3fold bez podszewki lub z podszewką wiskozową 169 ZŁ

len z jedwabiem

8_9.jpg?8756

wełna z jedwabiem

8_8.jpg?18657

flanela bawełniana

8_13.jpg?86538

3 fold LUXURY (podszewka z tej samej tkaniny co warstwa wierzchnia)199 zł

jedwab

8_10.jpg?9394

8_11.jpg?46517

6 fold luxury lub bez podszewki 299 zł

jedwab

8_12.jpg?59030

na teraz to wszystko, czekamy na nowe surówki, lny, szantungi oraz grenadyny...:)

pozdrawiam serdecznie,

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

JD!, bierz "na zeszyt" :)

Odpada - na zeszyt tylko w lokalnym spozywczaku i tylko produkty spożywcze ;) każdy inna opcja to zły nawyk, no i moja druga połowa nie była by pocieszona ;)

Opublikowano

Ancient madder 'w akcji'. Poszetka jest welniana. To dokladnie ten model: http://www.poszetka.com/product-pol-2012-KRAWAT-jedwabny-ANCIENT-MADDER-SILK.html

Kolor nazwalbym przybrudzonym pomaranczowym/bordowym/wpadajacym w braz/lekko czerwonym :-) Jest to krawat bez podszewki, stosunkowo sztywnawy wklad po poczatkowych obawach pozwala zawiazac piekny wezel (four in hand). Wiecej informacji oraz zdjec jak dokoncze post - pewnie jakos w tym tygodniu.

post-5525-0-24888100-1425921865_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Różnica w kolorach Twoje zdjęcie, a sklepowe trochę niepokoi...

@Poszetka - z racji przepięknej pogody może dałoby się zrobić zdjęcie krawatów naturalnym świetle?

Opublikowano

@Poszetka - z racji przepięknej pogody może dałoby się zrobić zdjęcie krawatów naturalnym świetle?

w mojej ocenie zdjęcie Mikołaja jest bardziej doświetlone, co widać po "wyciągniętej" bieli koszuli

jeśli pogoda się utrzyma w ten weekend robimy sesję zdjęciową .... w naturalnym świetle 

Opublikowano

w mojej ocenie zdjęcie Mikołaja jest bardziej doświetlone, co widać po "wyciągniętej" bieli koszuli

jeśli pogoda się utrzyma w ten weekend robimy sesję zdjęciową .... w naturalnym świetle 

Tak, bialy jest podciagniety na tyle na ile sie da zeby nie stracic detali w kolnierzyku, jest wiec tak biala jak sie tylko da. Biorac pod uwage spory kontrast krawat znaczaco sie wyroznia. Co do koloru to jest moze delikatnie bardziej czerwony niz w rzeczywistosci, ale niewiele. Duzo zalezy tez od monitorow. Inaczej zdj wyglada u mnie w domu, a inaczej w pracy. Roznice beda zawsze dlatego tez dodalem ktorki opis kolorow ktore wg mnie tworza tez rzeczywisty.

Opublikowano

Szanowni forumowicze,

w związku z nową dostawą tkanin "kratka księcia Walii" proponujemy Wam krawaty lub muchy w dwóch wersjach kolorystycznych z możliwością dostosowania wymiarów,

kratka_niebieski_prazek.jpg

kratka_bezowy_prazek.jpg

Możliwości konstrukcyjne:

- SIX FOLD: 299 zł

- LUXURY (self-tipped; podszewka z tkaniny wierzchniej): 199 zł

- CLASSIC (podszewka wiskozowa): 179 zł

- BEZ PODSZEWKI (untipped; ręcznie rolowane brzegi): 179 zł

--

MUCHA: 99 zł

W razie pytań lub w celu zamówienia proszę o kontakt: biuro@poszetka.com

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Na marginesie, biała koszula świetnie pasuje do krawatów typu ancient madder, które z założenia mają przytłumione kolory, na białym tle najlepiej widać te "przypalone" wzory.

Super są te krawaty, ale pasował mi tylko jeden ze wzorów. Czy w planach są inne?