Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Wiosenne golfy w klasycznych kolorach: beż, granat oraz butelkowa zieleń. Więcej: link 2 Cytuj
Servetch Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 W dniu 6.04.2020 o 10:17, poszetka.com napisał: Dzięki ! Opis był z innej koszuli, dodając nową koszule często powielamy inny produkt w systemie i w tym wypadku nie zmieniliśmy go ? Poza takimi błędami, fajnie byłoby ujednolicić podawane informacje. Miejscami znajdziemy wielkość kołnierza, gdzie indziej mankietu. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nie płacz w liścienie pisz że los ciebie kopnąłnie ma sytuacji na ziemi bez wyjściakiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera oknoodetchnij popatrzspadają z obłokówmałe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęściaa od zwykłych rzeczy naucz sie spokojui zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochaszJan Twardowski, "Kiedy mówisz"--------------Kochani, życzymy Wam Świąt pełnych nadziei i spokoju ( być może od nadmiaru zwykłych rzeczy ) ❤️ 18 1 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Przedstawiamy pierwsze krawaty z naszej letniej kolekcji 2020 ↬ lniane knity ↬ https://bit.ly/knity_posz ↬ szerokość 6 cm ↬ matowy charakter oraz pastelowe odcienie ↬ charakterystyczny gruby splot o pół-transparentnej, ażurowej strukturze ↬ zakończony na płasko. Przeznaczony do mniej formalnych stylizacji. Produkt został w całości wykonany we Włoszech. ↬ https://bit.ly/knity_posz 3 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Dziwne czasy, w których przyszło nam teraz funkcjonować, zmuszają do zwiększonej kreatywności i sprawnego działania w trudnych warunkach. Dlatego też u nas na blogu zupełnie nowy cykl: “Rzut okiem”, w którym nieco bardziej spontanicznie niż do tej pory podejdziemy do naszych produktów. W sam raz na początek wiosny, bardziej tej pogodowej niż kalendarzowej, do oferty Poszetki trafiły lekkie dzianiny, utkane z cieńszej włoskiej bawełny. Przyjemne w dotyku, stworzone raczej do noszenia na gołe ciało niż koszulę/grube warstwy pod spodem, w kolorach dopasowanych już do letniej, radosnej palety barw. Na naszym blogu Everyday Classic czeka już na Was artykuł, w którym pokazujemy 4 sposoby jak wykorzystać i zestawić beżowy, wiosenny golf. Zapraszamy: https://bit.ly/bezowygolfblog 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 35 minut temu, poszetka.com napisał: Dziwne czasy, w których przyszło nam teraz funkcjonować, zmuszają do zwiększonej kreatywności i sprawnego działania w trudnych warunkach. Dlatego też u nas na blogu zupełnie nowy cykl: “Rzut okiem”, w którym nieco bardziej spontanicznie niż do tej pory podejdziemy do naszych produktów. W sam raz na początek wiosny, bardziej tej pogodowej niż kalendarzowej, do oferty Poszetki trafiły lekkie dzianiny, utkane z cieńszej włoskiej bawełny. Przyjemne w dotyku, stworzone raczej do noszenia na gołe ciało niż koszulę/grube warstwy pod spodem, w kolorach dopasowanych już do letniej, radosnej palety barw. Na naszym blogu Everyday Classic czeka już na Was artykuł, w którym pokazujemy 4 sposoby jak wykorzystać i zestawić beżowy, wiosenny golf. Zapraszamy: https://bit.ly/bezowygolfblog to to to to, to jest przerobione, zwężone jakoś? chętnie bym dorwał taką sztukę Cytuj
MateuszT. Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Krzysiek_W napisał: to to to to, to jest przerobione, zwężone jakoś? chętnie bym dorwał taką sztukę Cześć cześć, Wypowiem się jako właściciel tego egzemplarza i autor zdjęć. To to nie jest przerabiane, armijny rozmiar XS regular, wypada wymiarami praktycznie identycznie jak bardziej znany Jungle Jacket (TCU). Z marynarek Poszetki mam rozmiar 44 i ta bluza leży na mnie dobrze i bez marynarki, i na marynarkę, zdecydowanie nie jest workiem. Jakbyś był podobnych wymiarów, mam drugą sztukę w tym samym rozmiarze... 3 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Nasza letnia kolekcja koszul jest wyjątkowa z kilku powodów. ?↬ http://bit.ly/poszshirtPo pierwsze, z dumą przedstawiamy efekt naszej współpracy z renomowanym producentem tkanin Albini Group. Chyba nie trzeba przedstawiać Wam tej marki, wystarczy wspomnieć o ich renomie (mają klientów w 80 krajach na świecie), o własnych plantacjach bawełny w Egipcie (na terenie delty Nilu), w końcu ze względu na niezwykłą wytrzymałość oraz aksamitną miękkość tkanin. Po drugie, fason. Oprócz popoverów, proponujemy także letnie koszule biznesowe (w prążek oraz biała), które będą ciekawą alternatywą w ciepłe dni. Warto również wspomnieć o nowości - kontrafałdzie na plecach w popoverach, dzięki której jeszcze bardziej jest wygodna. Jest to pierwsza cześć naszej kolekcji - w drugiej jeszcze bardziej zaskoczymy Po trzecie, jest to dla nas oraz naszych kontrahentów trudny oraz wymagający czas. Chcemy podkreślić że kupione u nas koszule szyjemy w Polsce. Dziękujemy za każdy zakup, który jest wspaniałą cegiełką na rzecz naszej marki oraz szwalni z którą współpracujemy ❤️------------Zapraszamy do skorzystania z opcji Multibuy:➾ przy zakupie dwóch koszul - 5% rabatu➾ przy zakupie trzech koszul - 10% rabatu➾ rabat zostanie naliczony automatycznie po dodaniu produktów do koszyka, nie łączy się innymi rabatami.Podczas covid obowiązuje w Poszetce darmowa dostawa.?↬ http://bit.ly/poszshirt 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Naszą letnią kolekcję RTW nie ominęły problemy związane z wszechobecnym wirusem. Ogromnym wyzwaniem było dla nas rozwiązanie problemów na produkcji oraz spięcie ich z logistyką. Mimo to udało się! Pomimo tego że pora nie jest idealna, efekt jest taki jak zakładaliśmy ↬ https://bit.ly/posz_rtw_2020Przed Wami pierwsza cześć naszej kolekcji SS 2020, w której znajdziecie: Powiew wiosny:↬ kultowy "field jacket" będący wariacją na temat kurtki M65)↬ spodnie z podwyższonym stanem, ze sztruksu, tak dobrze przez Was przyjętego przy Safari Jacket ↬ wyjątkową kamizelkę w kratkę księcia Walii, w kolorach ziemi, otwarte szerokie klapy, brustasza oraz kieszenie to detale które powodują że aż nie chce się jej zakrywać marynarką Letnią bryzę↬ nasz fawory tej kolekcji oraz nowość na polskim rynku RTW - wyjątkowo lekki garnitur z bawełnianej kory / seersucker↬ lniana kurtka safari w klasycznym kolorze głębokiego granatu Wszystko zgodnie z naszą filozofią #EverydayClassic, a więc naszym swobodnym i wygodnym podejściu do klasycznej mody męskiej. Zapraszamy: ↬ https://bit.ly/posz_rtw_2020Uwaga: preorder z obniżoną ceną trwa do końca maja. Wysyłka nastąpi 1/5 czerwca. \ \ 8 4 Cytuj
metius Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 I o takie Safari nic nie robiłem ? ale się poprawiłem i już złożyłem zamówienie.? 1 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Garnitury z kory nosił Miles Davis, nosili studenci Ivy League i amerykańscy kongresmeni. Klasykę od współczesnej interpretacji dzieli jednak długa droga, a naszą tegoroczną propozycję od jej pierwowzorów z pierwszej połowy XX wieku różni sporo. Historię możecie prześledzić czytając nasz blog Everyday Classic: https://bit.ly/bawelnaseersucker 2 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2020 Zapowiedź dalszego ciągu letniego preorderu! ? "Ten wpis z serii jest wyjątkowy z dwóch powodów. Po pierwsze, dziś omawiamy nie jeden produkt, a właściwie dwa, choć zbliżone… a może nawet i trzy, zależy jak spojrzeć. Po drugie, w momencie gdy publikuję te słowa, żaden z nich nie jest oficjalnie dostępny w sprzedaży. Jeszcze! W każdym razie, w drugim odcinku cyklu Rzut okiem główną rolę odgrywa kora bawełniana - a dokładniej jak już sobie ostatnio wyjaśniliśmy, bawełna seersucker. Zestawy, które dla Was tu przygotowaliśmy, są zbudowane wokół białych spodni z tej tkaniny, z gościnnym (i to dość sporym) udziałem granatowej marynarki. Nie jest tajemnicą, że już za moment, wraz z premierą drugiej części letniej kolekcji Poszetki, te trzy produkty wejdą do sprzedaży. Tak, trzy - bo białe spodnie będą dostępne w dwóch wersjach." Na blogu Everyday Classic dzisiaj pokazujemy przedpremierowo kilka rzeczy, które już niedługo pojawią się na stronie. Rzut okiem: Białe spodnie z koryhttps://bit.ly/rzutokiembialespodnie Cytuj
gajdowskip Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2020 Fajne... a czy w tej drugiej części kolekcji będą tez inne koszule?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Mr. T. Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2020 Czy spodnie w pepitkę z posta o beżowym golfie będą dostępne w sprzedaży? Jeżeli nie, to możecie napisać jakiej są marki? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 3 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 Przed Wami druga odsłona naszej letniej kolekcji https://bit.ly/posz_ss_20Po raz pierwszy mamy dla Was odchudzoną do minimum (brak wypełnień oraz podszewki) letnią dwurzędówkę. Uszyta z tkaniny w brązowy prążek od specjalizującego się w lnie włoskiego Solbiati (firma od kilku lat również znajduje się w grupie Loro Piana)Solbiati również dostarczył tkaninę na nasze nowe safari; piaszczyste kolory, duże kieszenie oraz pas - nie sposób się nudzić przy kurtce. Kolejnym, punktem są nasze trzy marynarki sezonowe w różnych tonacjach: od burgundowej (milanese, neapolitańskie wszycie rękawa, brak wypełnień w ramionach) przez pepitę od Marling & Evans(również w wersji long) aż po kratkę księcia Walii w kolorach ziemi (zapięcie na 2.5 guzika, pełna podszewka, niższa kozerka ). Miło nam poinformować że przy tej okazji po raz pierwszy nawiązaliśmy współpracę z kultowymi włoskimi producentami tkanin: Lanificio Fratelli Cerruti dal 1881 oraz Carlo Barbera. W końcu spodnie: lniane z krawieckimi smaczkami (zakładki, boczne regulatory, podwyższony stan) w tak lubianej przez Was konstrukcji gurkha. Tutaj puszczamy oko w kierunku większej swobody: białe spodnie z japońskiej kory w wersji klasycznej oraz na sznurek. Uwaga: preorder z obniżoną ceną trwa do końca maja. Wysyłka nastąpi 1/5 czerwca.Zapraszamy: ↬ https://bit.ly/posz_rtw_2020W sesji wzięli udział Paweł, to on stoi za jedną z naszych niespodzianek, o której niebawem oraz Kuba, który jest nowym członkiem w rodzinie Poszetki. Witamy Cię ❤️Zdjęcia: Camila Lubecka Goli, Filip Tuchowski, , @jakubzakfotograf. Dziękujemy !Miejsca: Bydgoszcz, Kraków, Międzywodzie, Warszawa 10 1 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Nowe koszule / SS 2020 / Tkaniny Albini Grouphttp://bit.ly/koszule_posz_2020 2 Cytuj
laleczka Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Świetna jest ta nowa, letnia kolekcja. A myślałem, że nie przebijecie zimowej. Cytat Jest to pierwsza cześć naszej kolekcji - w drugiej jeszcze bardziej zaskoczymy Opis jest podobny do tego z poprzednich koszul, jak rozumiem druga część kolekcji była pokazana w ostatnim poście czy na coś jeszcze czekamy? Cytuj
50groszy Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Wzory fajne tylko szkoda, że ten len. Bo ładnie to tylko wygląda na zdjęciu. Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 17 godzin temu, 50groszy napisał: Wzory fajne tylko szkoda, że ten len. Bo ładnie to tylko wygląda na zdjęciu. Te dwie ostatnie to 100% bawełna. Cytuj
50groszy Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 5 godzin temu, poszetka.com napisał: Te dwie ostatnie to 100% bawełna. Fakt. Wydawało mi się, że widziałem 50 na 50 To macie szczęście bo biorę Generalnie idźcie w tym kierunku. Mam wrażenie, że z roku na rok coraz lepiej. Cytuj
gajdowskip Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 Fakt. Wydawało mi się, że widziałem 50 na 50 To macie szczęście bo biorę Generalnie idźcie w tym kierunku. Mam wrażenie, że z roku na rok coraz lepiej.Nie wydawało Ci się. Tez odpuściłem te koszule z powodu lnu w składzie, koszule lniane mocno odznaczają niedoskonałości mojej sylwetki. Teraz chyba zamówię. @poszetka czy model w czerwone pasy i błękitny (dodane wczoraj) to bardzo cienki, trochę prześwitujący materiał, czy raczej całoroczny?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 16 godzin temu, gajdowskip napisał: Nie wydawało Ci się. Tez odpuściłem te koszule z powodu lnu w składzie, koszule lniane mocno odznaczają niedoskonałości mojej sylwetki. Teraz chyba zamówię. @poszetka czy model w czerwone pasy i błękitny (dodane wczoraj) to bardzo cienki, trochę prześwitujący materiał, czy raczej całoroczny? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dziś robimy sesję z tą koszulą, dam znać w weekend. Tomek. Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Chyba coś przeoczyliśmy …. 30 000 fanów za nami ! Z tej okazji konkurs chmurkowy. Zasady:- wybierzcie jedno ze zdjęć z tego postu,- dodajcie story, chmurki, żarty - może być po bandzie, stand upy też lubimy - dla 3 najlepszych pomysłów czekają bony do wykorzystania (bez preorderów) w naszym sklepie: 500 / 400 / 300 pln - wybierzemy te pomysły, które zbiorą największą ilość lajków oraz uśmiechu na naszych twarzach- konkurs trwa do niedzieli 10 maja, ogłoszenie wyników 11 maja. Konkurs odbywa się na naszym profilu fbPowodzenia ! 3 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 2 godziny temu, poszetka.com napisał: Konkurs odbywa się na naszym profilu fb Szkoda! Kocham ten mój Śląsk ... a to jeszcze Katowice? Wygląda na jakąś filię w Amsterdamie albo przynajmniej w Düsseldorfie. ? 2 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 To ja poza konkursem na FB, tak bez żadnego trybu:) 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi